Valutata 1 stelle su 5

Svindåligt!!!!! Gör en beställning och får en bekräftelse! Och sen händer inte någonting!!! När man försöker fråga vad som händer så får man bara svar från AI att de inte kan hitta någon info på m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

otroligt otrevliga och dålig service Har väntat i 6 dagar på min robotdammsugare från dom. Får den tillslut och upptäcker då att det är fel dammsugare. Meddelar då att jag har fått fel och då säg... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Kommunikationen mellan er och Postnord verkar va katastrof, i min orderbekräftelse står det lev 1-4 vardagar men det är inget som meddelats till leverantören. Verkar nu som att Postnord tror att dom... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Funktionen med bevakning av restnoterad produkt funkade bra. När jag fick mailet om att displayen åter fanns i lager var det bara att klicka på länken och lägga till den i varukorgen. Men blev lite... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Robotexperten.se startades 2009 och har sedan dess levererat robotar till de svenska hemmen och företagen. Vi är ledande inom vårt område och är auktoriserade återförsäljare av våra varumärken.

2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

otroligt otrevliga och dålig service

otroligt otrevliga och dålig service

Har väntat i 6 dagar på min robotdammsugare från dom. Får den tillslut och upptäcker då att det är fel dammsugare. Meddelar då att jag har fått fel och då säger då det kommer ta upp till 4 dygn innan jag får den jag har beställt. Allt detta utan någon som helst kompensation för allt som blivit fel

Rekommendera er starkt att absolut inte beställa här ifrån!

14 novembre 2022

Hej Erik,

Tack för att du valt att lämna ett omdöme här på Trustpilot.
Vi får verkligen beklaga att vi skickat ut fel produkt till dig och att leveransen var försenad.

Vi jobbar ständigt med att bli bättre och vi kommer undersöka vidare vad som har hänt i just ert ärende.

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva till oss.

MVH Petter Robotexperten

serviceställe under all kritik

Har nu haft en gräsklippare Robomow RT700 inne för garantiärende för 3.e gången på 15 mån, och är inte alls nöjd med den service ert serviceställe PJ Alltjänst kan åstadkomma. Lämnade denna i mitten av aug. och har under tiden fått fråga flera gånger om återkoppling / när jag kan få klipparen tillbaka. Fick den idag , och vid uppackning var den inte rengjord efter provkörning, eftersom ni kräver att den är rengjord vid inlämning för garantiärende ska väl den återlämnas i samma skick dvs. rengjord.
Kan inte rekommendera att inhandla gräsklippare hos Robotexperten när man hänvisar till sådana serviceställen som PJ Alltjänst. Tyvärr går det inte att bifoga foton på hur maskinen såg ut vid uppackning här ,vilket jag mer än gärna skulle gjort annars.

17 ottobre 2022

Hej Peder,

Tack för att du delar din åsikt med oss här på Trustpilot. Jag beklagar att du inte fått den återkoppling du önskat i ditt ärende samt att verkstaden inte levt upp till förväntningarna vad gäller den tid detta tagit. Vi jobbar hela tiden med att bli bättre på svarstid och kundhantering och tar till oss av din kritik.
Ser att min kollega på serviceavdelningen är i kontakt med dig för att säkerställa att din robot nu fungerar som den skall.

Mvh Eva Robotexperten

Garanti Worx robotklippare

Varning för detta företag
Köpte en Worx Landroid 1500 robot gräsklippare 2021-05-01 Med hela 2+1års garanti.
2022-09-07 Felanmälde jag Robotklipparen Den laddar inte och den går förbi laddstation .
Jag fick uppge min orderbekräfftelse nummer för det var ju ett garantiärende .
Sedan fick jag svaret att robotexperten gör inget utan de meddelade att jag kommer bli kontaktad av l Worx support och efter ett par dagar fick jag besked att trafon var trasig . Men de behövde ett orderbekräftelse för att se inköpsdatum plus ett kvitto att jag hade betalt den . min fråga var fick ni inte den via robotexperten jag annmälde den ju där som garantiärende och de bekräftade ju detta.
Mailade Robotexperten om de kunde hjälpa mig att skicka en kopia på orderbekräftelsen och kvitto på att de hade fått betalt "då jag inte har tillgång bankid just nu"
Det har nu gått 3 veckor och när jag pratar med Worx support om de fått in informationen de behövde så är svaret ärendet är nerlagt och de har inte fått något från Robotexperten
Robotexperten har inte ens svarat om de kunde hjälpa mig . då värnar man om sina kunder.
Tacka vet jag Husqvarna service . man visar sitt peronnummer sedan får man svaret du har garanti så vi fixar det
Tråkigt att man ska behöva komma så här långt innan man få det löst .
Men 5 stjärnor för snabbt svar och trevligt bemötande

10 settembre 2022

Hej Mats,

Tack för du valt att lämna ett omdöme här till oss på Trustpilot.

Vi får verkligen beklaga att du är missnöjd med vår service. Men när jag tittar på ditt ärende som du har med oss så ser jag inte någonstans att du efterfrågat ett kvitto eller en kopia på detta.

Min kollega har svarat dig i ärendet men efter det så har vi inte fått någon återkoppling. Jag ser dock att du använt dig av två olika e-postadresser.

Jag ber min kollega att skicka ett nytt mejl där även en kopia på ditt kvitto bifogas.

Vänligen kontakta mig på Petter.skoglund@bagarenochkocken.se om du inte kommer vidare i ärendet.

MVH Petter
Bagaren och kocken & Robotexperten

Så nöjd.

Efter en väldigt bökig upplevelse att få igång den, så gick den runt hela våningen och ritade upp en "rumskarta". Den sopade fantastiskt rent undertiden.

28 settembre 2022
Valutata 4 stelle su 5

RT700

Att notera; RT700är inte gjord för gräsmattor upp till 700 m2, det är nog 2-300m2 som är bäst, då bör den gå 5-7 dagar i veckan 90 min varje gång.
En stjärna bort då det enbart går att programmera (styra )RT700 med en enda mobiltelefon, fast minst 2 skulle vara mer praktiskt!

5 settembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più