Virkelig god køreskole. Jeg havde Cüneyt, som kørelærer. Han hjalp mig hurtigt i mål med kørekortet og bestod også begge prøver i første forsøg. Fik en helt fair mængde af ekstra køretimer, blev... Leggi di più
Jeg havde Naeem som både teori- og kørelærer, og jeg bestod begge i første forsøg. Undervisningen var grundig og var godt til at forklare, både i teorilokale og i bil. han var også rigtig god til... Leggi di più
Mega fed køreskole med nogle gode friske lærer. Centralt lokaliseret. God teori undervisning uden det bliv alt for kedeligt men stadig effektivt.Godt forløb især min kørelærer anees salin var jeg rig... Leggi di più
Kan kun anbefale Roskilde køreskole, havde Malik som kørelærer - teori online, men var jeg i tvivl om noget med teori, så hjalp han hver gang.!! Gav mig en god peptalk før køreprøven, så nervøsiteten... Leggi di più
Jernbanegade 3A, 4000, Roskilde, Danimarca
- info@roskildekoreskole.dk
- www.roskildekoreskole.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Kan varmt anbefale Malik som kørelærer.
Kan varmt anbefale Malik som kørelærer.
Klart det bedste lærer :)
Effektiv og god køreskole
Super god køreskole som forstår ikke at gøre undervisningen kedelig. Kørelærerne er virkelig forståelige og hjælper og giver plads til en, uanset niveau.
Super god køreskole
Super god køreskole. Fik som forventet og mere til. Malik er super rar og er en god kørelære samt vent.
Ville klart anbefale
Hurtigt og billigt kørekort
Hvis du vil ha’ hurtigt og billigt kørekort, så vælg RoskildeKøreskole!
Super god teori, og super til at planlægge køretider. Alt bestået i første hug, så vil klart anbefale RoskildeKøreskole!
Fantastisk skole
Fantastisk skole, med super dygtige lære, jeg blev så godt undervist at jeg slet ikke følte mig nervøs, bestod sku det hele første gang.
Verdens bedste køreskole
Super god køreskole
Super god køreskole, hvor personalet er yderst venlige og imødekommende, og forstår at få alle med i teoritimen, førstehjælp og klæder en godt på til dine køre- lektioner, glatbane og den endelige køreprøve.
Bredt udvalg af start-pakker til gode priser.
Jeg er ovenud tilfreds med forløbet, det tog mig dog 5 måneder grundet ferier fra begges sider af, men kan gøres på 2-3 måneder, og skulle jeg desværre gøre det hele igen, ville jeg til enhver tid komme tilbage til Roskilde Køreskole.
Ligger PÅ Roskilde Station, så det kan jo ikke være nemmere at komme til og derfra.
Mvh
En super glad og stolt nybagt bilist
Jakob
Super god køreskole
Super god køreskole. Rigtig god køreundervisning. Vil anbefalede Roskilde køreskole til alle.
Super god køreskole
Super god køreskole, hvor man altid kan få hjælp
Det kører!
I dag har jeg fået mit kørekort efter et fortrinligt undervisningsforløb. Teorien blev gennemgået i behagelige og pædagogiske omgivelser, øvelserne på de køretekniske anlæg var spændende og udfordrende, og gennem de praktiske lektioner fik jeg sikkert kørt hist, hvor vejen slår en bugt. Særligt vil jeg gerne takke min kørelærer, Nasir, som roligt og værdigt hjalp mig til at føre bilen i min nærmeste udviklingszone. Jeg kan varmt anbefale Roskilde Køreskole – særligt også for andre som mig, der har valgt at tage kørekort senere i livet. Vi ses på vejen!
En rigtigt god Køreskole og sjov.
En rigtigt god Køreskole og sjov.
Gode lære og de lære en rigtigt godt at køre bil. Bestod min køreprøve i første hug.
bestod både teori- og køreprøven i…
bestod både teori- og køreprøven i første forsøg. Kan klart anbefales
Rigtig god køreundervisning og gode…
Rigtig god køreundervisning og gode kørelærer.
Super effektiv
Super effektiv.
jeg skulle genhverve mit kørekort
Har været rigtig glad for mit forløb.
Super godt
Super godt. Bestod teoriprøve og køreprøve første gang lyn service kan anbefales
Nazir er en rigtig god kørelære
Nazir er en rigtig god kørelære, sikre en at man for dit kørekort hurtigt og nemt. Rigtig god til at forklare tingene så man kan forstå det og meget omhyggelig med at gøre en til en god bilist.
Super fedt forløb
Super fedt forløb. Gode kørelærer, og god undervisning. Kørekort på ingen tid!👍🏻
Det gik hurtigt
Det gik hurtigt og var et godt forløb, kan klart anbefales!