Roskilde bedste dyrlæger . Mener den unge søde dyrlæge hedder Freja, hun er utrolig sød,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er også altid bare super, sød, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... Leggi di più
5 - Meget tilfreds Trygt besøg og grundig forklaring på procedure i forhold til at det er en udredning de laver på min kat. Der var både tid og ro til at fortælle muligheder for videre forløb ift. Hv... Leggi di più
Man bliver mødt af et meget venligt og imødekommende personale. Dyrelægen Nina var også yderst professionel og meget god i sin håndtering af dyr. Hun var også god til at besvare eventuelle spørgs... Leggi di più
Blev henvist til Roskilde Dyreklinik. Fik en meget fin modtagelse, og Min hund Mia følte sig også særdeles godt tilpas. En fin og fyldestgørende undersøgelse, fik hun og jeg fik kaffe medens hun var... Leggi di più
Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kæledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kæledyr. Vores dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.
Sønderlundsvej 23, 4000, Roskilde, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Nina er så grundig og sød over for vores lille hund.

Risposta di Roskildedyreklinik
Dyrlæge Nina er bare så sød ved dyrene og meget kompetent. Giver sig god tid og det er tydeligt at hun holder meget af dyr. En god oplevelse!

Risposta di Roskildedyreklinik
God service og behandling af min hund, det betyder meget for mig

Risposta di Roskildedyreklinik
Super professionelle dyrlæger. Hunden er tryg. God information om detaljer.

Risposta di Roskildedyreklinik
Fik en tid får timer efter jeg ringede. Personalet er helt i top og virker meget kompetente.

Risposta di Roskildedyreklinik
Dygtige dyrlæger som giver sig tid og som man føler sig tryg ved deres vurdering /behandling af ens kæledyr.

Risposta di Roskildedyreklinik
Min kat og jeg følte os i meget trygge hænder under vores besøg hos Roskilde dyreklinik. Lige fra du ringer, bliver du mødt i telefon af det sødeste personale, og vores dyrelæge, Nina, var utroligt sød, blid og tålmodig, og meget grundig. Jeg har overtaget en senior kat, og det var min første gang hos dyrelægen med ham. Derfor var jeg bekymret for, hvordan han ville tage det. Men trods en ubehagelig køretur i transportkassen, faldt han hurtigt til ro i den trygge atmosfære på klinikken, hvor Nina og de søde assisterende sygeplejersker sørgede for, at han følte sig tryg under begge konsultationer, som fandt sted samme uge.

Risposta di Roskildedyreklinik
Virkelig sødt personale, og en virkelig dygtig dyrlæge!
Virkelig empatiske og grundige.

Risposta di Roskildedyreklinik
Trods at mit besøg drejede sig om aflivning af en hund, var det efter omstændighederne, en “god oplevelse”. Meget god behandling med en fantastisk empati udvist af dyrlægen.

Risposta di Roskildedyreklinik
altid sød og kompetent behandling
både af vet sygeplejerskerne
og dyrlægerne

Risposta di Roskildedyreklinik
Altid søde mænsker der go service. Fik min elsker kat hjem. Rolig. Han har det godt. Varmt anbefaler dem

Risposta di Roskildedyreklinik
I er altid klar med råd og vejledning og i smiler altid og tager jer at ens dyr når man kommer hos jer.

Risposta di Roskildedyreklinik
Bliver mødt af skønt personale, der tager sig tid til mig og min hund. Personalet sørger for at tingene er i orden med pas og sundhedsbogen på min hund.

Risposta di Roskildedyreklinik
Fik en hurtig tid, da det var nødvendigt. God vejledning af dyrlægen og lyttende medarbejdere.

Risposta di Roskildedyreklinik
Jeg følte mig tryg og i meget gode hænder. Dyrlægen valgte at blive 3 timer ekstra i stedet for at sende mig på andet sted (aften)

Risposta di Roskildedyreklinik
God behandling og god håndtering af min hund

Risposta di Roskildedyreklinik
Super venlig og kompetent modtagelse på først telefon og derefter på klinikken.