1. Servizio di e-commerce

RepDanes.dk fungerer udelukkende som et søgeværktøj og indeholder links til eksterne platforme. Alle viste links fører til indhold, der er offentligt tilgængeligt på kinesiske markedspladser. Vi hverken sælger, håndterer eller fragter varer, og vi er ikke en part i de transaktioner, der måtte foregå på de eksterne sider. At vi viser specifikke aktører betyder ikke, at vi anbefaler dem, og vi tager intet ansvar for brugernes handlinger eller de køb, der foretages eksternt. For yderligere information om vores service, politikker og vilkår, henviser vi til RepDanes.dk.

3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Goated spreadsheet

Goated spreadsheet, masser af gode links, og en meget overskulig UI. Repdanes opdatere også deres links hurtigt, og fjerner dem som ikke virker. Kender ikke dem der ejer Repdanes - men ville sige de gør et rigtig godt stykke arbejde.
Eneste ting der kunne blive gjort bedre, var at finde flere links og sellers. Ellers super god side.

Kan stækt anbefales herfra.

2 aprile 2026

Hej Noah,

Mange tak for at bruge din tid på at skrive en anmeldelse. Det varmer altid at hører når andre er glade og tilfredse med vores koncept!

Vi ønsker dig en fortsat god dag og en rigtig god påske! :)

RepDanes.

ikke ok service.

22 marzo 2026

Hej.

Du må gerne komme med flere detaljer så vi ved hvad det handler om. Vores hjemmeside indeholder udelukkende links til eksterne platforme, så vi kan hverken se eller forstå hvad anmeldelsen er rettet imod.

RepDanes

RepDanes er super let at overskue

RepDanes er super let at overskue, og der er generelt rigtig mange gode ting derinde. Det er nemt at finde rundt, kvaliteten på "deres" items er for det meste gode, og hele oplevelsen føles bare smooth. Kan klart anbefales.

28 gennaio 2026

Hej Filip,

Vi ønsker dig en fortsat god dag!

Venlig hilsen, RepDanes.

Jeg syndes at man får en god oplevelse…

Jeg syndes at man får en god oplevelse og det meste ser rimelig godt ud, og elsker konceptet

24 gennaio 2026

Hej Troels,

Vi ønsker dig en fortsat god dag!

RepDanes.

mega fedt concept

mega fedt concept, det gør det meget nemere for folk at pinde rundt, når man har en så godt hjemmeside som den her. elsker også at den bliver opdateret så tit. ren positiv herfra:)

20 settembre 2025

Hej Emil!

Du skal have mange tak for, at du gad at bruge din tid på at lave en anmeldelse også endda en på hele 5 stjerner. Det er enormt værdsat!

Rigtig god dag til dig!

Rystende oplevelse - UNDGÅ REPDANES

Rystende oplevelse – diskriminerende og uprofessionelle!

Jeg har sjældent oplevet så ringe service som hos Repdanes.dk. Moderaterne er alt andet end imødekommende – tværtimod virker de direkte fjendtlige, især over for folk som mig, der tilfældigvis er kurder.

Flere gange har jeg oplevet at blive mødt med nedladende bemærkninger, herunder den fuldstændig uacceptable kommentar: "Tag hjem til dit hjemland." Det er helt ubegribeligt, at en virksomhed kan tillade sig at behandle kunder på denne måde.

Jeg er blevet smidt ud to gange – ikke fordi jeg var ubehagelig eller skabte uro, men simpelthen fordi jeg stillede helt almindelige spørgsmål, som de åbenbart ikke kunne svare på. I stedet for at give et ordentligt svar valgte de at eskalere situationen og bede mig om at forlade stedet.

Det er uacceptabelt, at en virksomhed opererer på denne måde i 2024. Hvis du forventer respekt, professionalisme eller bare almindelig høflighed, så hold dig langt væk fra Repdanes.dk. Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted!

25 febbraio 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse,

Jeg har undersøgt sagen nærmere, tjekket alle vores logs, spurgt mit team og samtidigt søgt på diverse keywords indenfor de kriterier som ellers er blevet beskrevet i anmeldelsen. Der er absolut ingen samtale, som indikere at nogen fra teamet har kommet med racistiske eller nedtrykkende kommentarer som du ellers beskriver. Jeg har ligeledes spurgt teamet om det samme, men der er intet som indikere at din oplevelse er fundet sted.

Vi stræber altid efter, at hjælpe dem som har behov for det, selvom at mange af de spørgsmål som bliver stillet allerede er besvaret i vores guides og vejledning. Vi smider ikke folk ud fordi, at man stiller spørgsmål, vi gør dog vores bedste for at besvare dem, selvom der til tider kan være mange som har brug for hjælp. Bliver man smidt ud er der dog en gyldig grund til det, og bliver man smidt ud hele 2 eller flere gange, er det hvert fald gået galt.

Derudover er racisme og andre former for diskrimination er noget vi slår hårdt ned på. Derudover ved teamet hvordan de skal agere, hvis medlemmerne ikke følger reglerne. Alle har ret og lov til at være medlem hos os, men det er selvfølgelig et krav at følge de regelsæt, som er at finde inde på vores server. Regelbrud kan og vil i sidste ende, ende ud i udelukkelser, medmindre man inden udelukkelsen, ændre adfærd og tilretter sig de regler vi nu engang har.

Jeg er derfor, ud fra dine udsagn, usikker på om hvorvidt den oplevelser du beskriver, faktisk er reel da det bestemt ikke er sådan vi operere.

Mega flabede admins

Mega flabede admins, Bliver kicked af en så lille årsag at det næsten er til og dø af, Anbefaler, man selv prøver sig igennem tingene, I stedet for og skrive derinde, Hold jer langt væk fra, exio eller hvad han hedder på deres server, kickede mig uden grund. Dog er jesper og de andre okay, MEEEN HOLD JER FRA EXIO, kan ikke være rigtig man bliver kicked uden grund

12 dicembre 2024

Hej Viktor,

Jeg er ked af at hører din situation. Alle er selvfølgelig velkommen til at være en del af fællesskabet, og vi gør altid vores bedste for at alle andre overholder reglementerne.

Du er velkommen til at kontakte mig på Discord, såfremt du skulle have lyst, så kan vi eventuelt tage et kig på det.

Jeg syntes det er et mega fedt koncept

Jeg syntes det er et mega fedt koncept, men ham der ejer firmaet er pænt flabet og høre på. Når du bliver medlem af deres Discord og stiller et spørgsmål så kommer ejeren med dumme kommentarer.

13 settembre 2024

Hej Julius,

Tak for din anmeldelse, og er selvfølgelig ked af hvis du føler at enten jeg eller vores mods/hjælpere har virket flabet overfor dig. Det er bestemt ikke meningen.

Mange tak for anmeldelsen også ses vi forhåbentlig derinde!