Ree Park Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

overnatning i basecamp explorer, er spændende.Man har giraffer tæt på,når sidder på terrasse, samt strudse,div hjorte. incl er fremvisning af div dyr,f.eks løvefodring, slanger,god informativ formidli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En dags besøg i parken. Vi havde en fantastisk dag. Oplevede stor hjælpsomhed fra personalets side, alle personaler vi traf i parken var smilende og meget hjælpsomme. Dyrene har det skønt og det var... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Er du diabetiker, skal du have "god" mad med hjemmefra. Morgenmad havde ingen brød klar ( o. 15 min. Ventetid i buffet): valg pandekager og croisant. Madsteder er ikke sundkostvenlige. Info er for sen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en magisk weekend i Ree Park. Vi syntes specielt, at når roen faldt på om aftenen var vidunderlig i hytten ved savannen. Tænk at sidde og spise grillmad imens girafferne gik lige udenfor. Vi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti

Scritti dall'azienda

Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt oplevelse i dyrenes spændende verden. Tag på Safaritur gennem fire kontinenter og oplev bl.a. den afrikaske savanne med vilde oplevelser og facinerende aktiviteter.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 6% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

183 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

var god til at guide pr tlf da jeg ikke…

var god til at guide pr tlf da jeg ikke kunne få lov at bruge det gavekort jeg havde da jeg ville vælge dato til overnatning

19 febbraio 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner 💚
Hvor er det dejligt at høre. Det betyder meget for os, at vores gæster tager sig tid til at dele de gode oplevelser.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen tilbage til flere oplevelser i Ree Park Safari 🦁🌿

Valutata 3 stelle su 5

Det var fint hjemmeside sikker ok men…

Det var fint hjemmeside sikker ok men have et gavekort og der var fejl i vejledning så måde forsøge flere gange og der kom et tillæg som hvad var

16 febbraio 2026

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os 💚

Vi sætter stor pris på din feedback. Det tager vi selvfølgelig med os, da vi hele tiden arbejder på at skabe de bedst mulige oplevelser for vores gæster.

Valutata 1 stelle su 5

Bad service for breakfast

Bad service for breakfast.
We had a book a hytte for one night including breakfast, but when we get there at the restaurant its like there still one hour before the clossing and the food tha are left is only bread and a little of pålæg. Super disappointed on that. We will never try booking like that agan.

22 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille og købe det ønskede og…

Nemt at bestille og købe det ønskede og hurtigt svar på mit spørgsmål.

30 gennaio 2026

Valutata 4 stelle su 5

Det er et rigtig hyggelig sted

Det er et rigtig hyggelig sted. Medarbejderen er positiv og imødekommen.

23 agosto 2025

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os 💚
Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en god tur i parken.

Super fedt sted at være

Super fedt sted at være
Der er masser af oplevelser over det hele 💪🏻💪🏻👏👏

21 gennaio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Meget hjælpsom og venlig medarbejder

Meget hjælpsom og venlig medarbejder.
Havde nogle spørgsmål og lidt problemer med bookning, fik virkelig god hjælp i telefonen.

5 gennaio 2026

Valutata 4 stelle su 5

Det var super hyggeligt jul i Ree park

Det var super hyggeligt, øv der ikke var så mange dyr vi kunne se, men togturen og ulvene , var så smukt. jeg er fan af Ree park.

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os 💚
Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en god tur i parken.

God service god guide

God service, virkelig godt ''bag kulissen''

11 maggio 2025

Valutata 5 stelle su 5

Wir waren mehr als zufrieden mit allem

Wir waren sehr zufrieden mit allem, da wir im Herbst Urlaub gemacht haben in Dänemark war der Reepark sehr schön es wurde sehr viel gebotenen und es ist für jedermann was dabei, selbst für Kinder im Kinderwagen oder Ältere Menschen die mit ihren Enkeln einen tollen Tag erleben möchten, wenn man will kann man auch verschiedene Sachen buchen,
oder sogar übernachten, aber da da sollte man sich nochmals genauer informieren.
Es ist sauber man bekommt immer geholfen, es sind auch Toiletten für jedermann selbst Wickeltische sind vorhanden und zum Schluss warmes Wasser zum Händewaschen top top top,
Es sind auch genügend Parkplätze vorhanden so das man sich keine Sorgen machen muss keinen zu finden. Der Parkplatz ist auch mit E- Ladesäulen ausgestattet was ich so gesehen habe, aber wie und was genau man da für Voraussetzungen benötigt oder da sind habe ich nicht nach geschaut.
Also wir haben fast eine ganzen Tag in dem Park verbracht, natürlich ist auch für das Leibliche Wohl gesorgt.
Ich kann da nur Fünf Sterne geben und der Preis pro Person ist zwar ganz ordentlich aber für das was man geboten bekommt ist das vollkommen in Ordnung.

13 ottobre 2025

God oplevelse for børn og voksne,

God oplevelse for børn og voksne,

21 dicembre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig en hyggelig start på…

Virkelig en hyggelig start på juleaftensdag 🎄

21 dicembre 2025

Klart et sted jeg kan anbefale 👌

Klart et sted jeg kan anbefale 👌
Vi har haft 3 nætter og ja det koster men oplevelsen kan man ikke købe for penge 👌👌 det var hver en krone værd og mere til.
Personalet var super søde og vidste alt til vores spørgsmål 👌 maden var suprime og rigeligt af det 🥰
Kan klart anbefale 2-3 dage i Ree Park.

18 agosto 2025

Valutata 5 stelle su 5

Bluey show en fantastisk oplevelse for børnebørn og bedsteforældre…

Det var første gang vi skulle have børnebørnene med uden deres mor og far og I gjorde med jeres show og rammerne det til en helt igennem skøn oplevelse 🤗 1000 tak for det

Valutata 5 stelle su 5

Super god ide med juleåben

Super god ide med juleåben, smilende og glade medarbejdere og julesnacks ved løverne var et hit. Især da ungerne kom med frem🤩

24 dicembre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Den skønneste dyrepark ever!

Er bare den skønneste dyrepark ever!! Elsker at komme i Ree Park- se alle de skønne dyr og hvor skønne områder de har i deres anlæg 😃❤️
Vi har årskort hele tiden, og vi kommer der jævnligt😃❤️ vi har også overnattet i de boliger ud til Savannen- det kan varmt anbefales- sikke en oplevelse, at opleve dyrene, efter lukke tid😃❤️❤️

Skøn dag i Ree Park

Skøn dag i Ree Park. Vi havde booket staldbesøg og kom ind til løverne. Stor oplevelse.
Generelt var dyrene aktive og vi havde en dejlig dag

Vi elsker bare og komme i Ree park🥰

Vi elsker bare og komme i Ree park🥰
I dag var ingen undtagelse, der var tryllekunstner til og underholde
Så sjovt😂

19 dicembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più