Valutata 1 stelle su 5

Är nöjd med arbetet med att byta en läckande vv-beredare. Duktiga och trevliga hantverkare. Dyrt- hade nog fått det billigare på annat håll men jag visste ju priset MEN: Fakturor och påminnelser s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Rörjour 247 är inte ett seriöst företag. Har ni en vattenläcka akut, då kan ni ringa dom. Har ni problem/fel med en värmepump, välj absolut ett annat företag. Oss hjälpte dom inte men skulle ha full b... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Boka INTE med detta företag!! Bombarderar med sms med löfte om extra avgift om inte man snarast bestämmer betalningsmetod, och det innan arbetet ens är klart! Debiterar för delar som inte är insatta... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jag borde läst omdömen först, men jag orkade inte leta nå mer ingående efter vvs! Anlita detta företag om du vill betala SJUKA överpriser! Efter rot så betalade jag 2000kr för att ta bort ett el... Leggi di più

1,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Kom överens om ett pris med företaget

Kom överens om ett pris med företaget. Väl efter utfört arbete fakturerades vi för mer än det dubbla eftersom ROT-avdrag inte kunnat användas, detta trots att vi informerat om detta INNAN offert utgick till oss. Därtill "saltades" fakturan med extra arbete, på grund av långsam och okunnig fackman. Inget som godkändes av oss som kund.

Anlita inte detta företaget om ni inte vill bli blåsta.

3 luglio 2025

Skojare

Skojare, bokade avloppspolning med kamerakontroll funkade bra med en bra spolbil från Nynäshamn. Ca 4000kr. Upptäckte rötter i avloppsröret. Fräsa bort för 16000 kr. Material dyrt bestod av kedjor på slangen ca 12000kr. Ofattbart pris. Men killen från Nynäs var helt ok. Sen visade sig att faktureringen var katastrof, tydligen utlagt på annat företag och vidare till Resurs bank som belastar med 39kr per faktura av okänd anledning. Anser att uppdragsgivaren ska betala detta lilla belopp av princip.
Akta er för detta företag drar till med vilka priser som helst känns totalt oseriösa.

8 maggio 2025

Känns oseriösa

Rörmokaren som kom var 3 timmar sen och kom mitt i kvällsmaten, utan att ha aviserat försening. Ett avloppsrör i grunden skulle tätas i en koppling och stadgas upp, men den provisoriska träbit som användes för att stötta upp röret blev ditpetad igen. När vi påtalade detta för företaget blev vi lovade att de skulle komma ut och åtgärda men detta hände inte utan istället kom en faktura för omedelbar betalning eller 250:- påslag för utskick av pappersfaktura.

14 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Skickar ut hantverkare som inte har en…

Skickar ut hantverkare som inte har en anning om hur man löser problem.. Dyrt, och helt menningslöst att ta hjälp via detta företaget.. De har ingen som helst kvallitets kontroll på vilka firmor de skickar ut till dig.. De skickar ut firmor som inte kan lösa dina problem, sedan tar det betalt för det.. Helt jä...la sjukt! Akta er..

4 luglio 2025

Fruktansvärd upplevelse med IPIS Rörjour 247

Bristande pristransparens och vilseledande offerter
Jag hade en usel upplevelse med detta företag som jag känner mig tvungen att dela. Det som började som ett enkelt byte av duschblandare förvandlades till en mardröm av dolda kostnader och dålig kommunikation. Jag fick initialt en offert på 4 800 kr för ett paket med byte av duschblandare, men notan landade på över 16tkr initialt, vilket efter ROT och efter att jag bestridit fakturan gick ner till 11 tkr utan någon tydlig förklaring i förväg.

Oprofessionell installationsprocess
Installatörerna kom helt oförberedda trots att de hade blivit informerade om att de skulle komma med nödvändiga delar. De tillbringade knappt 10 minuter med att diagnostisera problemet, åkte iväg för att köpa material och kom tillbaka för att slutföra det som borde ha varit ett enkelt jobb. Den totala tiden som faktiskt spenderades med att arbeta hos mig var max 1.5 timme, ändå debiterades jag för över 4,5 timmars arbete, där de inkluderade inköp av material som de skulle ha haft med sig (de tog senare bort 1 timme).

Vilseledande metoder och dålig kommunikation
När jag uttryckligen frågade om materialet de skulle köpa ingick i det offererade paketpriset, försäkrade de mig att det gjorde det. Dock fick jag senare en tilläggsdebitering på över 10 000 kr för ett komplett duschset som aldrig diskuterades eller överenskommits om. Detta känns som ren bluff.

Otillräcklig kundservicerespons
När jag bestred avgifterna var kundservicen avvisande. Trots min tydliga dokumentation av den faktiska tiden som spenderades och den vilseledande informationen som gavs, erbjöd de endast minimala justeringar efter betydande motstånd. Deras attityd genom hela lösningsprocessen var oprofessionell och visade lite hänsyn för kundnöjdhet.

Slutgiltigt omdöme
Detta företag arbetar med tvivelaktiga affärsmetoder, saknar transparens i prissättningen och ger dålig kundservice när problem uppstår. Jag skulle starkt råda alla som överväger deras tjänster att leta någon annanstans. Det finns gott om ärliga VVS-företag som inte kommer att försöka lura dig med dolda avgifter och vilseledande offerter.

Spara dig själv huvudvärken och välj ett mer välrenommerat företag.

5 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Skor sig på kundens bekostnad

Hutlöst dyrt! 6 600 kr innan rot för 30 min arbete, på icke jourtid! Problemen l
löstes förvisso, men sanslöst dyrt! Märkliga och krångliga betalningsrutiner, med stor risk att av misstag välja dyra delbetalningar via ResursBank. Kommer aldrig anlita dem igen. Rekommenderas INTE!
Problemet löstes uppenbart bara temporärt, veckan efter uppstår samma problem!

9 giugno 2025

Undvik! Blufföretag!

Rörmokaren var hemma i ca 40 minuter. Konstaterade att det läckte, sa att han inte kunde fixa läckan eller lokalisera den. Vi fick betala 3000 kr och fick inget gjort för pengarna! Ni ger vilseledande information och utnyttjar era kunder, ni är rena rama banditer och skojare! Blufföretag som inte borde existera!
Rekommenderar verkligen inte er till någon som behöver hjälp!!

22 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Att detta företaget bara får lov att…

Att detta företaget bara får lov att existera är för mig mycket märkligt. Många klagar, men ingen verkar ha gjort något för att sätta dit dom, men jag kommer att ta tag i detta och göra vad jag kan för att dom inte ska kunna lura fler människor.

1 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ringde i december angående ett mindre…

Ringde i december angående ett mindre läckage vid en vattenmätare. Reparatör kommer och konstaterar att ni har ett lävkage. Fick därefter faktura på 3 tkr. Därefter svarar de inte på mail eller telefon. Fick kontakt med en säljare som satte fart på dem. Vi har därefter fått veta att reservdelen inte finns och måste specialbeställas. Leverantören har missat att beställa osv och nu händer ingenting. Undvik detta företag de har en märklig kundpolicy

30 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Varning för detta företag!

Varning för detta företag!
Skyhöga jouravgifter som de inte går ut med på sina hemsidor.
En äldre, sjuk, släkting blev fakturerad ca 8000 kr för material som aldrig installerades.
Hade vi inte upptäckt den saltade fakturan hade hon säkerligen betalat den då hon inte kan bedöma vad som gjorts.
Efter att vi bestridit fakturan fick vi den reducerad från ca 15.000 kr till 4.000 kr vilket fortfarande är betydligt dyrare än den lokala rörfirman.

11 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dyrt utbyte av en del som orsakade fel på hela systemet

De skulle byta ut cirkulationspumpen som läckte vatten. Sedan de bytte ut den gick hela värmepumpen in i nödläge. De kunde inte få det rätt. Så vi fick en ny cirkulationspump, men all uppvärmning går på el - dyrt och det värmer inte tillräckligt.

Priset på materialet var också överraskande. Om man ens noterar länken till de allmänna villkoren i det sista steget av beställningen strax före betalningen, och till och med öppnar den och läser villkoren i sin helhet på den lilla skärmen på sin telefon, kommer man att läsa att de tar ut ett påslag på 35 % på allt material, som de naturligtvis köper från leverantörer som i mitt fall var en tredjedel dyrare än vad jag kunde köpa själv. Så räkna med att betala dubbla priset för allt material, till exempel en ny cirkulationspump.

11 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kom aldrig på bokad tid till vattenläcka

Hade vattenläcka ringde på måndag fick en tid fredag samma vecka kl.08,00. 08,30 på fredagen ringde jag och undrade var rörmokaren var, dom skulle återkomma snart. Det gick en timma, sedan ringde jag igen, dom fick inte tag i rörmokaren men skulle återkomma. Det var det sista jag hörde från dom. Behandlar man kunder såhär, så skall man inte ha några kunder

20 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Rörmokaren kom över en timme sent och…

Rörmokaren kom över en timme sent och stannade i 20min och stressade därifrån trots att jag betalade för 2 timmar, hade velat utnyttja denna tiden men det fick jag ej! Min upplevelse är lik vad alla andra skriver här. Riktigt dåligt bemötande från kundtjänsten.

25 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jätte dåligt företag som lurar folk på…

Jätte dåligt företag som lurar folk på pengar och kan inte något om arbetet helt värdelösa, fick besök i 20 minuter Max och han visste ingenting och försökte dröja ut på tiden, sedan fick jag en räkning på 4000kr, rekommenderar inte detta företag sämst på sitt jobb bedrägeri är detta

25 novembre 2024

Anlita inte!!

Anlita inte! Detta är ett skrivbordsföretag som snor dig på pengar genom att endast förmedla rörmokartjänster. Debiterar skyhöga avgifter, även innan rörmokare varit på plats. Betalade drygt 5000:- för två besök à 30 min, exklusive material. Dessutom beskrev jag problemet utförligt för killen i kundtjänsten, men när jag fick en länk med arbetsbeskrivning fanns bara en bråkdel av detta med. Jag fick skriva in allt igen och uppmanades dessutom skicka in bilder vilket jag också gjorde. När rörmokaren kom hade han varken fått arbetsbeskrivning eller bilder. Ingen skugga på rörmokaren men rörjour247 är ett blufföretag som blåser folk på pengar.

4 novembre 2024

sämsta rörmokaren någonsin

sämsta javla rörmokare jag någonsin har haft att göra med,

bokade in en rörmokare för 2 tim som för det första kom försent och för det andra var där max 20 min, det enda rörmokaren sa var att det inte finns något han kan göra för att få diskmaskinen att få in vatten,

när jag sedan hämtar en annan rörmokare så tog det max 15 min för honom att fixa problemet

när man sedan ringer till deras kundtjänst och påpekar detta så är det inget dem kan göra, och att jag måste betala.

rekommenderar absolut inte rörjoure 24/7

1 novembre 2024

3h försenade och slarv resulterade i stort läckage

Den bokade rörmokaren var 3h sen en fredag eftermiddag och hade väldigt bråttom att bli färdiga och komma hem. Sen hade inte fått rätt uppgifter gällande uppdraget från operatören när jag bokat det heller, vilket gjorde att de var irriterade. När de väl stressat genom uppdraget så åkte de snabbt och sa åt mig att ringa eller smsa om det var några problem. 10 minuter efter de körde så var hela köksgolvet täckt av vatten, jag ringde och smsade men fick inget svar förrän dagen efter. Slutade med att jag fick spendera hela fredag kväll med att torka upp vatten.
Rekommenderar INTE Rörjour 24/7 och kommer aldrig anlita dem igen.

11 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Rörjouren24/7 kan inte organisera…

Rörjouren24/7 kan inte organisera arbete mellan VVS montörer och elektrikerna, det var mycket dåligt samarbete. Elektrikerna från IP i Sverige AB kunde inte koppla upp styrkontrollen till golvvärmen, de åkte iväg utan att säga nåt till mig och utan att koppla upp systemet, men debiterade mig efter 30 minuters besök på 3000:- Då ringde jag till Rörjouren igen och då kom en annan elektrikern och gjorde en snabb uppkoppling av el till golvvärmesystemet (utan styrkontrollen), då fick jag en faktura till på 3200:- för max 45 min besök. Är det ok?

15 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Undvik det här företaget till varje…

Undvik det här företaget till varje pris. De sa att de hade ett startpaket som skulle hjälpa kunderna med upp till 2 timmars arbete, men förklarade aldrig att man skulle betala samma belopp även för bara några minuters arbete. Sedan skickade de en faktura på 3800 för mindre än 40 minuters jobb. Jag bad dem till och med att först komma och kolla, och sedan ge mig ett pris. Men de gick bara in, fixade problemet och skickade fakturan. De ger ingen förklaring på hur mycket de tar betalt per timme, och oavsett vad man säger så svarar de att man gått med på startpaketet, vilket jag aldrig gjorde.

1 settembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più