God pris på reservedele på restsalg til min bil. Levering til tiden og stor ros til personalet i Hillerød. Der føler man sig velkommen
Refako er som regel altid fair -jeg bestilte 5 sæt bremseskiver der er ved at være svære at få fat på - og de ringede for at tjekke om det var korrekt og for så også at fortælle at de kun havde 3 sær... Leggi di più
Igen en god oplevelse at købe reservedele ved Refako. Hjemmesiden er nem at bruge, stort udvalg af stumper til en fair pris. Ordren var klar til afhentning en halv time efter bestillingen var regi... Leggi di più
Min Strømfordeler/Tændspole stod af fredag kl 18:00 Kl 20:00 købte jeg reservedelene Hos Net butik Rafako i Hvidovre. Lørdag kl 09:05 fik jeg mail om at reservedelene lå klar til afhentning I Raf... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Refako Autodele er en familiedrevet virksomhed, der sælger reservedele og tilbehør til personbiler, lastbiler, trailere og busser fra 15 adresser i Danmark.
Ejby Møllevej 55, 5000, Odense C, Danimarca
- +45 66 12 55 75
- kundeservice@refako.dk
- www.refako.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Ordren blev behandlet hurtig og afsendt…
Ordren blev behandlet hurtig og afsendt med en god orientering om ordrens vej. Den kom som lovet og svarede helt til mine forventninger,
Præcis og hurtigt ekspedition
Præcis og hurtigt ekspedition, og nemt at bestille den rigtige vare
Husk at køre helt ind ad indkørslen...i…
Husk at køre helt ind ad indkørslen...i hvidovre.
Udleveret 1/2 forkerte reservedele
Aarhus afd.
Bestiller 1 hjulleje foran til min BMW F11. Der står den er på lager. Ligger en ekstra i kurven, så jeg kan skifte begge sider. Der står stadig på lager (ikke noget om antal)
Jeg får ingen besked om at jeg kan afhente, så jeg vælger at køre ud og hente delene. Der er så kun 1 på lager, hvilket jeg acceptere. (Fint nok ikke at få besked hvis ikke alle dele er klar, men det er desværre ikke hvad webside angav)
Jeg tjekker delen passer som er mærket NK med nye bolte til nav. Et par dage senere får de sidste leje hjem, som jeg henter og begynder reparation. Som forventet er de 12mm XZN bolte trælse at få løsnet fra bilen, så nogle bliver runde og andre bliver skåret af med vinkelsliber. (Derfor valget faldt på netop NK, da bolte istedet er Torx T60).
Da jeg skal montere sidste leje finder jeg til min overraskelse ud af at der ikke er nye bolte med til de sidste leje. Og at det er mærket Topran. Som slet ikke fremgår på Refako's hjemmeside under reg nr.
Det var dog ufatteligt at man skal dobbelttjekke alt, men det var jo for sent da begge lejer allerede var taget af bilen. (Man tænker når det første leje man henter passer, så gør den næste nok også??)
I mangel på andre løsninger i weekenden, og bil der skulle bruges igen om mandagen, blev lejet sat på med gamle bolte, med halvrunde XZN hoveder, da gevind heldigvis passede, men ikke optimalt da de skal spændes i grader.
Dermed dårlig oplevelse, jeg vil overveje hvor jeg bestiller næste gang, hvis man kan få udleveret reservedele af tilfældigt mærke og kvalitet, uanset om det fremgår af deres hjemmeside eller ej.
hurtig levering alt ok
Reservedelen kom som lovet hurtigt
Reservedelen kom som lovet hurtigt, og så var den tillige billig, så en rigtig god oplevevelse👍
Alt OK med kevetancen
super hurtig levering af prof varer
Nem bestilling
Nem bestilling
Og fint med afhentning i lokalafdeling når man alligevel kommer forbi.
Har kun gode oplevelser med Refako
Har kun gode oplevelser med Refako, plejer dog at bruge deres fysiske butik i Sønderborg.
Virkeligt godt personale.
Hurtig afsendelse af ordren
Jeg bestilte varer ved middagstid, allerede samme dag fik jeg melding om at varerne var pakket og sendt, det er flot.
Hurtig leveret