Enkelt och tryggt spelande
Jag spelar bara för skoj skull. Smidigt och trevlig kundtjänst!

Risposta di Reviant Casino Club
Reviant Casino är ett nytt modernt onlinecasino med fokus på trygghet, transparens och hög kvalitet. Vi erbjuder en smidig och säker spelupplevelse där BankID används för snabb och säker inloggning, och där insättningar samt uttag hanteras enkelt via Swish och Trustly. Med svensk licens, svensktalande kundtjänst och ett noggrant utvalt spelutbud sätter vi alltid spelaren i centrum. Varje detalj är utformad för att skapa en pålitlig och förstklassig upplevelse där kvaliteten märks hela vägen.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Jag spelar bara för skoj skull. Smidigt och trevlig kundtjänst!

Risposta di Reviant Casino Club
Snabbt att registrera sig och har en bra välkomst-bonus men sidan är ju totalt värdelös. Fruktansvärt laggig hela tiden, Tar 3-6 sekunder för att kunna spinna 1 gång på slotsen. Sjuk dålig server använder dom och med det förstör det spelupplevelsen fruktansvärt mycket men annars helt okej casino

Risposta di Reviant Casino Club
Superenkelt att komma igång. Spelar bara på mobilen och appen är riktigt riktigt bra. Stilrent och enkelt att navigera sig fram är viktigast för mig. Hitta mina favoritspel direkt och fick mina pengar utan problem!

Uselt. Vann bonusen....0 Kr
Grattis till din vinst, du vann bonusen...vinst 0Kr!
Dessa företag ska inte finnas på nätet, det är rena bedrägerifasoner
Fick ingen hjälp överhuvudtaget från deras kundtjänst som dom ber en kontakta.
Oseriöst företag. Spela inte här !

Risposta di Reviant Casino Club
Vinner du så kommer du bli indragen i en otroligt lång KYC med oproportionerliga krav på dokument. Om du ändå orkar ta fighten och skicka in dessa så kommer de komma med uppdaterade krav eller hävda att vissa saker inte är synliga när de bevisligen är det, kollegor ”glömmer att bifoga” filer trots inskickade per mail och chatt och det finns ingen kommunikationsväg med en mystisk ”relevant avdelning”
Spelar du för att göda bolaget och få ut 0kr så är det här casinot för dig!

Risposta di Reviant Casino Club
Oseriösa. Akta er, håll er till seriösa sidor. Varit en enorm process att få igenom ett uttag, gör allt i sin makt för att slippa betala ut vinster

Risposta di Reviant Casino Club
Enormt dålig kundservice och uttags process. De lovar 99,9% av alla uttag behandlas inom 15 minuter. Så 1 chans på 1000 att hamna utanför detta. Ändå hamnar jag gång på gång utanför. Uttagen behandlas enormt långsamt så bättre att spela hos Leo Vegas, Betsson med flera som betalar ut direkt. Ingen bra aktör! Sitter här 13h senare och har fortfarande inte fått mitt uttag.

Risposta di Reviant Casino Club
Låter dig inte ta ut pengarna väntade 24h och skrivit med ai support o de gör inget åt saken vilket leder till att man blir tvungen att avsluta pågående uttag o spela upp pengarna.