Banner for Rombouts

Rombouts Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Web shop en bestellen, verzenden ging goed en snel. Ik had 5 bussen (koffiebonen en filters Kuifje) besteld. Deze waren echter redelijk los verpakt in 1 doos, 2 waren beschadigd van het tegen elk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lekker koffie in vele varianten ik ben tevreden dat ik online kan bestellen want in de winkel vind je ze minder de pods van Rombouts..

Valutata 5 stelle su 5

Gemakkelijk digitaal te bestellen en heel snel geleverd. Degelijk verpakt door een zeer vriendelijke medewerker. Een klein minpunt in deze bevraging ontvangen we een Engelse tekst. Spreek ons in Bel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altijd klaar met raad en daad, snelle levering en super vriendelijk personeel. Yannick Jacobs staat altijd klaar en helpt onmiddellijk als je met vragen zit, en zoekt altijd een gepaste oplossing. De... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Torrefazioni
  2. Fornitore di macchine da caffè
  3. Produzione di alimenti

Informazioni su Rombouts

Scritti dall'azienda

Experience authentic Belgian coffee from Rombouts – four generations of craftsmanship and passion in every bean.

Our coffee is traditionally roasted in Belgium and born from honest partnerships with farmers around the world. We consciously choose sustainable production methods, so you can enjoy exceptional flavour and quality with peace of mind. ☕

From filter coffee to espresso beans: with Rombouts, you're tasting more than just coffee — you're tasting history, respect, and craftsmanship.

Why choose Rombouts?

Here’s what sets us apart:

• Fast delivery

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

154 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Veel te lange reactie- en levertijd webshop

Een week na de bestelling nog altijd geen zicht op een leveringsdatum. Ondertussen al elders koffie moeten kopen. Dus de service via de webshop is niet echt van deze tijd…

26 dicembre 2025

Risposta di Rombouts

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak. 🙏
Tijdens de feestdagen waren enkele collega’s in productie en bij de klantenservice enkele dagen afwezig, waardoor de verwerking en levering helaas vertraging opliepen. Onder normale omstandigheden gebeurt zowel levering als reactie op vragen erg snel.

We begrijpen dat het vervelend was en waarderen je geduld. Hopelijk kunnen we je bij een volgende bestelling een vlottere ervaring bezorgen. ☕️

Perfecte levering.

Perfecte levering.
Alles was goed verpakt.

19 dicembre 2025

Risposta di Rombouts

Dankjewel voor je fijne review! 😊
Geweldig om te horen dat alles perfect geleverd en goed verpakt was. Geniet van je bestelling! ☕️📦

Valutata 3 stelle su 5

koffie mooi op tijd geleverd maar bij…

koffie mooi op tijd geleverd maar bij carrefour is de prijs lager dan rechtstreeks bij rombouts is ongeveer 0,80 euro verschil

20 dicembre 2025

Risposta di Rombouts

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat prijsverschillen vragen kunnen oproepen. Supermarkten zoals Carrefour bepalen zelf hun verkoopprijzen en kunnen promoties aanbieden die afwijken van onze webshopprijzen.

Onze prijzen zijn gebaseerd op vaste kosten zoals productie, kwaliteitscontrole, service en levering aan huis. We hopen dat je ondanks dit verschil tevreden bent over de kwaliteit van onze koffie en de levering. ☕️

eOH espressomachine +Rombouts koffiepads

Mooi espresso apparaat!en heerlijke koffiepads ! Echt een aanrader!

18 dicembre 2025

Risposta di Rombouts

Dankjewel voor deze fijne review! ☕️✨
Super om te horen dat je zo tevreden bent over de E-OH espressomachine én onze koffiepads. Leuk dat je het aanbeveelt — veel koffiegenot gewenst! 🙌

Vlugge verwerking en bezorging

Vlugge verwerking en bezorging

14 dicembre 2025

Dankjewel voor je review! 😊
Fijn om te horen dat de verwerking en bezorging zo vlot verliepen. Geniet van je bestelling! ☕️

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte levering

Het was even zoeken naar de gewenste producten in de webshop.
De levering liep echter heel snel en vlot.

8 dicembre 2025

Risposta di Rombouts

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! 😊
Fijn om te horen dat de levering snel en vlot verlopen is. We nemen je opmerking over het zoeken in de webshop zeker mee om dit verder te verbeteren.

Lekkerste koffie

Lekkerste koffie

5 dicembre 2025

Risposta di Rombouts

Wat een mooi compliment, dankjewel! ☕️😊
Fantastisch om te horen dat onze koffie zo in de smaak valt. Geniet ervan!

Valutata 3 stelle su 5

Jammer dat er bij de afbreekbare…

Jammer dat er bij de afbreekbare filters ( per 10) geen deksel bij zit ( porselein of niet, want de vorige passen niet meer). Wij hebben nu die zelf moeten aankopen.

Rik Calu
Voorzitter Parochiaal Centrum
0475/593519

2 dicembre 2025

Risposta di Rombouts

Bedankt voor je feedback!
Onze filters zijn intussen 100% composteerbaar en zijn daardoor lichtjes aangepast. Van zodra je nu een porseleinen deksel hebt, past dit op al onze filters. We begrijpen dat dit even wennen kan zijn en waarderen het dat je dit met ons deelt. ☕️

Vlotte service

Vlotte service, prima kwaliteit.

17 settembre 2025

Risposta di Rombouts

Dankjewel voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service én kwaliteit. Daar worden we blij van! ☕👌

uiteindelijk alles OK

uiteindelijk alles OK, maar bestelling via PC blijft moelijk

24 novembre 2025

Bedankt voor je feedback! 😊
Fijn om te horen dat alles uiteindelijk in orde is gekomen. Jammer dat het bestellen via de pc wat moeilijk verliep — we nemen die opmerking zeker mee om dit verder te verbeteren. Dank je wel voor je geduld! ☕️

goede bezorging

25 novembre 2025

Bedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat de bezorging goed verlopen is. Hopelijk geniet je volop van je bestelling! ☕️

Valutata 3 stelle su 5

ROMBOUTS KOFFIE NIET TER GOEDERTROUW. De filters besteld bij jullie via…

De filters besteld bij jullie via internet zijn duurder dan bvb in Delhaize. MET DAN NOG EENS DE VERZENDINGSKOSTEN ER BOVENOP!!!
?????

23 novembre 2025

Risposta di Rombouts

Bedankt voor je feedback. We begrijpen heel goed dat prijsverschillen verwarrend of frustrerend kunnen zijn. Winkels zoals Delhaize bepalen inderdaad zelf hun verkoopprijzen, waardoor die kunnen afwijken van onze online prijzen.

Onze webshopprijzen zijn gebaseerd op vaste kosten zoals productie, stockage, service en verzending. De verzendkosten zijn helaas nodig om je bestelling veilig en correct bij je thuis te kunnen leveren.

We hopen dat je ondanks dit toch tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, en we blijven steeds graag tot je beschikking bij vragen. ☕️

Slower delivery

I expected package being delivered quicker. I had to wait over weekend till monday.

17 novembre 2025

Risposta di Rombouts

Thank you for your review and for sharing your experience with us.
We understand that waiting longer than expected — especially over a weekend — can be disappointing. Delivery times may sometimes take a little longer depending on transport and timing of the order, but we appreciate your patience.

We’re glad your package arrived safely, and we hope the coffee was worth the wait ☕️

Valutata 5 stelle su 5

Toffe reactie op "klachten", super service!

Ik meldde een probleem i.v.m. traag doorlopende decaf koffiefilters en kreeg een duidelijk antwoord terug, inclusief vervanging van het defecte product. Alles werd snel, persoonlijk en correct geregeld. Top!

15 ottobre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Rombouts

Dankjewel voor deze warme woorden!
Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opvolging en oplossing van je melding. We vinden het belangrijk dat iedereen onbezorgd van z’n koffie kan genieten — daarom helpen we graag snel en persoonlijk waar nodig.

Bedankt voor je vertrouwen & voor het delen van je ervaring.
Graag tot een volgende heerlijke kop koffie! ☕️✨

Valutata 5 stelle su 5

Lekkere choco in handige zakjes.

Lekkere choco in handige zakjes.
Snelle levering makkelijke afhandeling van de bestelling.

20 novembre 2025

Risposta di Rombouts

Wat leuk om te horen dat de choco in de smaak valt én dat de bestelling vlot en eenvoudig verlopen is. Daar doen we het voor!

Geniet ervan & graag tot een volgende keer! ☕️✨

Dankjewel voor je review! 🙏
Fijn om te horen dat alles correct en vlot is verlopen. Hopelijk tot een volgende bestelling! ☕️

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più