Katastrofalt dårlig. Leveranser uteble i 3-4 mnd, så sendte de faktura med feil kontonr og ugyldig KID. Vært masse fram og tilbake da verken Renewance eller deres samarbeidspartner Riverty ville bistå... Leggi di più
Renewence er en super hverdagsrutine for å enkelt få i seg nok av det kroppen min trenger, på farten eller til frokosten. Jeg blander den ut med 50/50 vann og eplejuice + en ingefærshot for bedre smak... Leggi di più
AG1 eller denna? AG1 är bättre i smak, löser sig lättare men kan uppfattas som lite för söt. Renewence, där är skeden till pulvret är för stor och flaskan är en av de sämre jag varit med om.... Leggi di più
HOLD dere unna! Taktisk salg ved å ikke legge ved noe som helst info ved utsendelse av "prøvepakke” Ikke regning, ingenting rundt angrefrist. Angrefristen de kjører er forresten fra pakka ble send... Leggi di più
Renewence er et helse- og velværebrand som spesialiserer seg på kosttilskudd utviklet for å støtte energi, balanse og en sunn livsstil. Vi kombinerer vitenskapelig dokumenterte ingredienser med høye kvalitetskrav, slik at kundene våre alltid kan stole på at de får trygge og effektive løsninger. Vi vet at helse og velvære er personlig, og vi legger derfor stor vekt på å lytte til tilbakemeldinger og gjøre forbedringer. Vårt mål er å være mer enn en leverandør. Vi vil være en partner på veien mot bedre helse og livskvalitet.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Ikke kjøp produktet med mindre du…
Ikke kjøp produktet med mindre du ønsker et dyrt multivitamin. Alle «super» ingrediensen de markedsfører for som feks Lions mane, ingefær pulver, kakaopulver, spirulina chorella osv.. (altså alt utenom vitaminene) er latterlig underdosert, og inneholder så små doser at de ikke vil ha noen effekt. Vil argumenter for at det er nært grensen til svindel ettersom at de reklamerer for disse ingrediensen og dens helsefordeler, men gir en så lav dose at man ikke vil oppnå noen av de. Du får langt mer for pengene ved å kjøpe et vanlig multivitamin og eventuelt separate, riktig doserte tilskudd.
Bruker produktet hver dag
Bruker produktet hver dag, har gjort dette i over et år. Det er min faste drikk før frokost, og jeg blander en te-skje med både kreatin og collagen i vann. Sluttet med kaffe i en periode på fire måneder og følte faktisk at dette ga meg en kickstart på dagen. Anbefaler å bruke produktet hver eneste dag, da det holder seg best når du bruker det daglig til posen er tom, og oppbevarer i kjøleskap!

En del av min rutin!
Jag började med Renewence för tre månader sedan, mest av nyfikenhet och utan några större förväntningar. Men redan efter ungefär tio dagar märkte jag att något hände. Jag blev klarare i huvudet, fick bättre fokus och orkade mer genom hela dagen utan dippar.
Nu är det en del av min rutin och jag är helt ärligt hooked!

Risposta di Renewence
Love this product🔥 feel more energized!
Love this product🔥 feel more energized!

Ikke merka noe positivt
Ikke merka noe positivt, blir bare jævla dårlig i magen. Brukt det i 1 mnd. Blir ikke å kjøpe på nytt. Og hvorfor skal man. Mye av dette kommer naturlig fra kosten. 899 i mnd for å drite på meg og være oppblåst?

Risposta di Renewence
MEGET godt og ikke minst norsk produkt
MEGET godt og ikke minst norsk produkt! Jeg har drukket grønt pulver i mange år, men dette er det beste så langt!

Produktet er helt fantastisk
Produktet er helt fantastisk. Jeg elsker det.
Bruker det hver dag. Kanskje får de lagt inn enda flere
næringsstoffer i produktet. Slik at det kommer opp i 100 forskjellige næringsstoffer.
Ønsker meg gjerne raskere svar på mine henvendelser.

Mer energi og
Renewence har hjulpet meg med en bedre morgen rutine. Jeg har mer energi og det føles godt å ha en sunn start på dagen:)

Fikk første forsendelse som kostet 400
Fikk første forsendelse som kostet 400, neste forsendelse 1798kr!!! Fusk og fanteri

Styr unna
De starter med å sende to produkter i en pakke etter den første prøvemåneden slik at man blir låst til ytterligere to måneder dersom man ikke sier opp i prøveperioden. Faktura på ca 1800kr blir sendt rett til inkasso dersom det overskrides med en dag. Utrolig dårlig kundeservice og kynisk opplegg. Bytter heller til AG1 eller annet mer seriøst.

Risposta di Renewence
I got unwanted packages delivered after…
I got unwanted packages delivered after clearly cancelling my subscription. They deliver the product by batches of 2 and now are asking me for 1800NOK. I don’t have a track of any subscription for the matter. I was willing to send back the products but haven’t heard from them. Now I am getting penalties for paying late something I didn’t even buy.
Total amateurish company. Also the product is made in China, which is concerning to me for a supplement health product.
I will fight in court if my issue don’t get solved.
Avoid at all costs.

Totalt useriøst bedrift
Totalt useriøst bedrift. Avsluttet abonnement i juni, fikk bekreftelse på dette, plutselig nå i oktober kommer det pakker. Helt useriøst samt elendig kundeservice, stram dere opp😊

Glassflaska er ubrukelig.
Produktet i seg selv er bra, følt meg fin etter å ha brukt det en stund!! Jeg har heller ikke hatt noe problem med kundeservice slik mange andre skriver. De svarte meg raskt, og abonnementet ble sagt opp uten tull, utrolig hyggelige er de også.
Grunnen til at de ikke får 5 stjerner av meg, er pga den glassflasken som følger med. Den er rett og slett ubrukelig. Jeg brukte den med pulver + vann, skrudde igjen og fikk den aldri opp igjen. Flasken skapte et slags vakuum, så lokket låste seg helt fast. Verken jeg eller kjæresten min klarte å åpne den, og vi er begge ganske sterke i klypa. Til slutt måtte vi bare kaste hele flasken med produkt i. Veldig synd å måtte waste et såpass dyrt produkt og ende opp med å kaste en så fin flaske, bare fordi den ikke er funksjonell…

Risposta di Renewence
Jeg har prøvd og sendt 2 mailer for å…
Jeg har prøvd og sendt 2 mailer for å avbestille i god tid innen fristen nå, sist med beskjed at jeg gikk videre hvis jeg ikke mottok en bekreftelse. Dere skriver at det bare er å kontakte på mail; men det hjelper ikke når dere ikke svarer. Jeg begynner å mistenke at dette er svindel.

Smakte oppkast
Smakte oppkast, måtte betale til sammen 3 månders forbruk for å bli kvitt abonnement.

Dette virker som scam
Dette virker som scam. Har brukt multivitamin fra ett annet merke som faktisk gir resultat. Jeg bestilte en prøve til 400-500kr. En måned senere sender de en forsendelse på 2 pakker til 1800 kr som jeg ikke får sendt i retur.

Elendig kundeservice bestillte…
Elendig kundeservice bestillte abonnement fikk først prøve pakke og senere abonnement pakken , men så kom det ingen ny forsendelse har prøvd å bestille nytt abonnementet hvor jeg får mail "takk for bestiling vi sender pakken om få dager" Få dager ble til uker og måneder har nå sendt inn en ny bestilling samme tullet. Dette er et useriøst firma som burde blitt fratatt lisens til å drive.

Useriøst og smaker vondt
Ekstremt useriøst. Får ikke sendt retur. Også smaker det helt grusomt. Smaken er som lukten i en dyrebutikk