En ret trist og ret dyr oplevelse. Smørrebrød på virkelig tørt og kedeligt brød. En kartoffelmad, hvor eneste pynt var et bjerg af ristede løg. Tiltrods for at sæsonen byder på et bredt udvalg af... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Endnu engang en fantastisk aften på Aristo. Velkomponeret og meget velsmagende 4 retters menu Vi valgte en vinmenu og blev præsenteret for vine som alle var en stor oplevelse. Rigtig god og imødeko... Leggi di più
På en skøn sommeraftener, sad vi ude på terrassen og nød udsigten og bådene og de glade sommergæster Men oplevelsen var klart defineret af helt fantastisk mad! Børnene fik “den bedste burger nogensi... Leggi di più
Vi holdt vores bryllupsfest hos Aristo, september 2014. Alt var simpelthen i orden! Vi besøgte dem inden festen for at planlægge forløbet og smage på menuen. Maden var fantastisk og hele arrangeme... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
I forbindelse med Copenhagen maraton…
I forbindelse med Copenhagen maraton var vi inde hos Jer søndag den 15.05.22, faktisk var vi der 2 gange.
Første gang var det min mand og jeg, vi købte drikkevarer for 314,- (bon nummer 33011)
Anden gang var med vores søn og svigerdatter der havde løbet maraton og deres 2 venner og en søster.
Vi fik alle noget og drikke, den venlige tjener spurgte om vi skulle have vand, 2 takkede ja tak, tjeneren kom med 7 glas og 2 karafler med vand og sagde at vi bare skulle sige til hvis vi skulle have mere.
Nu kommer så det henvendelsen drejer sig om, vi syntes det er fint at spørge om vi vil have vand og 2 siger ja tak, men vi betaler for 7 x vand til 245,-, jeg syntes ikke bare det er frækt, jeg syntes det er umanerligt frækt. De 2 karafler blev ikke engang tømt, men det nu ikke så meget om de blev tømt eller ikke, men at være så uforskammet at vi skal betale for 7 x vand, det er lige til Trustpilot. (bon nummer 33100).
Vi har skrevet til jer 2 gange uden svar, magen til ligegyldighed skal man lede længe efter.
16 april 2022
16 april 2022.
Bord til 4 kl 19.
Ekstrem langsom betjening.
Kommer med drinkskort, og oplyser at 70% at drinks kan vi ikke bestille for dem kan de ikke mikse. Skal bestille mad, hvor igen er der udsolgt på flere hyller. Info: der er få mennesker i restauranten! Dårlig stil. Så til vinen, - igen har de ikke den vin som står på vinkortet. Men da vi endelig for maden er den ok, - men priserne på maden er for høj i forhold til mængde og kvalitet. Ringe oplevelse og skal ikke på Aristos igen.
Helt fantastisk frokost
Helt fantastisk frokost for min mor, der fyldte 79. Lækker mad, god betjening og ubetalelig udsigt. Man får virkelig noget for pengene. Vi er faste kunder fra nu af...
18 års fødselsdag
18 års fødselsdag, hvor alt spillede fra dag 1, til vi afholdte festen 2/4.2022
Lokation 🌟🌟🌟🌟🌟
Service 🌟🌟🌟🌟🌟
Maden 🌟🌟🌟🌟🌟
Vin og drinks 🌟🌟🌟🌟🌟
Festen🌟🌟🌟🌟🌟💥
En fantastisk venue til arrangementer. Tak for en fantastisk dag.
En fantastisk venue til arrangementer! Mig og min familie er dybt taknemmelige for at Manuel (bestyrer) og personalet på Aristo har været med til at give os den bedste dag vi kunne ønske. Vi var ude med kort varsel (6 dage før!) og det lykkedes dem at arrangere en dag vi aldrig vil glemme. Af hjertet tak.
Kh David, Jonatan, Thor og Halfdan.
Maden var god- skide dårlig service
Maden var god, men servicen haltede gevaldigt.
Vi kom 30 min. før tid og ville bestille cocktails, hvor vi blev koldt afvist, men fortæller så at vi havde booket bord, hvortil vi så pludseligt godt kunne få en drink.
Først og fremmest giver de vores brød til det forkerte bord, hvorefter de 5 min. senere tager brødet fra de andres bord og giver det samme brød til vores bord.
Ved hovedretten finder vi 2 hagl, i anden, hvortil de lykønsker os med at finde 2 stykker hagl, og pointere at det ikke er normalt- det burde det selvfølgeligt heller ikke være.
Der blev ikke tilbudt noget som helst for denne oplevelse, som ikke burde være sket.
Fremragende mad
Fremragende mad, super kundeservice fra alletiders tjener.
Vi havde en super god oplevelse⭐⭐⭐⭐⭐
Framragende lækker mad som altid
Framragende lækker mad som altid.
Traditionen er, et besøg på cafe Aristo hver gang vi er i København.
En cafe der bør besøges.
They are SO rude here
They are SO rude here. Ate there outside and went in to find the bathroom and they chased me out and yelled it was only for guests..Food wasn’t even good.
Fantastic restaurant that always deliver a unique experience
For many years I have been a regular guest at Restaurant Aristo in Copenhagen (Islandsbrygge). On a good week I am a guest at least 3 times and every single time I get an incredible experience wrapped in the best meal, service and ambiance. No matter if it is for lunch or dinner.
The wine card is very interesting and always at reasonable prices. The owner has an incredible skill to find wines that opens up your eyes within the wine universe.
Over all quality, experience and price is so well balanced that I choose to have most of my business and family dinner at Restaurant Aristo.
I have you have not tried it yet put it on you TO-DO liste. You will not regret it.
Bon appetit
Ulrik Nerloe
Gennemført smagsoplevelse
Den mest gennemførte 4 retters menu. Hver mundfuld var en fantastisk smagsoplevelse. ... og fin betjening
Super dejlig 5-retters menu den…
Super dejlig 5-retters menu den 7/11-2020 hvor mad, vin, betjening og stemning var i top
Dårlig stil…
VI var idag på restaurant aristo og fejre min kæreste fødselsdag, vi sætter os og bliver tilbudt noget rose, vi siger nej tak her spørg ham tjeneren der hader sit arbejde, han smiler ikke eller noget , men bliver ved med at spørger om vi vil have mere , altså han blev ved og ved. Da vi så skal bestille mad vil vi have jomfruhummer, dette siger han så efter vi har sat os og drukket at det har de ikke det blev spist igår. Hvorfor siger man ikke sådan noget inden? Så jeg måtte bestille en burger til 175 kroner, vil sige café a burgere er bedre og billigere.
Smørebrød ved Islands brygge
Det var første gang jeg nogensinde fik smørebrød på en restaurante, og det var en fin oplevelse, intet pralende eller bemærkelsværdigt, bare fint. Maden var meget god, men priserne er for høje. Et smørrebrød for 85 kroner, så forventer jeg sku også en større oplevelse, i det mindste noget mere mad i hvert fald. 😅
Den ene tjener var yderst professionel, og den anden var knap så prangende. Han glemte at vi havde bedt om regningen, og kom aldrig ud for at spørge om vi manglede noget, når vi havde siddet længe.
Jeg går nok et andet sted en anden gang, på grund af priserne, og tildels servicen.
Restaurant ved Islands Brygge
Vi fejrede genåbningen af Københavns restauranter med et besøg på Aristo.
Super mad og betjening. Restauranten ligger perfekt ud mod havnen. Absolut et besøg værd.
Ekstraordinært lækker takeaway
Aristo har åbnet for Take Away i coronakrisen. Vi bestilte 2 retters menu, laksetatar og perlehøne. Det BEDSTE take away vi nogensinde har fået noget sted fra. Totalt lækkert anrettet og sublimt tilbehør til perlehønen. Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling.
God oplevelse
Havde købt en tipster menu på 4-retter som blev indløst i starten af februar og blev bestemt ikke skuffet. Super lækker menu sammensætning, lækre råvare, gode vine og god betjening. Har sjældent fået et så veltilberedt stykke kød som det var tilfældet her. Klart et sted der kan anbefales.
Dejlig mad men dyrt
Dejlig mad. Det var til dinning week dvs at alle fik det samme . Men meget små portioner. Man kan sige at jeg troede dinning week var at man fik mulighed for at prøve en lækker restaurant til en god pris i form af at alle får det samme. Hvis restauranten vælger bare ar lave retterne små er det jo ligemeget - og drikkevarer var i den dyre ende også vand.
Aristo always delivers fantastic good…
Aristo always delivers fantastic good food, and the service is fantastic. Yesterday we were a party of seven, and we all had the Christmas 4 servings menu.
Fantastisk mad i skønne omgivelser
Men oplevelsen var klart defineret af helt fantastisk mad! Børnene fik “den bedste burger nogensinde” og vores kompliment til en gennemført nytænkt Moules Frites med asiatiske toner- fås ikke bedre noget sted i Paris. Skønne klassiske desserter med et twist fuldendte middagen. Tjenerens valg af vin til retterne understøttede maden og gjorde det til en sammenhængende oplevelse
Vi ses igen!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.