Valutata 5 stelle su 5

Fick inte produkterna först tack vare strul med postnord. Tog då kontakt med Rekoshoppen om detta. Blev då lovad en ny leverans av det jag beställde om dom inte skulle dyka upp om en vecka.Dom dök... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Bra koncept men dålig retur-policy, där returkostnaden kan bli riktigt hög (i mitt fall 140kr). Kort och otrevligt bemötande i Kundservice, där svaret bara blev: ”det är så det är, det har ingenting m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiska produkter. Beställde två trosor i bambu. Fantastiskt sköna. Dom bästa trosor jag någonsin haft. Stift till läpparna. Havtorn. Mycket effektivt.En Aleppo tvål som fick min hy i ansiktet... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti per la pulizia
  2. Negozio

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Handla ekologiskt och hållbart, Hos Rekoshoppen hittar du skärbrädor, matlådor, schampo, borstar, tvättmedel, leksaker, kläder mm. Rekoshoppa till hemmet, dig själv, barn eller barnbarn! Besök rekoshoppen.se eller i vår butik på M2 Center Jönköping.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Glädjerus

Beställde igår , kom idag och mitt glädjerus att hitta det jag vill ha, till rätt pris och inte hittat någon annanstans.

24 settembre 2025

Fantastiska produkter.

Fantastiska produkter.
Beställde två trosor i bambu.
Fantastiskt sköna. Dom bästa trosor jag någonsin haft.
Stift till läpparna. Havtorn. Mycket effektivt.En Aleppo tvål som fick min hy i ansiktet att kännas mjukt och inte alls torr.

11 aprile 2025
Valutata 4 stelle su 5

Till största del belåten med köpet.

De ville ha en recension som inte gick att lämna på deras hemsida så det får bli här.

Toppen koncept med miljön i fokus.
Köpte en brödkavel inget att anmärka på.

Dock köpte jag tre produkter av Maria Åkerström och konstaterar nu i efterhand att de va alla billigare på andra sidor. Här var de lika dyra som på Maria Åkerströms egen sida så det är jag lite missnöjd med. Så var noga googla innan om ni köper olika varor.

I övrigt var det väl packat och jag gillar verkligen papperstejpen på paketet istället för plast. Snabb leverans. Så trots ej konkurrenskraftiga priser på smink får de ändå ett högt betyg pga alla andra faktorer att ta hänsyn till.

9 aprile 2025

Köpte en rullrånspinne.

Köpte en rullrånspinne.
Blev så nöjd! Snabbleveras, bra förpackat. Bäst av allt BILLIGARE än på alla andra ställen, samma vara. Bra beskrivning. Finns massa andra trevliga saker på hemsidan. Blir absolut fler köp här.

20 novembre 2024

Bra utbud av det mesta

Bra utbud av det mesta. Bra produktinformation på hemsidan (som blir lite svår att navigera i, om en produkt finns i många olika varianter) Snabb leverans, om man undviker PostNord och har möjlighet att välja ex Schenker.
Ett mycket trevligt bemötande i telefon av kundtjänst, som tog sig tid och ringde upp tillbaka efter en koll av mått på ett plagg.

23 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte tandkräm från kingfisher

Jag köpte tandkräm från kingfisher. Brett utbud av bra produkter. Snabb leverans och bra service då jag upptäckte att mitt mobilnummer inte var rätt så ringde jag direkt och fick kontakt och numret uppdaterat.
Kommer absolut handla här igen!

15 agosto 2024

Riktigt bra produkter

Jag köper linoljesåpa därifrån, snabb leverans, bra produkter till bra pris!
Smidigare än att åka runt till butiker för att hitta linoljesåpa. Här finns mycket bredare och större sortiment. Jättenöjd!

10 agosto 2024

Underbar respons från kundtjänst

Fick inte produkterna först tack vare strul med postnord.
Tog då kontakt med Rekoshoppen om detta.
Blev då lovad en ny leverans av det jag beställde om dom inte skulle dyka upp om en vecka.Dom dök upp tillslut från en person som hade fått min leverans.
Fick en jättebra respons från Rekoshoppings kundtjänst.Vill också tillägga att tubklämman jag köpte är jättebra för att få ut allt i tuberna vi har.

12 gennaio 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più