Kære alle i dejlige mennesker i Urologisk afdeling i Roskilde og Næstved. Jeg er så kiste-glad for at være født i Danmark og også være en patient i et et fantastik team i begge afd. Også tak til e... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Annette Pedersen og jeg Annettes ledsager Johnny Nielsen blev d.26-5 kl. 08:40 2026 helt uden grund smidt ud af Nærklinikken Nakskov med trusler om at,vi ikke ville få vores medicin hvis, vi ikke... Leggi di più
Er lige kommet hjem fra Slagelse sygehus Efter en operation i lysken Kort og godt Super søde personal hele vejen igennem Jeg følte mig meget tryg Jeg stod på intet tidspunkt alene. Top pro... Leggi di più
Lægevagten 😱 Først 70 min venten ved telefonen, så en snak med en sød og forstående læge. Besøget. De er pressede - fuld forståelse for det. Kommer med et øje der brænder og gør vildt ondt. Læ... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
På Slagelse Sygehus
På Slagelse Sygehus, var mange af medarbejderne var ubehagelige (følte mig meget uvelkommen), og ting som at give generel information eller smertestillende blev bare glemt. Jeg fik forkert dosis medicin flere gange, og endte med at ligge ude på gangen i mange timer. Overall en dårlig oplevelse.
Fantastisk professionel arbejde ved min…
Fantastisk professionel arbejde ved min operation på led-knogle ambulant kirurgi hvor jeg fik en knæ operation. Både da jeg mødte på ambulatoriet og kirurgien var det sødt personale og jeg følte mig tryg hele vejen.
Det var på Nykøbing Falster sygehus.
Mange tak for jer.
Holbæk sygehus afdeling 03 4
Holbæk sygehus afdeling 03 4
Har ikke meget godt at sige om min mors ophold på denne afdeling.
Sygeplejerske udviser total udeblivelse af empatisk og omsorgsfuld adfærd. Rent etisk vises ingen respekt for patienter.
Det har været en rigtig dårlig oplevelse og håber aldrig nogensinde alt skulle indlægges på Holbæk sygehus 😢
Køge Hospital
halv farligt hospital, store sprogvanskeligheder fra de udlanske såkaldte læger, chancen for fejl behandlingen er meget stor, arrogancen har heller ikke nogen grænse nå man så endelig får talt med en af de få Dansk talende læger. hvad angår sygeplejskerne er man vel knap så kvik når man rejser ud i verden på ferie i disse corona tider. deres corona test telt ligge lige op ad indgangen til akut skadestuen, hvilket ikke virker særligt logisk, altså med mindre man gerne vil havde at flest muligt bliver smittet.
Usædvanlig god oplevelse ved operation, men...
Usædvanlig god oplevelse ved operation på Nykøbing Falster Sygehus. Stort set alle implicerede fagfolk optrådte empatisk og samtidig fagligt kompetente.
Den eneste “torn” er, at jeg skulle besvare et spørgeskema forud for operationen - blot for at blive stillet nøjagtig de samme spørgsmål af personalet ved operationen. Det virkede som om, spørgeskemaet var tidsspilde, da det til og med viste sig, at man ikke kunne finde oplysning om min nærmeste pårørende.i systemet. Da jeg naturligvis også havde anført dette i spørgeskemaet, må jeg konkludere, at det langt fra skyldtes behov for at tjekke mine svar, men snarere at skemaet var blevet “smidt ud” uden at data var blevet ført ind i hospitalets systemer.
Skammelig opførsel af personalet på Mobil mammografi på Ringsted Sygehus
Jeg har netop besøgt den mobile Mammografiafdeling på Ringsted Sygehus og følte mig ærlig talt dårligt behandlet. For det første fordi de to sygeplejersker der stod for Mammografien ikke havde ansigtsmasker på. Jeg havde selv ansigtsmaske på, men det er mangel på respekt, at personalet ikke passer på os andre. Det mindste jeg kan forvente er, at personalet spørger om det er OK, at de ikke har maske på eller simpelthen bare tager maske på med det samme, når de ser jeg har maske på. Jeg syntes ikke det er spor sjovt, at bære disse masker men da jeg er i risikogruppen ser jeg ingen anden udvej. Især når jeg skal møde op i små rum som er tilfældet her.
For det andet sagde sygeplejersken bag skærmen hverken goddag eller farvel. Det gjorde den modtagne sygeplejerske i øvrigt heller ikke. Hun fortalte bare, at jeg skulle tage tøjet af på overkroppen og vente til jeg blev kaldt ind.
Nu er denne undersøgelse i forvejen ikke den mest behagelige og når det fremgår så tydeligt, af min ansigtsmaske, at jeg er i risikogruppen, så kunne sygeplejerskerne i det mindste spørge, om der er særlige hensyn, de skal tage i forbindelse med undersøgelsen. Min krop har det rigtig skidt med at stå i disse stillinger, og når man så får at vide, at man ikke står godt nok på en meget uvenlig måde, så bliver denne undersøgelse, om muligt, endnu mere ubehagelig. Tag endelig ikke fejl af, at jeg er taknemmelig over, at blive indkaldt til disse undersøgelser og er mødt op hver gang jeg er blevet inviteret. Set i lyset af al den dårlige omtale Mammografiafdelingen på Ringsted Sygehus har været igennem, så undrer det mig såre, at man har en sådan overfladisk og fjendsk tilgang til de kvinder der møder op. Mens jeg sad i venteværelset, var der to kvinder der kom ud og sagde, at de var glade for, at denne undersøgelse kun foregår hvert 2. år.
Jeg så desværre for sent på indkaldelsen, at det også er muligt, at få denne Mammografi på Roskilde Sygehus. Det håber jeg også er gældende næste gang jeg bliver indkaldt. For hvis jeg overhovedet kan undgå det, så bliver dette mit sidste besøg på Ringsted Sygehus.
Ventetiden er ulidelig på Slagelse…
Ventetiden er ulidelig på Slagelse Sygehus!
Kl. 08:50 har jeg en tid, og jeg kommer altid før tid for at sikre mig, at jeg kan komme til, så snart det er min tid. Jeg har et ærinde kl. 11:00, som jeg bliver nødt til at møde op til, da jeg er i et kræftforløb.
En anden mand kommer efterfølgende og melder sin ankomst, som også har en tid 08:50. Da han sidder og skaber sig grundet utålmodighed, kommer han til før mig - dette selvom at jeg har fortalt personalet, at jeg altså skal noget kl. 11:00.
Jeg spørger i receptionen, om de ikke kan gøre noget, men hun ryster på hovedet og siger “det er der ikke noget at gøre ved”.
Nu sidder jeg så kl. 09:42 stadig i venteværelset, og når nok ikke at være til mit møde kl. 11:00. Utroligt dårlig håndtering og manglen på samme! Hvis det er muligt selv at vælge sygehus, så for Guds skyld fravælg dette. Jeg har aldrig oplevet noget lignende!
Slagelse sygehus. Blindtarmsoperation.
Har været på Slagelse sygehus og er blevet opereret for blindtarmsbetændelse. Blindtarmen er blevet fjernet, da den var meget betændt. Personalet var yderst professionelt indstillet og svarede på div. Spørgsmål uden at virke generet af samme. Jeg lå dog på gangen, men var ikke generet af det. Efter ca. seks timers ophold var jeg opereret og efter et par timer kunne jeg tage hjem igen. Jeg er self. Noget øm i dag efter kikkertoperationen, men har heldigvis ikke den meget ømme blindtarm mere. Mange tak til det søde personale på Slagelse sygehus og Tusind tak for jeres fine humør. Som har gjort oplevelsen til et fint minde for mig, om min nu afdøde blindtarm. Hvil i fred blindtarm✝️❤️✌🏻
Slagelse sygehus Kan klart anbefales og derfor er der fem stjerner herfra.
En god oplevelse som patient hos Nykøbing F.
Jeg havde en rigtig god oplevelse da jeg blev opereret på Nykøbing F. Sygehus den 26/05-2020. Pigerne fra anæstesi var så flinke, og gode til at forklare proceduren som jeg skulle igennem angående bedøvelsen. Sygeplejerskerne både til operationen og på opvågningen var også rigtigt flinke.
Jeg blev desværre indlagt, men det var ikke så slemt, for sygeplejerskerne og lægerne på afdelingen (16.2) var simpelthen så rare og tog sig godt af patienterne.
Selvfølgelig var der lidt travlt, men man havde stadig fornemmelsen af at man blev lyttet til og forstået.
Kan helt igennem sige at jeg havde en god oplevelse som patient på sygehuset.
Mvh
Oliver Sommer
Barselsafsnit Holbæk Sygehus
Hvis du overvejer at føde på Holbæk Hospital, så skal du tænke dig rigtigt godt om. Du risikerer ikke kun, at blive udsat for personalets inkompetence (aggressive reaktioner hvis man stiller spørgsmål, trusler hvis man takker nej til visse tilbud, at få ødelagt din mulighed for at amme ved at blive vækket hver 30 min. for at blive skældt ud, fordi du følger de anbefalinger en anden af afdelingens jordemødre har givet dig og oldnordiske metoder så som at fodre spædbørn med sukker. I værste fald vil din jordemoder være Karen de B., som også kunne terrorisere dig og din partner med sladder, ondsindede beskyldninger og anklager om at du vil dræbe dit barn), men også læge Anna Juliane A.M. kunne opdigte en historie om dig og ringe til kommunen med opdigtede historier og give grund til, at kommunen prøver at tage din baby fra dig, selv om hun aldrig har mødt dig eller snakket med dig. Jeg skriver af egne erfaringer.
Holbæk 04 05
Min far fik liggesår på Holbæk afd. 04-05 og så bliver udskrevet til sit plejehjem uden vi har fået det at vide og plejehjemmet heller ikke.
Der ligger folk på gangene og i venteværelset. Plejen er så dårlig.
Ville ikke ønske det for min væreste fjende.
I første omgang var plejen mangelfuld og man føler man skal holde øje med om det går fint til med plejen. Det skete ikke, ingen væske og mad, da han skulle mades og det havde man ikke ressourcer til. Så man tog maden væk igen. Så vi som familie har måtte made og få væske i ham, først efter utallige møder blev det bedre. Men ønsker ikke at han skal være her. Vi er ikke trygge ved det!
Dårlig oplevelse på Holbæk Sygehus
Holbæk sygehus, syntes at man kunne vente i over 4 dage med at operere et fremmedlegeme (knækket stoppenåls hoved på halvanden cm) ud af min fod - Foden blev mere og mere rød, hævet og dunkende af inflammation!
På dag et mødte jeg op på skadestuen, der sagde at den skulle fjernes akut, men at jeg alligevel skulle vente på lægens opkald næste dag. Lægen ringede dog ikke. Jeg mødte personligt op og blev mødt af en irriteret læge, der sagde, at der var andre vigtigere patienter end mig.
På dag 3 ringede lægen og sagde at jeg skulle møde fastende op næste dag (dag 4), tidligt om morgenen, med henblik på operation. Men jeg skulle være forberedt på at der kunne komme nogen vigtigere patienter, så min operation kunne blive aflyst. Jeg spurgte lægen hvor længe man kunne udskyde min situation. Han svarede, at det kunne man gøre i flere måneder!!
Udover at jeg var ude af stand til at gå på foden, kan man jo sige sig selv, at det er farligt, at gå rundt med et inficeret fremmedlegeme, der kan give blodforgiftning når som helst - dette var dog en risiko Holbæk Hospital uden at blinke sagtens ville tage på mine vegne.
Efter den foruroligende besked på dag 3, ringede jeg til et privathospital der gudskelov opererede mig akut - jeg aflyste derfor Holbæk Sygehus.
Det har været en frygtelig og uhyggelig oplevelse at have med Holbæk Sygehus at gøre. Jeg føler i den grad, at de har svigtet og sat mit helbred i fare.
Det generelle indtryk jeg fik af hospitalet var, at det var udsultet for ressourcer og mentalt overskud.
karkirurgisk sengeafsnit på Slagelse sygehus
Total tarmtømning var hverdag på 4 mandsstuen som forberedelse til operation. Nogen gange nåede vi ud på toilettet. Det var en barsk oplevelse, men den positive og hjælpsomme holdning hos personalet gjorde det hele meget lettere. Det var helt fint, når sygeplejerskerne trak gardinerne fra om morgenen og sang: Go morgen, go morgen til hele bondegården.(citat slut). De kom hurtigt hele døgnet rundt, når vi ringede på klokken. De var meget søde. Selv fik jeg lavet et større indgreb nemlig udskiftning af et stykke aorta med udposning (diameter 6,7 cm) og indsætning af en ny med forgrening ned i benene, som var kalket til. Det er utroligt, hvad de kan. Prof! Det er netop blevet tjekket efter 3 måneder og er OK. Alt i alt en barsk men god oplevelse.
Ps. Det tager tid at få maven til at fungere igen.
Mvh Per Feldberg d. 9.1.20
MÅ GERNE OFFENTLIGGØRES, HÆNGES OP m.m.
Nykøbing Faster sygehus Amublant Kirurgi
Nykøbing Faster sygehus Har fået udført en operation på afd. Ambulant Kirurgi, Ventetid fra mødetid til operation, hvilket var forventelig ifgl indkaldelse, helt ok, personale dvs alle ydede en god service både fagligt og menneskeligt, stor ros herfra til alle
Grunden til ventetid er at der indkaldes 2 patienter på samme tid, da nogen bare bliver væk.... (så den er vi selv skyld i )
Jeg kom til Slagelse hospital fra Odense.
Jeg kom til Slagelse hospital fra Odense, for at være tættere på min familie.
Aldrig har jeg oplevet mere uprofessionelt arbejde som de gjorde her. Jeg blev ikke modtaget før efter et par timers ankomst. Der blev der sagt man ikke kunne få taget temperatur eller lign efter behov, jeg blev grimt håndelig at en læge da jeg synes jeg havde svært ved at trække vejret (var døden nær pga en kæmpe felj i en alm operation) jeg blev negligeret nedgjort grinet af. Ydermere var det ingen plan for min behandling, de havde ikke styr på hvad jeg skulle have og hvornår. Jeg måtte ikke spøger andet personale end en læge, som var en gang om dagen. Når man ringede med snoren gik der gerne 30-60 min får de kom.
Kan på ingen måde anbefale dette sted, det er mere nedbryde end opbyggene for en patient!!!!!!!!
Slagelse sygehus.. kom ikke som akut patient helst!
Aldrig om jeg har stødt på et så inkompetent sygehus som Slagelse.
Jeg er dybt imponeret over at man kan side med en finger skåret halvt over, gå med de stykkeste smerter og få 2 pernodiler hvis man er heldig (som min partner så alligevel ikke var).
Når man kommer ind til skrækken skal man gud hjælpende ringe på klokken, også selvom man får øjenkontakt med en medarbejder? Som oven i hatten virkede som om hun havde en super dårlig dag - baseret på den måde hun kom slæbende med sine fødder på.
Han havde en tid kl. 8:30 som akut patient.
- det skal lige siges at han skar sig i fingeren kl 17 om onsdagen men først kunne komme ind og blive lappet sammen torsdag kl 11:45 åbenbart (i skal ikke kalde det akut hvis det ikke er med det samme i min optik).
I hele 13 TIMER skal jeg som pårørende sidde og se min elskede partner vride sig i smerte, med en finger hvor nerver, sener og gud fri mig vel også noget knogle er skåret over... UDEN at der bliver uleveret noget form for smertestillende.
(Hvad er der galt i Danmark?)
Efter 3 timer må vi pårørende spørge om han overhoved er registret til operation - jooo..Ja.. han er lige kommet ind i systemet... Efter 3 timer??? Vi snakker stadig her om en akut patient?
Efter lidt mere tid kommer der endelig en og ber ham om at skynde sig at klæde om til operation (undskyld men hvilken patient med en hånd kan "skynde" sig?)
Da han får klædt om kommer en ny læge og siger at han ikke kunne finde ham.. (øh, snakker i sammen på den her afdeling?)
Mens han er til operation sidder man i 124 min. uvidende og til sidst må spørge receptionisten hvad der sker, da vi fik af vide max 90 min?. Hvor efter hun siger at han er på opvågningen (okay, nu begynder vi at snakke samme sprog.)
Men vores glæde varede ikke længe.
Efter noget tid kommer han kørende ind på en stue, hvor vi spørg den ene sygeplejerske om hvornår kiruen kommer ned så vi kan høre om hvad han har lavet, hun snerre og siger at hun ikke ved det. (Søde dig, kunne du undersøge det, da i jo hele tiden påstår at I gerne vil have god dialog med pårørende?)
Han kommer endelig hjem efter 11 timer, med en recept på pernodiler, antibiotika, pencelin og tradolan.. (okay så de der pernodiler er altså stærke sager. Kan man kan få smerten til at forsvinde, når man har fået skåret hele håndfladen over og syet nerver sammen?)
- efter en "kort" dialog med sygehuset (hele 2 gange da de ikke ville ringe tilbage første gang), siger hun da han kan trappe tradolan op. (Det hjælper da en høstblomst da manden stadig ikke kan sove for bare smerter.)
Må om natten ringe til vagtlægen for at få et endeligt svar på hvad pokker jeg kan give ham og hvordan (da Slagelse heller ikke lige nævnte det i forbi farten). Endelig for jeg et svar, jeg et svar jeg faktisk kan bruge til noget, og lægevagten siger at jeg skal ringe igen om morgenen, så vi lige kan få en dialog om hvordan og hvor ledes (mange tak vagtlæge, der ellers ikke havde noget med det at gøre!)
Når men i hans journal står der som prikken over i'et at han har en tid til kontrol i morgen, og ville få den på eboks. Han har ikke fået noget så jeg vælger at ringe til dem.
Som jeg forventede så havde de ikke tid til ham - men de kunne lige klemme ham ind ved en 13 tiden... (jeg har så mange spørgsmål i det her forløb som jeg ikke burde have)
ALDRIG oplevet dårligere hjælp...
ALDRIG har jeg oplevet dårligere hjælp og service hos vagtlægen på Sjælland.
Både jeg og min kæreste ringer til vagtlægen 10 gange, og hvergang de har forklaret åbningstiderne lægges der på efterfølgende fra lægevagtens side af. Vi bliver meget skuffet og magtesløse, og tænker hvad gør vi så, for jeg har mistet stemmen og har det som om jeg har glasskår i halsen. Vi beslutter at kører på Næstved sygehus, og opsøge en vagtlæge, eller hjælp til at komme i kontakt med en.
Hende i receptionen siger at alle lægevagter er gået hjem, så hun kan desværre ikke hjælpe, men hun vil prøve at ringe til Slagelse sygehus hvor hun måske kan “holde” en lægevagt tilbage?
Eller også siger hun jeg skal tage hjem igen, og vente på jeg kan komme til egen læge dagen efter, men det nægter jeg! Jeg skulle ikke hjem, når jeg var vågnet og ikke kunne få vejret og alt var ubehageligt!
Hun får endelig fat i Slagelse sygehus, som siger jeg skal kører og de prøver at få vagtlægen til at vente på mig. Da vi kommer frem, er vagtlægen kørt og vi får så lidt senere at vide at han er på vej, men at han har en patient i Næstved, hvor vi kommer fra. Så vi venter 2 timer på han kan være der, og allerede efter 2 min konstatere han at jeg både har bihulebetændelse og halsbetændelse, noget der kunne have været lettet før, hvis der var en bedre kommunikation og deres systemer snakkede sammen og det var til at få fat i en lægevagt!
Jeg er så skuffet og sur over den behandling, og at man ikke en søndag kan få fat i en lægevagt, hvilket burde være muligt i dagens danmark!
Jeg er Nordjyde, og blev virkelig bekræftet i at Nordjylland er langt bedre, der er i det mindste i hvert fald en vagtlæge hele natten, som tager telefonen og ellers kommer du bare ud til lægerne...
Nykøbing f sygehus
Nykøbing f. Sygehus , en MEGET MEGET positiv oplevelse. Fantatisk personale hele vejen.
Først på skadestuen der bl.a. havde stor forståelse for at jeg på et tidspunkt skulle flytte min bil. For at undgå bøde.
På Akut afd. 5 mødte jeg endnu et samlet personale, der var yderst kompetente i alt hvad de gjorde. Endvidere mødte jeg stor empati og en rigtig god atmosfære på afdelingen.
Hold jer væk fra Slagelse Psykiatrisk sygehus.
Slagelse Psykiatrisk sygehus er den værste gang møg jeg længe har oplevet. I sender vores kære hjem uden at hjælpe på den ene eller anden måde eller regulerer i medicin. Tænk at Danmarks ældre ikke kan få hjælp når de selv ber’ om det. I har netop udskrevet et ældre menneske som ikke længere kan sørge for sig selv. I har gjort så personen er svækket x 100 og ydermere har i givet personen ble på fordi i ikke har kunne hjælpe med toiletbesøg. I fortæller, at der er sørget for hjemmehjælp - men det er der ikke. Hjemmehjælpen vidste ikke engang at i udskrev og skulle modtage i hjemmet. I er forpligtet til at samarbejde med pårørende og det står såmænd i jeres patientrettigheder. I beviser det modsatte og det siger lidt om at i ikke ejer skyggen af professionelle læger eller sygeplejersker. Hvor er det sørgeligt, at dette menneske muligvis kommer til at dø af dette, også grundet dårligt hjerte. I ikke så meget som videresender til almindeligt sygehus. Det startede med at i regulerede medicinen ned, og det resulterede i et dybt sygt menneske som ikke engang de pårørende kunne genkende. Vores kære bliver indlagt efter 14 dage i hjemmet hvor h*n hverken har fået mad, væske eller søvn. Hjemmehjælpen råber højt for at bede om hjælp og egen læge laver papirer så hun kunne blive indlagt. Hvad har i bestilt at gøre? I har opholdt vores kære i et rum og rykket hende fra afdeling til afdeling siden d. 25. september og til igår d. 14. oktober. Simpelthen fordi i er dybt uprofessionelle. Vi - pårørende - har været til stede og været til flere samtaler med jer for at kunne hjælpe vores kære og jer i processen. Og hvad bestiller i jer at gøre? I udskriver hende uden at regulerer tilbage til normal medicinering.
Til alle andre - hold jer langt væk fra Slagelse Psykiatrisk Sygehus. De opholder jer i et rum og når i er syge nok - bliver i sendt hjem. Så kan i få lov til at lide og ende med at dø. Vi vil ikke finde os i, at vores kære bliver behandlet på denne måde. I burde være her for at hjælpe. Sandheden og realiteten er desværre en anden.
FØJ SIGER JEG BARE! Der er ingen tvivl om, at dette ender i medierne. Dette er kun en lille del af den store sag.
Super kompentent, grundig og smilende personale.
Blev en lørdag kl. 23 indlagt på Akutafdelingen Slagelse. Jeg følte med det samme at det var kompetent og grundigt personale der stod klar til at modtage. Jeg fik taget blodtryk hvert 15 minut og fik skiftet drop 2-4 timer (havde flere forskellige). Blodprøver blev taget flere gange i løbet af natten med svar retur inden for en time. Undersøgelser var så grundige at der blev opdaget skavanker/lidelser jeg ikke havde oplyst (men dog var bekendt med). Jeg kunne ikke nå min klokke, men når jeg havde behov for hjælp, fjernede jeg pulsmåleren fra min finger og på mindre end et minut havde jeg kontakt. Har ofte hørt der mangler personale og specielt i weekend og aften - men det bemærkede jeg slet ikke. Hvis man kunne give mere en 5 stjerne havde jeg delt dem ud til Akutafdelingen.
Blev senere overført til Medicinsk lungeafdeling, men her udeblev whau-oplevelsen.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.