Banner for Reducero

Reducero Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt tacksamma och glad över det här, det vill säga att jag behövde låna pengar jag sökt på många olika banker och men som tur på Reducero personalen kunde hjälpa mig med lånet. David tack o... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Personalen gav grundlig och utbildande information om hur jag kunde förbättra min ekonomiska situation. Jag följde råden och har därmed förbättrat min ekonomi. Väldigt bra service, rekommenderar

Valutata 4 stelle su 5

Hade tre lån för 5 år sedan och fick en råd från en vän at kontakta Razmus som hjälpte mig att sänka min ränta betydligt. Löser två av lånen samt minskade den tredje och betalar mindre och med sam... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag vill varmt rekommendera Jusef från Reducero. Han hjälpte oss verkligen mycket och var alltid lätt att få tag på när vi behövde hjälp eller hade frågor. Det var aldrig några problem att kontakta ho... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Azienda di servizi finanziari e prestiti per automobili
  2. Agenzia prestiti
  3. Broker assicurativo
  4. Broker finanziario
  5. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.

Vårt löfte till dig

Scritti dall'azienda

Färre lån. Mer du.
Vi hjälper dig samla dina lån till ett enda – helt kostnadsfritt. Mindre att hålla reda på, mer tid för det som faktiskt spelar roll.
Samla. Slappna av. Var dig själv.
Att jämföra och samla lån ska inte vara krångligt. Vi gör det enkelt och kostnadsfritt – så du får en ränta att hålla koll på istället för flera.

Vår garanti till dig

Alltid kostnadsfritt – oavsett hur många lån du jämför

Vi tar aldrig betalt av dig – det är långivarna som betalar oss. Och oavsett hur många erbjudanden du jämför räknas det bara som en enda kreditupplysning, aldrig fler.

Promotion box for Reducero

Jämför och samla dina lån

22 långivare. En ansökan. Kostnadsfritt att jämföra.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

53 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jag har fått hjälp av Johan två gånger…

Jag har fått hjälp av Johan två gånger och det har gått väldigt bra båda gångerna! Han är oerhört professionell och samtidigt vänlig och mänsklig. Jag kommer rekommendera honom till flera av mina vänner som behöver hjälp ekonomiskt! Jag fick just ett glädjande besked som innebär att jag kan fullfölja saker som jag har mått dåligt över i flera år! Tack Johan!

19 maggio 2025

Risposta di Reducero

Vad roligt att Johan har lyckats hjälpa dig två gånger.

Vi hoppas vi får chans att hjälpa dig fler gånger i framtiden.

Ha en fin dag// Andreas

Valutata 5 stelle su 5

Tack så mycket Rasmus Svantesson för…

Tack så mycket Rasmus Svantesson för ett proffesionellt och super trevligt bemötande på telefon. 5 ⭐️ av 5!
Vill varmt rekommendera dig som rådgivare till andra som kan tänkas behöva hjälp!

15 maggio 2025

Risposta di Reducero

Tack för de trevliga orden.
Skall berätta för Rasmus vad du skrev.

Valutata 1 stelle su 5

VARNING

VARNING! Deras erbjudande kan låta bra, men sen ringer och ringer de igen trots att man lovas att de kommer plocka bort dina kontakt uppgifter. Du blir helt enkelt inte av med dem.

14 aprile 2025

Risposta di Reducero

Vi skall inte ringa dig om du inte vill. Om duringer eller mailar mig ditt nummer så kommer jag ta bort det från våra listor. andreas.ericsson@reducero.se eller 073-8131220
Med vänlig hälsning,
Andreas Ericsson
Reducero AB

Liam var intresserad

Liam var intresserad, tålmodig och trevlig. Han var intresserad av att verkligen hjälpa till den bästa lösningen för oss! Vi är supernöjda!

1 aprile 2025

Risposta di Reducero

Tack för de fina orden. Önskar dig en bra dag

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig och kunnig kille som…

Mycket trevlig och kunnig kille som ringde mig. Fixade ett bättre lån till mig med lägre ränta och mindre år men till samma månadskostnad.

27 marzo 2025

Risposta di Reducero

Vad roligt att du är nöjd med vårt arbete. Önskar dig en bra dag.

Mycket bra

Mycket bra, smidigare än andra ställen. Har snabb handling och trevlig handläggare:).
Han får 5 av 10 :)

14 marzo 2025

Tack för de fina orden,

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande , tydlig info och snabb återkoppling.

14 marzo 2025

Risposta di Reducero

Vad roligt att du är nöjd.

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick chansen att prata med smarts…

Jag fick chansen att prata med smarts Marttin ni ska berömma honom att han fick jobba med er han är smart , snällt och hjälpsam han har hjälpte mig två gångar genom att samla mina splittrade lånen hit och dit
Tack så mycket Martin du är en Engel

12 marzo 2025

Risposta di Reducero

Vad kul att du är nöjd med Martin, Skall berätta för Martin vad du skrev.

Valutata 5 stelle su 5

Hjälpsamma o en vilja att hjälpa när…

Hjälpsamma o en vilja att hjälpa när man behöver lite hjälp. Allt gick snabbt o , bra kunskap så man känner sig trygg.
Så kan verkligen rekommendera att kontakta Redusero , och be att få prata med Arvid han är en riktig klippa , kan sitt jobb, trevlig med. Så tusen tack Arvid på Redusero🤗

4 marzo 2025

Risposta di Reducero

Vad roligt att du är nöjd med Arvid,
Skall berätta för Arvid vad du skrev
// Andreas Reducero

Fantastiska Martin

Fick fantastiskt hjälp av Martin, lika så min syster som haft kontakt med Martin. Han har hjälp till med allt, och man har känt en otrolig trygghet, han har tagit sig tid och förklarat allt man behöver veta. Kan varmt rekommendera era tjänster.

10 marzo 2025

Risposta di Reducero

Vad roligt att Martin har kunnat hjälpa dig och din syster.
Önskar er en fin dag// Andreas Reducero

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più