Goede ervaringen vanwege het resultaat en persoonlijk contact. Nav ongeval nek, rug en gebitsklachten. Chiropractie, dryneedle, fysiotherapie, EMDR. Nee deze behandelingen zijn niet prettig. Erna w... Leggi di più
Zeer slechte ervaring met deze onderneming, mijn moeder van 87 is daar van een behandeltafel gevallen, heeft een wervel gebroken. Na een maand of 4 gaat t beter nu. Nooit excuus, geen belletje hoe t g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In de coaching kwam ik erachter dat een aantal gebeurtenissen in de zwangerschap en eerste levensjaren van impact zijn geweest op hoe mijn zoontje nu functioneert. Dit heeft Mirande op een laagdrempel... Leggi di più
Ik ben bij Resultcare onder behandeling geweest voor knieklachten. Ik kwam daar terecht omdat ik al eerder in deze praktijk was geweest vanwege andere klachten. Remco vroeg goed door om duidelijk te... Leggi di più
Onprofessioneel
Onprofessioneel, niet klantvriendelijk, gevoel krijgen dat je een nummertje bent.

Risposta di Resultcare
Ik sluit me bij bovenstaande ervaring…
Ik sluit me bij bovenstaande ervaring aan , ik word ook gebeld met een vaag nummer wat een bandje afspeeld nadat ik deze vage toko had bezocht en een weinig professionele indruk achter laat .

Slechte ervaring bij Resultcare Velp
Ik had gereageerd op een advertentie ivm recente hoofdpijn en nekklachten. De fysiotherapeuten waren niet echt geinteresseerd en onervaren. Iedere keer moest ik mijn klachten opnieuw vertellen.
Erg commerciele aanpak met als doel zo snel mogelijk zoveel mogelijk afspraken te maken.
Zowel fysiotherapeut als chiropractor vertelden niet wat ze gingen doen en waarom, bij een behandeling die zeer pijnlijk was. Erg naar. Ik heb nog steeds hoofdpijn. Dus verspilde tijd en geld. Nadat ik mijn afspraken had afgezegd, heb ik geen enkele reactie meer gehad van Resultcare terwijl ik had aangegeven dat de behandeling niet was bevallen.

Risposta di Resultcare
Zeer commercieel en lage kwaliteit behandeling
Zeer commercieel, tijd is geld, lage kwaliteit behandeling en erg duur voor wat je krijgt.

Negatieve ervaring bij Result Care
Mijn ervaring bij Result Care na een aantal behandelingen bij de chiropracteur.
Positieve punten
- Aardige vrouw bij de receptie, helpt je uitstekend.
- Grote fitness echter niet open wegens corona. (staat verder niet aangegeven op hun website helaas.)
- Grote parkeerplaats.
- Gebouw is ok.
Negatieve punten
- Gratis intake is tijdverspilling, binnen 5 minuten ga je weer naar huis zonder meer te weten over je klachten. Alleen het aantal benodigde behandelingen wordt voor je vastgesteld zonder dat er echt geluisterd wordt wat je te zeggen hebt.
- De behandeling duren schandalig kort, tussen de 10 en 15 minuten waarbij er maar 2 minuten werkinspanning plaats vindt. Dit kost je 60 tot 100 euro.
- Behandeling bestaat uit dry needling en 2 "kraak" correcties. Dry needling doet een fysio ook! Een chiropractor wordt meestal niet of anders voor een klein deel vergoed uit je zorgverzekering. Dit is dus weggegooid geld want een fysiotherepeut wordt wel vergoed uit je zorgverzekering.
- Er wordt gekraakt waar je geen last hebt. Mijn nek werd bijvoorbeeld gekraakt waar ik nooit last van had. Na de behandelingen heb ik ontzettend veel last gekregen van mijn nek! Nu snap ik ook waarom je een formulier dient te ondertekenen zodat Result Care niet verantwoordelijk is voor bijkomende klachten.
- Overigens wordt er door een onderbroek heen geprikt tijdens dry needling, wat dit qua hygiëne betekent weet ik helaas niet. Daarom laat ik dit dan maar neutraal ipv negatief.
- Result Care maakt gebruik van ongeloofelijk veel Social Media reclame en hier hadden mijn alarmbellen eigenlijk al moeten rinkelen. Ik ben altijd wel opgelicht via reclames die ik op social media aanklik en dat voel ik mij bij deze weer.
- Overigens ben ik na het achterlaten van mijn mobiele nummer en privacy gegevens (incl BSN?) bij Result Care een flink aantal keren gebeld door Spam nummers die kwade intenties hebben na het lezen van internetmeldingen met betrekking tot het spam nummer. Of Result Care je gegevens verkoopt durf ik niet te zeggen, maar mochten er nog mensen dit ervaren dan valt er een conclusie te trekken.
- Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om of je van je klachten af bent. Dat ben ik dus niet, alles is hetzelfde gebleven en zoals aangegeven heb ik dus extra klachten erbij. Iedereen die overweegt chiropractie behandelingen te beginnen, raad ik aan om eerst jezelf goed in te lezen want er is namelijk een reden dat chiropractie niet erkend wordt in Nederland. En dat snap ik nu al te goed.

Risposta di Resultcare
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.