Bilal is een ontzettend rustige en geduldige rijinstructeur, waardoor je niet snel gestrest raakt. Hij legt alles duidelijk uit, wat enorm helpt. Ik had jarenlang erge rijangst, maar dankzij Bi... Leggi di più
Super tevreden over mijn rijlessen bij Rijschool Abetoy! Ik begon met lessen bij Yasser en ging later verder bij Bilal. Allebei waren ze heel geduldig en zorgden ervoor dat ik me relaxed voelde achter... Leggi di più
Kan me geen betere rijschool wensen! Binnen een weekje alle lessen en beide examens gedaan (motor) met succes. Yasser is een top instructeur, legt alles heel fijn en duidelijk uit en geeft je ni... Leggi di più
Na te hebben overgestapt van rijschool gelijk gerustgesteld door Yassir en Bilal. Rijlessen waren leuk met humor, maar ook zeker serieus. Er was een duidelijk streef niveau om het examen te halen. Bil... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Betrouwbare en flexibele auto en motor rijschool in Amsterdam en omstreken
Aletta Jacobslaan 3, 1066 BP, Amsterdam, Paesi Bassi
- 0630131312
- info@rijschoolabetoy.nl
- www.rijschoolabetoy.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Rijschool Abetoy Dank je wel voor…
Rijschool Abetoy Dank je wel voor alles een mooie tijden wil jje rijbewijs in één keer halen of je motor ben je bij een goeie adres Echt een aanrader je zult geen spijt krijgen Echt super bedankt voor de mooie tijden ik wens je veel succes met alles wat er komt nog 🏍🚗🙏🏻🙌
Een een prettige rijervaring!
Yasser is een rij instructeur die een goede rust over zich bewaart, wat jou het zelfvertrouwen geeft op de motor met veel rijplezier. Een hele betrouwbare en fijne man!
Beste rijschool van Amsterdam
Beste rijschool van Amsterdam! Yasser is super goed in zijn vak. Altijd professioneel, geduldig en begripvol. Ik heb bij verschillende rijscholen gelest en niemand tipt aan Rijschool Abetoy.
I highly recommend ‘rijschool Abetoy’
I highly recommend ‘rijschool Abetoy’. Yasser is a good and experienced instructor. He tells you what you need to know. I contacted him 3 months before my theory was going to expire and he made a plan with dates for the exams. Today I passed my AVD exam 😎.
Go to ‘rijschool Abetoy’ if you want to have a good experience with lessons for car and motorbike.
Fijne rijschool
Lekker ontspannen sfeer en snel afrijden. Zeker aanrader.
De beste van heel amsterdam gap!!!
Woorden schieten mij te kort om ‘mijn gabber’ yassir te omschrijven. De beste in wat hij doet!!!
Naast het geduld dat hij heeft en excellente lessen die hij geeft is hij ook een genot voor het oog. Thanks gap voor alles 😍😍
Love you bro!!!
Rijschool Abetoy 1 woord geweldig !
past In 1st time (no more car fear)
Super trustful and clear in explaining , how, when & way. Made me feel really at ease. And secure.
Plus I had a lot of fun.
Both exams avb and avd past in the…
Both exams avb and avd past in the first time!
Abetoy Driving school is the best
I got my motorcycle license and am happy that I had lessons at Abetoy driving school. He explains everything well so I really recommend you to take lessons at Abetoy driving school. Thank you Abetoy driving school
Bedankt voor je geduld en vertrouwen!
Ik wou dat ik zoveel geduld en vertrouwen had als Yasser. Ik raakte erg gefrustreerd als iets mij niet lukte, maar Yasser hield altijd rustig vol dat het zou lukken. Door Yasser ga ik met veel vertrouwen zelf de weg op! Bedankt!
Yasser is de beste!
Ik was super blij met Yasser hij heeft me binnen een korte tijd zo door het examen heen geholpen!
Hij is geduldig relaxt en een heel fijn persoon om mee te lessen.
Een goede en betrouwbare rijschool!
Yasser is een fijne en kundige instructeur die oog heeft voor wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen!
Beste rij instructeur
Beste rij instructeur, veel geduld goed uitleg.
Ga zo door!
Geweldige rij instructeur rijschool!
Geweldige rij instructeur rijschool!
Goed materiaal
In één keer geslaagd binnen 5 weken
In één keer geslaagd binnen 5 weken. Fijne lessen en Yasser is een goede en relaxte rij-instructeur. Raad hem zeker aan!
Top instructeur in 2 maanden mijn motor…
Top instructeur in 2 maanden mijn motor rijbewijs gehaald!
Erg fijne rijlessen!
Erg fijne rijlessen gehad. Stipt optijd en zorgt ervoor dat je zonder stress naar het CBR gaat (in mijn geval dan). Ik ga zeker snel terug komen voor mijn motorrijbewijs! ❤
De rij-instructeur die je daadwerkelijk…
De rij-instructeur die je daadwerkelijk het gevoel geeft dat jij in controle bent over het voertuig en niet vanuit druk/stress of haast lesgeeft, maar simpelweg omdat hij dit enorm leuk vindt om te doen. Bij Yasser en ik in een keer geslaagd en dat is iets waar ik 100 procent hem aan te danken heb! Mocht ik na mijn auto rijbewijs een motorrijbewijs willen halen, dan weet ik al wie ik zal gaan contacteren! Bedankt Yasser en succes met je eigen rijschool! Ferry
Top rijinstructeur
Top rijinstructeur! Hij stelt je op je gemak, is geduldig en geeft goede feedback.