Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det er en fantastisk god indkøbsvogn jeg har købt . Hurtigt levering og lige til døren. Har 3 produkter fra dette firma. Indkøbskurv og køletaske der passer til , det er så brugbar.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en rejsetaske, men den var mindre end jeg troede. (passer fint med de mål der var opgivet) Jeg købte en der var større. Begge leveringer kom hurtige og var godt emballeret. Begge tasker e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er første gang jeg har handlet hos Regovs, men det bliver IKKE sidste gang. Deres levering på en dag holdt stik, jeg bestilte i weekenden, de behandlede ordren om mandagen, jeg modtog om tirsdagen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt en indkøbsvogn med hjul fra Regovs, og jeg er virkelig glad for den. Designet er ungdommeligt og har en frisk, flot farve, som gør den både praktisk og pæn at se på. Vognen er samtid... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di borse e valigie
  2. anche in
  3. Negozio di accessori di moda
  4. Negozio di articoli per il campeggio
  5. Negozio di casalinghi
  6. Pelletteria

Scritti dall'azienda

Du bør vide: Vi betaler ikke til Trustpilot. Aftalen er opsagt og fornyes ikke. Hurtig levering i Danmark. Fragt 39 kr. Gratis på ordrer over 599,- og Intet kortgebyr Din ordre afsendes indenfor 1 hverdag Du har 365 dages fuld returret og kan altid få pengene tilbage E-mærket shop - din tryghed for en sikker handel på nettet Mail: info@regovs.dk - vi svarer hurtigt tilbage. Eller ring på telefon 61515300

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

4,8

Tutte le recensioni

130 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Regovs sælger rejsekufferter, som man ikke kan/bør rejse med

I løbet af en rejse, hvor rejsekufferten på ingen måde blev behandlet dårligt, kunne håndtaget til rejsetasken ikke længere trækkes ud, når man trykker knappen. Kufferten var på sin 3. rejse/3 mdr gammel
Jeg fik af Regovs at vide: Garantien dækker ikke skader / slid der er opstået under rejsen.
D.V.S. at Regovs sælger rejsekufferter, som man ikke kan/bør rejse med.

3 luglio 2026

Hej Carl Otto
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og jeg forstår godt, at det er frustrerende, når en taske bliver beskadiget.
Vores garanti dækker desværre kun produktionsfejl, såsom fejl i syninger, lynlåse eller andre mangler, der skyldes selve produktet. Skader, der opstår under transport eller almindelig brug, er desværre ikke omfattet af garantien. Det er desværre ikke usædvanligt, at tasker og kufferter udsættes for hårdhændet behandling under flyrejser.
Jeg er derfor ked af, at vi ikke har haft mulighed for at hjælpe dig gennem garantien, og jeg beklager, hvis det har givet dig en oplevelse af at være blevet uretfærdigt behandlet.
Travelite Basic-rejsetasken er generelt kendt for sin robuste kvalitet, og vi oplever normalt, at den holder godt til mange rejser. Det ændrer naturligvis ikke på, at det er ærgerligt, når en skade opstår.
Mvh Regovs.dk/Inge Obel

Valutata 1 stelle su 5

Jeg fik en rygsæk der har været hos en…

Jeg fik en rygsæk der har været hos en anden før og det kan jeg sige fordi inde i rygsækken lå navn adresse og tlf på den anden kvinde . Så regovs sælger brugte varer . Det er klamt og jeg fik ikke en kompensation for det. Det er så skammeligt

8 giugno 2026

Hej Anne
Vi beklager den oplevelse, du har haft, og at der lå en seddel i rygsækken, som har givet anledning til tvivl om varens stand. Det burde vi have opdaget under vores kontrol, og det beklager vi.

Vi vil gerne understrege, at rygsækken er ny og ubrugt. Som hos de fleste webshops og fysiske butikker har vores kunder mulighed for at returnere eller bytte varer, hvis de er nye og ubrugte. Når vi modtager en returvare, gennemgår vi den grundigt, og kun varer, der fortsat fremstår som nye og ubrugte, kan sælges som nye igen.

I dette tilfælde har en tidligere kunde haft varen i sin besiddelse og efterfølgende returneret den i ny og ubrugt stand.

Desværre har vi overset den seddel, som lå tilbage i rygsækken, og det beklager vi.

Vi forstår godt, at fundet af sedlen kan give et andet indtryk, men vi kan forsikre dig om, at rygsækken ikke har været brugt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på fejlen. Vi tager din feedback med videre, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Regovs.dk/Inge

Valutata 3 stelle su 5

Der var ikke noget i vejen med varerne

Der var ikke noget i vejen med varerne, men GLS leverede ikke på den afhentnings adresse, som jeg havde bedt om.

7 giugno 2026

Hej Bjarne
Vi er glade for at høre, at der ikke var noget i vejen med varerne. Samtidig er vi kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med leveringen.
Ud fra din anmeldelse forstår vi, at problemet skyldes, at GLS ikke leverede pakken til den valgte afhentningsadresse. Du havde valgt Shell Frederiksværk, Hillerødvej 34, 3300 Frederiksværk. Det er naturligvis frustrerende, men det er desværre en del af GLS' leveringsservice, som vi ikke har direkte indflydelse på.

Vi håber derfor, at du vil tage højde for, at din oplevelse ikke vedrører vores produkter eller den service, vi har leveret. Skulle du opleve problemer med en fremtidig levering, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med at finde en løsning.
Regovs.dk/Inge

Købte et læderbælte

Købte et læderbælte. Passer perfekt. Så når man følger deres anvisning mht. opmåling, så "lander" man i det midterste hul og kan gå begge veje, alt efter om man tager på eller taber sig! :-)

22 maggio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più