Jag är väldigt tacksamma och glad över det här, det vill säga att jag behövde låna pengar jag sökt på många olika banker och men som tur på Reducero personalen kunde hjälpa mig med lånet. David tack o... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Personalen gav grundlig och utbildande information om hur jag kunde förbättra min ekonomiska situation. Jag följde råden och har därmed förbättrat min ekonomi. Väldigt bra service, rekommenderar
Hade tre lån för 5 år sedan och fick en råd från en vän at kontakta Razmus som hjälpte mig att sänka min ränta betydligt. Löser två av lånen samt minskade den tredje och betalar mindre och med sam... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.
Scritti dall'azienda
Alltid kostnadsfritt – oavsett hur många lån du jämför
Vädursgatan 5, 41250, Göteborg, Svezia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Jag vill varmt rekommendera Jusef från Reducero. Han hjälpte oss verkligen mycket och var alltid lätt att få tag på när vi behövde hjälp eller hade frågor. Det var aldrig några problem att kontakta honom, och han var både trevlig och professionell genom hela processen. Tack för all hjälp!

Risposta di Reducero
Jag hade den bästa upplevelsen med tanke på att det kom i rätt tid när jag väl behövde det. Extra stort eloge till Josef. Tack så mycket 👌

Risposta di Reducero
Jusef, en otroligt trevlig rådgivare, som alltid går att få tag i, och är väldigt hjälpsam.
Bästa betyg till honom.

Risposta di Reducero
När jag ville samla mina lån fick jag ett ytterst proffsigt OCH personligt bemötande från lånehandläggare Viktor som som sedan kopplade mig till fantastiske och erfarne rådgivare Ryan som hanterade mitt ärende snabbt och galant. Jag fick samlat mina lån till en mycket lägre ränta.
Vill man använda sig av en pålitlig låneförmedlare så är Reducero och Ryan rätt val. Vilket proffs!

Risposta di Reducero
Fick 26st SMS på en och samma dag från Reducero. 6st på förmiddagen och sedan resterande på loppet av 10 minuter på kvällen. 5 av dem på mindre än 1 minut. Och de flesta av dem kom efter jag skickade deras stopp SMS, vilket egentligen inte stoppar deras spam, bara "pausar" den (kalla det inte för REDSTOP då!!)
Jag har haft kontakt med dem för länge sedan men har inte använt deras tjänst igen av olika anledningar och har i denna veva skickat ett mejl om att be dem ta bort mig enligt GDPR.

Risposta di Reducero
Fick bättre affär än jag trodde var möjligt då det inte har funkat under några. Så servicen och proffsigheten var klanderfri.

Risposta di Reducero
Riktigt otrevliga när man säger att man inte är intresserad.

Super trevlig och behjälplig
Tack Elliot Brigerstrand för bra service.

Risposta di Reducero
Bra hjälp från rådgivare Elliot som följde upp hela ärendet från varje punkt.

Risposta di Reducero
Kändes tryggt och väldigt smidigt, vill rikta ett stort tack till Elliot som fick mig att ta steget mot en förhoppningsvis bättre ekonomi.

Risposta di Reducero
Rekommenderar inte eftersom en kille som heter Carlos gjorde en kredit upplysning på mig och min fru utan att vi ska veta om detta och utan att vi ska acceptera detta sedan ringer jag och talar om detta säger de ska tabort från min UC efter det gjorde de inte när jag ringer de svarar inte någon av de här är bara lurar akta er. Andra kille som ringde mig hette Anton lovade han skulle tabort upplysningen på mig det ljug han efteråt svarade han inte mer telefon på mig samma kundservice. Detta hände 26-02-16. Akta er.

Risposta di Reducero
Hjälpsamma och kunniga. Återkommer och ser till att man känner sig trygg i processen.
Bra rådgivare, professionell. Tog tid, stor tålamod.
Väldigt väldigt trevligt bemötande på telefon. Klar, tydlig information.
Mycket mycket nöjd ☺️
Fick rådgivning av Jonatan Brolin.
Väldigt kunnig, professionell,lyssnade och hade ett väldigt trevligt bemötande. Han hjälpte oss att samla alla små lån på ett lån,vilket känns som en stor lättnad för oss. Kan varmt rekommendera honom som rådgivare!
Snabbt och smidigt och jättebra personal🤗
Tack till Arvid som hjälpte mig samla ihop mina lån.
Jonatan Brolin pratade jag med som gav ett lugnt och tryggt intryck på mig. Han lyssnade in vad jag ville och höll samtalet på en bekväm nivå. Det gjorde att jag vågade testa och det gick vägen! Mycket nöjd.