Havenstraat 28, 4531 EK Terneuzen, NL
L'azienda ha risposto
Wij kopen al en x aantal jaren bij Ritel T'zen en dat bevalt ons prima, goede service, prima benadering als het druk is . Ik kom zelf uit een ander tijdperk dus heb at mer vragen dan een gemiddelde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik werd goed geholpen, duidelijke uitleg bij mijn vragen en ze namen echt de tijd om verschillende providers samen te bekijken. Ook had ik veel aan hun uitleg, die heeft mij geholpen bij mijn beslissi... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.
Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!
Havenstraat 28, 4531 EK, Terneuzen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Zeer slechte ervaring met Ritel (Terneuzen en Hulst). Dit is misleiding van de klant.
In de winkel in Terneuzen werd mij bij aankoop van een gsm van €1000 expliciet gezegd dat mijn oude toestel nog ongeveer €400 waard was, zelfs in een slechte staat. Op basis van die belofte heb ik mijn aankoop gedaan.
Omdat de winkel ging sluiten, moest ik uitwijken naar Hulst om mijn gsm in te leveren. Daar kreeg ik plots te horen dat mijn toestel nog maar €100 waard zou zijn. Dat is geen “indicatieverschil”, maar gewoon compleet fout en misleidend. 300 euro verschil is onaanvaardbaar en toont aan dat er verkeerde informatie wordt gegeven om een verkoop te sluiten.
Daarbovenop werd mijn scherm in de winkel in Hulst nog eens verder beschadigd doordat een medewerker met een pen op het scherm tikte. Dat is ronduit onprofessioneel en respectloos tegenover het eigendom van een klant.
De enige “oplossing” die werd voorgesteld was om de nieuwe gsm gewoon terug in te leveren, wat totaal geen oplossing is voor het probleem dat zij zelf gecreëerd hebben.
Zeer slechte communicatie tussen winkels, misleidende verkooppraktijken en totaal gebrek aan verantwoordelijkheid. Ik raad iedereen aan om hier absoluut voorzichtig te zijn en niets te vertrouwen van wat er mondeling beloofd wordt.

Risposta di Ritel - Terneuzen
Vanmiddag nieuwe telefoon aangeschaft.
Erg tevreden over de vriendelijkheid en deskundigheid,
van Amy.

Risposta di Ritel - Terneuzen
Ik ben heel goed geholpen en ook in het verleden.
Er word goed nagedacht en echt de tijd voor je genomen.
Ik zou zeggen wil je goed advies en een eerlijke prijs, dan moet je naar de Ritel.

Risposta di Ritel - Terneuzen
Omdat mijn oude Iphone ver op zijn retour was bezocht ik Ritel. Ik werd hartelijk ontvangen door Amy. Ze heeft mij op zeer deskundige wijze aan een nieuwe telefoon geholpen. Erg blij met haar geduld, vakkennis en tips. Ze nam alle tijd en wat ik heel belangrijk vond was dat ze vertrouwen uitstraalde. Dik compliment voor Amy. Erg blij met mijn nieuwe aanwinst!

Risposta di Ritel - Terneuzen
S24 gekocht thuis zie ik kras op scherm terug naar winkel.En verkoper zei hier kunnen we niets mee.En het niet te bewijzen was dat het in de winkel is gebeurt, en het een welles nietes was. Heeft wel een bescherm folie erover geplakt gratis.Maar ik zit met een nieuw toestel met een kras op het scherm. Toestel is een uur in winkel geweest om data over te zetten dus toen kan het gebeurt zijn.Ik wilde gewoon een nieuw toestel.Je kan het toestel ook niet registreren bij Samsung omdat het uit Tsjechië komt.
Na email met bedrijfsleider, ook geen resultaat. Gaf verkopers gelijk, zou ik ook doen. Zei je had het in de winkel moeten zien. Maar is alleen goed te zien op zwart scherm, en dat heb ik in de winkel niet gezien, alleen maar scherm in bedrijf en dan is het moeilijk te zien. Ik begrijp dat dit een moeilijk geval is. En een kwestie van vertrouwen. Het blijft jammer voor een nieuw en duur toestel.

Risposta di Ritel - Terneuzen
Behulpzaam met uitleg over overzetten gegevens van oude naar nieuwe telefoon.

Risposta di Ritel - Terneuzen
Heel vriendelijk en rustig geholpen. Alles duidelijk uitgelegd.

Risposta di Ritel - Terneuzen
Maar telefoon installeren duurde echt lang. Slechte wifi ?

Risposta di Ritel - Terneuzen
Bij Ritel Terneuzen een nieuwe telefoon gekocht. Super goed geholpen! De verkoper had veel geduld en wist de juiste vragen te stellen. Later ook nog een nieuw sim abonnement (met data) bij hem aangeschaft. Ik moest daar eerst even over nadenken. En ook daar heeft men alle begrip voor. Dus een echte aanrader. Ritel blijf vooral investeren in mensen die vriendelijk EN kundig zijn met geduld voor onzekere en of wat ouderen medemens. Complimenten!!

Risposta di Ritel - Terneuzen
De meneer die ons heeft geholpen was, op zijn zachts gezegd, stug en onvriendelijk.
Alles was teveel moeite, b.v. bij de IPhone wilde wij nog een hoesje, met als antwoordt daar hangen ze.
Omdat wij ze dan niet konden vinden, en ik zij je zal toch mee moeten lopen, dan was meneer eindelijk bereid een paar stappen te zetten en mee te lopen.
Wat ons betreft mag zulk personeel direct vervangen worden. wij waren bijna van saggerijn weg gelopen zonder iPhone!!! Doe er wat aan zou ik zeggen

Risposta di Ritel - Terneuzen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.