Arendshof 5, 4901 LG Oosterhout, NL

Valutata 4 stelle su 5

Wordt er altijd goed geholpen en alles goed uit gelegd kom er al jaren met meerder abonnement van gezin familie

Valutata 5 stelle su 5

Wij komen al jaren bij ritel Oosterhout, kind aan huis bij Pascal. Dit keer werden we geholpen door zijn collega die ons ook prima heeft geholpen alles uitgezocht prima vergeleken en ze nam echt de t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

ik ben heel tevreden over de verlenging van mijn telefoon abonnement, waar voor ik zelfs gebeld werd met de mededeling ,als ik nu zou verlengen ik voordeliger uit zou zijn, mijn dank hier voor. mijn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn zoals met elk abonnement wat we bij jullie afsluiten zeer tevreden over de service, deze keer zijn we door een nieuwe medewerker geholpen Samantha en wederom zeer goede service gekregen, wij k... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di telefoni cellulari
  2. Negozio di accessori per cellulari
  3. Negozio di elettronica
  4. Gestore di telefonia mobile
  5. Fornitore di attrezzature per telecomunicazioni

Informazioni su Ritel - Oosterhout

Scritti dall'azienda

Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Alle telefoons en netwerken
Voor zowel nieuw als verlenging
Onafhankelijk advies op maat
Altijd voordelige deals!

Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.

Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!

• Arendshof 5, 4901 LG, Oosterhout, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 4 stelle su 5

Wordt er altijd goed geholpen en alles…

15 maggio 2026

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service van onze collega's van Ritel Oosterhout en dat je al jaren bij ons komt. Tot de volgende keer, groetjes Team Ritel

Geweldig

Ik werd goed geholpen die persoon wij ieder 2 jaar hebben .
Goede uitleg altijd. 👌

7 maggio 2026

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen en geïnformeerd wordt door onze collega van Ritel Oosterhout! Wees altijd welkom voor vragen en advies, groetjes Team Ritel

Uitstekende service

Ik ben uitstekend geholpen, hij was heel geduldig met het overzette van mijn nieuw mobiel. Was er heel blij mee. Heeft ook zoek uitgezocht wat de beste optie voor me was

26 febbraio 2026

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor het achterlaten van een review! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze collega van Ritel Oosterhout. Veel plezier met je nieuwe telefoon en je bent altijd welkom voor vragen en advies! Groetjes, Team Ritel

BEN ZEER GOED GEHOLPEN DOOR

BEN ZEER GOED GEHOLPEN DOOR
JORDY
HIJ IS ZEER KLANT VRIENDELIJK.

11 febbraio 2026

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent bij Ritel Oosterhout door onze vriendelijke collega Jordy! Graag tot ziens in onze winkel, groetjes Team Ritel

LET OP: HIER GEEN TELEFOON HALEN

LET OP: HIER GEEN TELEFOON HALEN

Ik heb hier een abonnement afgesloten voor een iPhone 16. Het toestel is nog geen maand oud en de batterij is al slecht. Toen ik dit meldde in de winkel, kreeg ik totaal geen hulp. Er werd letterlijk gezegd: “Je krijgt niks van ons”, terwijl ze wel garantie aanbieden.

De enige optie was reparatie van 4 tot 6 weken, zonder vervangend toestel. Inruilen werd ook geweigerd, terwijl de klantenservice van Ben dit wél goedkeurde. De medewerker was arrogant en totaal niet meewerkend. en ze zijn zo door heel Nederland ik heb paar filialen gebeld nog steeds het zelfde dus je kan het beter rechtstreeks doen via een provider want hun zijn een 3 de partij dat betekent dat het telefoon van hun is en niet van een provider is. en ze hebben niet eens een klantenservice nummer niks alleen een winkel.

Zeer slechte service. Enorm teleurgesteld in Ritel.
Groetjes z

2 gennaio 2026

Risposta di Ritel - Oosterhout

We vinden het erg vervelend om te horen dat je toestel niet werkt zoals het hoort. Uiteraard willen we dat graag voor je oplossen, maar dat lukt niet wanneer je ons daar niet de mogelijkheid voor geeft.

Je hebt je aankoop gedaan in een van onze winkels. Ritel is in dat geval de partij waar je terecht kunt met vragen en problemen. BEN staat hier buiten, zij zijn enkel de provider van je abonnement. Onze collega's in de winkel zijn dus je aanspreekpunt.
Op al je aankopen bij Ritel heb je garantie. Dat betekent dat we een probleem aan je toestel voor je op zullen lossen. Bij een mobiele telefoon betekent dat dat we deze door Apple na laten kijken en het probleem om laten lossen. Daarbij maakt het niet uit of je toestel 1,5 maand oud is, of 20 maanden.

Het feit dat je bij als onze filialen hetzelfde antwoord krijgt, is omdat we voor alle filialen en klanten hetzelfde beleid volgen. Blijkbaar heb je daar niet het antwoord gekregen dat je graag wilde horen. Zoals eerder aangegeven kijken we graag mee wat het probleem is en lossen we dat ook zeker voor je op zodra je ons daar de mogelijkheid toe geeft.

Doordat je hebt besloten om je review anoniem te plaatsen is het voor ons niet mogelijk om direct contact met je te leggen. Mocht je naar aanleiding hiervan nog iets willen delen dan verwijs ik je graag naar onze collega's in de winkel. Je mag ook mailen naar shoppen@ritel.nl .

Valutata 5 stelle su 5

Super vriendelijk personeel …

Super vriendelijke meneer die mij hielp en ook alles uitlegde

25 maggio 2025

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je goed geholpen en geïnformeerd bent door onze collega van Ritel Oosterhout, graag tot ziens!

Vriendelijk en correct geholpen

Vriendelijk en correct geholpen

22 aprile 2025

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je goed geholpen bent door onze collega's van Ritel Oosterhout, graag tot ziens in onze winkel!

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze collega's in Oosterhout. Graag tot ziens!

Ontzettend onvriendelijke dame

Ontzettend onvriendelijke dame achter de balie. Bij iedere winkel verwacht je gewoon vriendelijk te woord te worden gestaan, echter was dit bij de eerste zin al meteen onmogelijk en op een bijna aanvallende manier. Meteen weggegaan, kom hier nooit meer en ik raad dit bedrijf zeker niet aan.

28 marzo 2025

Risposta di Ritel - Oosterhout

Wat vervelend om te lezen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met onze collega. Dit is uiteraard niet wat je mag verwachten en zeker niet hoe wij het graag zien. Daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.
We hebben inmiddels je contactgegevens ontvangen, dankjewel daarvoor. Een van onze collega's probeert hierover contact met je op te nemen.

Inmiddels hebben onze collega's je een aantal keren gebeld, maar we krijgen je helaas niet te pakken. Als je zelf hierover nog met ons in contact wil komen, wil ik je vragen zelf het initiatief te nemen aangezien het ons niet lukt om jou te pakken te krijgen. Alvast bedankt.

Heel klantvriendelijk!

Zo ontzettend leuk geholpen in Oosterhout door Gijs en zijn collega en ze nemen de tijd om je goed te adviseren.

8 marzo 2025

Risposta di Ritel - Oosterhout

We zullen de complimenten overbrengen. Fijn dat ze samen voor een goed advies hebben gezorgd.

Valutata 4 stelle su 5

Goede adviezen en uitleg gegeven.

Verkoper heeft niet alleen verkooppraatje gehouden maar ook een goed technisch advies gegeven waar ikzelf mee verder kan.

5 febbraio 2025

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je de service en het extra advies van onze collega apprecieert! Hopelijk zien we je de volgende keer weer bij Ritel Oosterhout!

Valutata 2 stelle su 5

Na aankoop nieuwe IPHONE 13 5 g

Na aankoop nieuwe IPHONE 13 5 g 9 aug 2024
Vanaf dag 1 problemen met de display, vaag donker.
Probleem ging via contact in de winkel niet over,
Ingeleverd voor klacht, niets aan te doen naar de reparateur 22-10-2024. Waarom geen nieuwe telefoon was pas 3 oud. Tel totaal 4 weken in reparatie 19-11-2024 tel gerepareerd en verbazend dat bij het ophalen de software was verdwenen. Had anders gekund voel me bekocht.

5 novembre 2024

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u, ondanks onze inspanningen, niet tevreden bent over onze service.
Een toestel dat niet naar behoren functioneert zullen wij altijd ter reparatie aanbieden, ook wanneer deze 3 maanden oud is.
Zoals mijn collega's u hebben uitgelegd, kunnen we dit soort problemen aan een toestel niet zelf oplossen. Dat laten we dan ook over aan Apple, zij hebben immers de kunde en materialen om dit naar behoren uit te voeren met behoud van uw garantie. Bij een dergelijke reparatie zal uw toestel altijd eerst worden gereset, voordat de reparateur met uw toestel aan de slag gaat. Dit is verplicht en heeft oa. te maken met de privacy-wetgeving.
Bij terugkomst heeft mijn collega zijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk gegevens terug te halen, met de informatie die beschikbaar was.

iphone 16 pro max / bruin/goud fout geinformeerd

op 12 september 2024 heb ik Ritel Oosterhout een Iphone16 pro max kleur buin-goud besteld. Ik heb aangegeven het toestel los te kopen, evenals mijn Iphone14 pro van maart 2023. Iedere week ben ik gaan vragen of bellen of er al informatie is wanneer mijn bestelde toestel kan verwachten. Geen van de medewerkers heeft mij verteld dat Ritel geen losse toestellen meer mag verkopen. De verkoopster die ik vandaag aan de telefoon heb gehad, vertelde dat zij dat 2 weken na de preorders te horen hebben gekregen van het Hoofdkantoor. 5 weken lang niets daarover gehoord. Sinds gisterenmiddag hoorde ik dat van een medewerker daar in de winkel. Vanmorgen wilde ik hierover wat meer informatie, het schijnt inderdaad dat Ritel geen losse toestellen meer mag verkopen. 5 weken lang !!! is mij daar niets over verteld. Ik vind dit schandalig. De mevr die ik vanmorgen (25 okt 2024 10u) aan de lijn heb gehad, heeft contact opgenomen met het hoofdkantoor van Ritel. Er zou nu voor mij een uitzondering gemaakt worden omdat ik 5 welen lang, iedere week contact, niet op de hoogte ben gesteld dat er geen losse toestellen verkocht mogen worden. Ik hoop dat Ritel Oosterhout zich aan deze belofte houdt. Ik ben echt boos. Als ik nu nog de iphone16 pro max ergens wil kopen kom ik onderaan de lijst. Als mij bovenstaande eerder was verteld had ik de iphone elders kunnen bestellen! Nogmaals ik ga er vanuit dat Ritel Oosterhout zich aan de bovenstaande belofte houdt.

25 ottobre 2024

Risposta di Ritel - Oosterhout

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren bij het plaatsen van een pre-order van de iPhone 16 Pro Max. Wij begrijpen dat dit een frustrerende situatie voor u is geweest en waarderen uw geduld.

Het is duidelijk dat er een miscommunicatie heeft plaatsgevonden. Wij betreuren het ten zeerste dat u niet tijdig geïnformeerd bent over de beschikbaarheid van deze toestellen. Dit had niet mogen gebeuren en wij begrijpen uw boosheid volledig.

Na uw contact met onze collega's hebben zij gezocht naar een oplossing en u die ook aangeboden. U heeft echter besloten hier geen gebruik van te willen maken en de pre-order alsnog te annuleren.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan horen we uiteraard graag van u.

Valutata 5 stelle su 5

Zojuist super geholpen bij Ritel…

Zojuist super geholpen bij Ritel Oosterhout wat Ben niet wilde doen of niet kon doen lukte de verkoper bij Ritel wel super bedankt

3 ottobre 2024

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze collega's van Ritel Oosterhout. Graag tot ziens in onze winkel!

Altijd goed geholpen en goed advies

Altijd goed geholpen en goed advies
Worden al jaaaaren door dezelfde persoon geholpen wat erg prettig is

31 luglio 2024

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je al jaren geholpen wordt door dezelfde persoon en dat je goed geholpen en geadviseerd wordt! Graag tot ziens bij Ritel Oosterhout!

goede service

9 luglio 2024

Risposta di Ritel - Oosterhout

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service van Ritel Oosterhout, graag tot ziens in onze winkel!

Heel goed geholpen door Pascal

Heel goed geholpen door Pascal.
Jammer dat we nu 25 euro moesten betalen voor overzetten.
Van eerst niets en nu 25 euro vind ik wel een heel groot verschil!!!

29 giugno 2024

Risposta di Ritel - Oosterhout

Fijn om te horen dat Pascal je zo goed heeft geholpen. Ik begrijp dat het misschien even schrikken was dat we een vergoeding vragen voor het overzetten van de gegevens van je toestel, maar door de tijd die hiervoor benodigd is kunnen we helaas niet anders. Uiteraard laten we de keuze bij de klant of deze dat ervoor over heeft of de gegeven zelf over zet.
We wensen je veel plezier van je nieuwe toestel!

Valutata 5 stelle su 5

Kom er al jaren en je wordt altijd fijn…

Kom er al jaren en je wordt altijd fijn geholpen en ze zijn behulpzaam als je het even niet begrijpt.

30 maggio 2024

Risposta di Ritel - Oosterhout

Wat leuk om te lezen dat je al jaren goed geholpen wordt door onze collega's van Ritel Oosterhout. Graag tot ziens!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn al vaker bij ritel oosterhout…

We zijn al vaker bij ritel oosterhout geweest.Een prima service door een vaste medewerker !! Netjes te woord gestaan , alle hulp gekregen waar om gevraagd is . Professioneel Ritel filiaal.

15 maggio 2024

Risposta di Ritel - Oosterhout

Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te lezen dat je tevreden bent over de service en hulp van onze collega's! Graag tot ziens bij Ritel Oosterhout!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più