Jeg havde Naeem som både teori- og kørelærer, og jeg bestod begge i første forsøg. Undervisningen var grundig og var godt til at forklare, både i teorilokale og i bil. han var også rigtig god til... Leggi di più
Jeg havde Cüneyt som kørelærer, hold op han er god man, bestod første gang til både teoriprøven og køreprøven! Perfekte kørelærer. Han er rigtig dygtig og følte mig meget sikker i bilen mens vi kørte.... Leggi di più
Havde naeem gennem forløbet gik godt bestod begge i første meget tilfreds, forløbet fik man masse ny viden samtid uden det blev kedelig. Det gik hurtigt fra jeg bestod til køreprøve god anbefaling
Mega fed køreskole med nogle gode friske lærer. Centralt lokaliseret. God teori undervisning uden det bliv alt for kedeligt men stadig effektivt.Godt forløb især min kørelærer anees salin var jeg rig... Leggi di più
Jernbanegade 3A, 4000, Roskilde, Danimarca
- info@roskildekoreskole.dk
- www.roskildekoreskole.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jeg bestod det hele i er forsøg
Jeg bestod det hele i er forsøg. Naeem kørelærer
Rigtig godt forløb med hurtig…
Rigtig godt forløb med hurtig prøvebestilling og virkelig godt tilpasset undervisning:))
Begge prøver bestået i første forsøg - anbefaler Cünyet!
Jeg havde Cuneyt som kørerlærer
Jeg havde Cuneyt som kørerlærer, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Han var meget rar, tålmodig og støttende og hjalp mig hele vejen igennem forløbet og han var altid god til at forklare tingene på en måde, så man forstod det. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug. Takket være Cuneyt.
Virkelig god køreskole
Det er en virkelig god køreskole. Kørelæreren jeg havde, Cüneyt, var altid mega rar at snakke med og en virkelig god lærer. Det var altid nemt at lave aftaler om køretimer og det var altid en god oplevelse når jeg var ude at køre. Bestod både teori og den praktiske prøve i første forsøg og der er en stor tak til min kørelærer for at være en god lærer.
Anees gør læringen afslappet og…
Anees gør læringen afslappet og effektiv - han er tålmodig, tydelig og hjalp mig med at bestå både teori - og køreprøven i første forsøg.
Rolige og opmuntrende lektioner
Anees gør læringen afslappet og effektiv - han er tålmodig, tydelig og hjalp mig med at bestå både teori - og køreprøver i første forsøg.
Skræddersyet til dig, ikke en universalløsning
Online teoristøtte fra Malik var fantastisk - hver gang jeg sad fast, var han kun en besked væk. Det gjorde processen så meget mere personlig.
Roskilde kørerskole er en perfekt…
Roskilde kørerskole er en perfekt kørerskole og især kørerlæreren Anees er fantastisk. Han hjalp mig igennem køreprøven og jeg bestod første gang😊
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne køreskole. Undervisningen var lærerig, og jeg følte mig godt forberedt til min køreprøve. Min kørelærer, Anees, var dygtig og venlig, og han skabte en god atmosfære, hvor jeg følte mig tryg og motiveret til at lære. Jeg kan anbefale både køreskolen og Anees som kørelærer.
Helt igennem fantastisk oplevelse!
Helt igennem fantastisk oplevelse!
Jeg havde Anees som kørelærer, som underviser på en måde, så alle forstår det.
Utrolig venlig og rolig kørelærer, som jeg klart kan anbefale!
Jeg bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Tak for en lærerig oplevelse.
Hvis i ønsker jeres kørekort skal tages…
Hvis i ønsker jeres kørekort skal tages et ordentligt sted så kan jeg 100% anbefale Roskilde køreskole, jeg fik glæden af at få Anees som min kørelærer og jeg må bare sige ham gør hans job til perfektion, han har en masse forståelse, godt humør og hjælper dig hele vejen igennem rejsen. Ikke andet end et kæmpe smil fra mig
Anees var en virkeligt god kørelærer
Anees var en virkeligt god kørelærer. Til gengæld blev rigtigt meget udsat af køreskolen så kortet tog lang tid. Men jeg kom igennem første hug
Fremragende køreskole
Super flinke kørelærere, og god service. Kørte personligt med Anees, som var fantastisk en fantastisk kørelærer, hjalp mig med at komme igennem på ingen tid!
Kan kun anbefale Roskilde køreskole 🙌🏼
Kan kun anbefale Roskilde køreskole, havde Malik som kørelærer - teori online, men var jeg i tvivl om noget med teori, så hjalp han hver gang.!! Gav mig en god peptalk før køreprøven, så nervøsiteten forsvandt lidt. Gav tryghed under kørslen, som gjord det meget behageligt at tage køre timer med Malik.
Fantastisk forløb hos Roskilde Køreskole
Jeg har haft et fantastik forløb hos Roskilde køreskole, min kørelærer var Cüneyt. Han er en rigtig god kørelærer, han får en til at føle sig tryg ved at kører, og han er rigtig god til at sige tingene, så man forstår det bedre.
Super køreskole
Har taget kørekort ved Roskilde køreskole, og havde Anees, som kørelære. Han er super dygtig og tålmodig (speciel når jeg kørte til den forkerte venstre for 100 gange😉) har en rolig tilgang til sine elever, hvilket gør det meget mere trygt at køre med ham, og så er han god til at få en til at tro på sig selv
... Super god oplevelse, og kan kun anbefales
Helt igennem god oplevelse
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Anees som kørelære. Han snakkede roligt og havde masser af tålmodig samt struktur, hvilket kan være meget rart, når man skal ud på vejene for første gang.😊
Jeg kan varmt anbefale Roskilde…
Jeg kan varmt anbefale Roskilde køreskole og min fantastiske teori og kørelærer, Cüneyt! 🚗✨
Fra start til slut har det været en virkelig god oplevelse.
Min kørelærer var både utrolig tålmodig og motiverende, og sørgede for, at jeg følte mig tryg bag rattet.
Hvis du leder efter en god køreskole med god undervisning og engageret kørelærer, er det her stedet! 🙌
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, jeg havde Anees som kørelærer og han bragte mig trygt og sikkert i mål. Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug.
Jeg har haft Anees
Jeg har haft Anees, som kørelære og teorilærer. Han er jordens bedste underviser. Han er rolig, har tålmodighed, også er han bare rigtig dygtig til at lære fra sig.
Jeg har haft trygge og fantastisk køretimer med Anees, der har altid været en dejlig rolig tilgang, med gode snak og grin. Det har været en kæmpe fornøjelse, at have ham som lærer.
Jeg kan varmt anbefalde Anees!