Rialtoadvokater Recensioni

TrustScore 3 su 5

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Mangelfuld sagsbehandling og dårlig kommunikation

**Problemer med sagsbehandlingen:**
- Systematiske fejl i sagsbehandlingen, herunder misidentifikation af involverede parter og ukorrekt gengivelse af centrale facts
- Inkonsistente vurderinger mellem forskellige sagsbehandlere på samme sag
- Undervurdering af dokumenterede forhold med henvisninger til irrelevante omstændigheder
- Undladelse af at besvare konkrete spørgsmål trods gentagne opfordringer over flere måneder
- Anvendelse af tilsyneladende vilkårlige kriterier uden transparent begrundelse

**Kommunikationsproblemer:**
- Flere ugers ventetid mellem svar
- Vigtige henvendelser forblev helt ubesvarede
- Uklar og inkonsistent argumentation
- Manglende gennemsigtighed omkring anvendte kriterier

**Særligt problematisk:**
Firmaet synes at administrere efter uskrevne regler, som ikke kommunikeres til klienter. Der anvendes skiftende begrundelser fra sag til sag, hvilket skaber usikkerhed og utryhed.

Som beboer i en boligforening forventer man professionel og pålidelig administration. Desværre leverede Rialtoadvokater ikke dette. Systematiske fejl, manglende opfølgning og dårlig kommunikation gjorde en i forvejen stressende situation værre.

Jeg kan ikke anbefale Rialtoadvokater baseret på denne oplevelse. Der findes formentlig bedre alternativer på markedet.

11 febbraio 2026

Eksemplarisk administration arbejde af rialto

Jeg har netop købt en lejlighed i en boligforening som er administreret af rialto advokater, faktum er at mit firma har været i mange foreniniger som har været administeret af forskellige advokat firmaer. Jeg har aldrig mødt et advokat firma som rialto som har haft så professionel og hurtig tilgang til tingene. Jeg fik endda hjælp med nogle ting i forbindelse med overtagelsen som reelt intet havde med administratoren og gøre. Hatten og alt andet man nu kan tage af, for det her advokat firma

26 aprile 2026

Uafhængig og professionel samarbejdspartner

På baggrund af bestyrelsens evaluering giver vi hermed vores uforbeholdne tilfredshed med samarbejdet med Rialtoadvokater. Det er vores oplevelse, at Rialtoadvokater gennem sin uafhængige rådgivning vejleder os frem til professionelle løsninger og tryghedsskabende processer – og dette særligt i situationer, hvor der ikke er fuld enighed blandt medlemmerne af vores ejerforening.

Bestyrelsen for ejerforeningen ’Kochsvej 7, 1812 Frederiksberg C’

5 ottobre 2022

Usagligt og uprofessionelt advokatfirma

Mine oplevelser med Rialtoadvokater som administrator i min ejerforening er, at formalia ikke overholdes bl.a. i forhold til foreningens vedtægter. Tilmed er de magtfuldkomne i deres tone, og man føler sig usikker på, om deres arbejde og rådgivning er til den samlede ejerforenings bedste eller de prioriterer nogles særinteresser, hvilket er konfliktskabende, skaber utryghed og ikke tillidsvækkende.

Hvis man ønsker en saglig boligadvokat, kan Rialtoadvokater ikke anbefales.

9 agosto 2022

Uprofessionelt og udygtigt advokatfirma.

Vi har i vores boligforening brugt dette advokatfirma, men vi har haft flere dårlige oplevelser med dem.
For det første så blander de rundt på posten, så de sender forkerte (og fortrolige) breve til de forkerte!. For det andet, så kan man ikke stole på deres rådgivning, da de ikke er ærlige omkring hvem de arbejder for. For det tredje så opkræver de mere i betaling end der er aftalt.
Jeg ved at der verserer en klage over dem hos Advokatnævnet.
Så kig Jer omkring, der er langt bedre advokater at finde andre steder.

5 ottobre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito