Jag blev uppringd av en rådgivare som heter Benjamin Eriksson, som var mycket trevlig och hjälpsam. Han gjorde sitt bästa för att hjälpa mig att samla mina lån och visade stort tålamod när han svara... Leggi di più

Jag är väldigt tacksamma och glad över det här, det vill säga att jag behövde låna pengar jag sökt på många olika banker och men som tur på Reducero personalen kunde hjälpa mig med lånet. David tack o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blev nyligen uppringd av Reducero som försökte få mig att bli kund hos dem. När jag ifrågasatte hur de fått tag på mina uppgifter svarade säljaren bara att jag fanns med på deras "telefonlista".... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag vill varmt rekommendera Jusef från Reducero. Han hjälpte oss verkligen mycket och var alltid lätt att få tag på när vi behövde hjälp eller hade frågor. Det var aldrig några problem att kontakta ho... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Azienda di servizi finanziari e prestiti per automobili
- Agenzia prestiti
- Broker assicurativo
- Broker finanziario
- Servizi finanziari non bancari
Scritti dall'azienda
Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.
Vårt löfte till dig
Scritti dall'azienda
- Färre lån. Mer du.
- Vi hjälper dig samla dina lån till ett enda – helt kostnadsfritt. Mindre att hålla reda på, mer tid för det som faktiskt spelar roll.
- Samla. Slappna av. Var dig själv.
- Att jämföra och samla lån ska inte vara krångligt. Vi gör det enkelt och kostnadsfritt – så du får en ränta att hålla koll på istället för flera.
Vår garanti till dig
Alltid kostnadsfritt – oavsett hur många lån du jämför
Vädursgatan 5, 41250, Göteborg, Svezia
- 020-11 33 41
- kundservice@reducero.se
- www.reducero.se

Jämför och samla dina lån
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
STORT TACK TILL MARTIN
STORT TACK TILL MARTIN. Han hjälpte mig sänka räntan på mina dyra billån. Tack och lov, nu kan min bil stå kvar på uppfarten till vintern.
Tack Reducero.

Risposta di Reducero
Trevlig och hjälpsam och har fixat allt…
Trevlig och hjälpsam och har fixat allt som behövs

Risposta di Reducero
Liam på Reducero gjorde ett bra jobb
Liam på Reducero gjorde ett bra jobb! Fixade allt snabbt och smidigt.

Risposta di Reducero
Fick bra förklarat flera gånger tills…
Fick bra förklarat flera gånger tills jag förstod, Liam var mycket hjälpsam

Är generellt allergisk, men
Är generellt allergisk mot att hantera viktiga saker över telefon, men tycker processen och kommunikationen var bra och inte tillgjord.

Risposta di Reducero
Suverän hjälp av Alvin med att få så…
Suverän hjälp av Alvin med att få så mycket bättre ordning på mina krediter!

Stort tack för er hjälp
Stort tack för er hjälp, Erik och Arvid.
Ni gjorde en det som kändes som en omöjlig situation, till att jag slipper oroa mig för min framtid. Ni är väldigt trevliga och har ett professionellt bemötande. Som gör att man har stort förtroende för er. Ni är guld värda!

Risposta di Reducero
Tack för hjälpen fina Alvin som…
Tack för hjälpen fina Alvin som förklarar så tydligt med ingen stress alls till någon som är i en stressad situation och känner att livet faller i bitar,du är verkligen en del av mina pusselbitar som lappar ihop situationen…livet….tack! Sofia Krook.

Lurendrejeri
Lurendrejeri! Varning! Oseriöst företag. Fula försäljningsmetoder som utgår ifrån att de låtsas som att de har information om kunden som de inte har. Lägg på luren.

Risposta di Reducero
Tänkte precis signera ett lån när…
Tänkte precis signera ett lån när killen jag pratade med trodde han hade stängt av sin mic och börjar prata om lunch med sin kollega, inget konstigt med det tills han då kläcker ur sig ”jag skall bara få den här dumma kunden att signera först”!
Blev arg och ifrågasätter ber om hans namn och efternamn men nej då hittar han på ett namn.
Väntar nu på samtal av hans chef som jag hoppas kommer snart men uppenbarligen är det inga kunniga eller seriösa människor som jobbar här och ingen av dom vill hjälpa utan det finns uppenbarligen en hacke dom inte berättar om !

Risposta di Reducero
Jag har bett er att radera mitt nummer…
Jag har bett er att radera mitt nummer vilket ni lovade att göra. Lik förbannat rings det från er.
(Se tidigare recension)

Risposta di Reducero
Noah Isaksson var trevlig och hade ett…
Noah Isaksson var trevlig och hade ett bra bemötande

Risposta di Reducero
Albin var jättetrevlig och gjorde sitt…
Albin var jättetrevlig och gjorde sitt bästa för att hjälpa till.
Vänliga hälsningar
Karin

Risposta di Reducero
Personen som hjälpte mig var noggrann
Personen som hjälpte mig var noggrann, hade tålamod och tänkte på kunden bästa problemlösning.

Jag är väldigt nöjd 😌
Jag är väldigt nöjd 😌 jag hade många delbetalning med högre ränta och reducero hjälpte mig att få ett lån att lösa de med bra ränta. Reducero är bäst. Jag rekommendera Theodore han är väldigt trevligt och hjälpsam. Stor tack

Risposta di Reducero
Proffessionalitet och mycket bra…
Proffessionalitet och mycket bra service av Noa Isaksson. Grymt duktig och sakkunnig.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, lösningorienterad handläggare som hjälpte mig i mål.

Trevligt bemötande kunnigt
Trevligt bemötande kunnigt, hjälpte mig sänka räntan med nästan 1/3