Jeg ville give 0 stjerner, hvis jeg kunne. Jeg mødte en sød frivillig nede ved Brugsen fra jer, og jeg ville gerne støtte, også på grund af jeres gode “slet det” kampange. Så blev jeg f**nme r... Leggi di più
Vi har kun haft gode oplevelser i samarbejdet med Red Barnet. Og vi ser i praksis, hvordan der gøres en konkret forskel på lejre og i klubber mv.
Jeg havde en rigtig god oplevelse ved SuperBrugsen i Haarby i dag, 3 friske unge mennesker var på sagen og informerede fint om Red Barnet (Hjalte fik mig overbevist) jeg er sikker på at mange bække sm... Leggi di più
Red Barnet er en del af Save the Children - verdens største uafhængige børneorganisation. Red Barnet kæmper for børns rettigheder. Red Barnet giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden.
Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg ville give 0 stjerner, hvis jeg kunne.
Så blev jeg f**nme ringet op og blev spurgt, om jeg ville hæve beløbet med “bare” 5 kroner. Jeg sagde nej 8 gange, og hun blev ved med at presse på.
Jeg forklarede, at jeg havde vandskade og skulle betale selvrisiko til min forsikring, så mit bugdet var hårdt presset, og hun blev ved med totalt flabet at sige “bare 5 kroner.” Så valgte jeg at melde mig ud, for i er jo tydeligvis ikke tilfredse med, dem der støtter jer.
Og nu ringer i til mig dagligt I MIN ARBEJDSTID!! Jeg lægger på og blokerer, og så ringer i bare fra et nyt nummer!
Nu skal jeg sige jer en ting, jeg har støttet Pindsvinevennerne i over 10 år, de har ALDRIG ringet og bedt om flere penge. Det kunne i lære noget af.
En kæmpe middlefinger til jer, og SLET SÅ MIT NUMMER FRA JERES SYSTEM!

Risposta di Red Barnet
En fra Red Barnet kom i Odense forbi der hvor jeg bor, bankede på og da jeg åbner døren får jeg at vide at hun vil snakke med en der er mere voksen end mig. Jeg står og forstår ikke hvad hun mener da jeg er en fuldvoksen mand, og det siger jeg. Så siger hun at hun vil snakke med en der er rigtig voksen, jeg står stadig forvirret. Så siger hun “ja jeg ved godt du synes du snart er voksen” jeg svarer med min alder og derefter holder hun foredrag om red barnet og slutter af med at sige “du har jo nok hørt om det i skolen…” Jeg går ikke i skole og har ikke gjort det i mange år. Fuldstændig grænseløs adfærd, nedladende attitude og en dårlig oplevelse

Risposta di Red Barnet
Det er skide irriterende at i står lige ude foran Netto i høje Gladsaxe, så man ikke kan handle i fred. Det burde sku være forbudt.

Risposta di Red Barnet
Fik en god oplevelse med en sød, ung mand som kom hen og spurgte om jeg ville støtte Red Barnet. Han hed Rasmus, og var ved Coop365 i Hjallese/Odensevej 10, 5260 Odense S. her d. 20/2. Han var dygtig til at forklare, hvad min støtte gik til - og man kunne mærke, at han ikke bare lokkede folk til at støtte for at tjene penge selv. Det kan han godt være stolt af, og jeg er glad for at kunne støtte børn - både i DK som i udlandet for et bedre liv, end de har i dag. Så alt i alt, er jeg godt tilfreds.😄

Risposta di Red Barnet
Helt utroligt at de får lov til at tigge penge på den måde
Navn e-mail mobilnummer cpr nummer og penge en orgination man faktisk slet ikke får lyst til at støtte

Risposta di Red Barnet
Det er røvhamrende irriterende, at I konstant ringer og tigger om flere penge. Jeg synes, jeg allerede yder et flot bidrag, men alligevel vil I have mere.
Da jeg meldte mig ind som støtter af Red Barnet, var det med den forståelse, at pengene skulle gå til udsatte børn i Danmark. Sidst I ringede, kunne I stolt fortælle, hvordan I har gjort en forskel i Ukraine. At I gør en forskel i Ukraine, rører mig ikke så meget, men nu vil I bruge flere penge på terrorstatens børn i Gaza. Det vil jeg simpelthen ikke støtte.
Jeg har derfor hermed opsagt min støtte.

Risposta di Red Barnet
Tak til jer to unge mennesker som fangede min opmærksomhed og på fineste vis satte mig ind i vigtigheden af at passe bedre på udsatte børn. Tak for indsatsen i en vigtig sag.

Risposta di Red Barnet
Jeg vil gerne støtte jeres meget gode arbejde Det er kanon godt at i hjælper børn der har det svært. Tak for jer❤️❤️

Risposta di Red Barnet
En ung og meget høflig samt respektfuld mand stoppede mig og fortalte hvad det handlede om.
Jeg følte mig på ingen måde presset og var i starten i tvivl fordi Dyrene står mig nærmest samt børnene, de er alle uskyldige og har ikke en chance i denne hårde verden hvor de fleste har tabt deres næstekærlighed desværre.
Set lidt på de utilfredse som oven i købet giver 1 stjerne som trækker troværdigheden ned til Red Barnet arbejde og til de børn som er i nød.
Tænk sig at være så nedrig og prøve at stoppe noget der går til at hjælpe børn der er i nød 🤔
Det er så usselt jeg ikke har ord‼️

Risposta di Red Barnet
Er slet ikke tryg ved at udlevere konto og cpr nummer til en fremmed på gaden.
Gav det dog en chance, men sidder med en fornemmelse af, at det skulle jeg ikke have gjort

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk organisation med hjertet på rette sted
Red Barnet gør et imponerende arbejde for børn i Danmark og resten af verden. Det er tydeligt, at de virkelig brænder for at skabe tryghed, uddannelse og bedre vilkår for udsatte børn.
Tak til den søde og behagelige fundraiser jeg talte med. Jeg kan kun anbefale at støtte Red Barnet – en organisation med stor troværdighed og varme værdier. ❤️

Risposta di Red Barnet
Jeg blev stoppet af Ea på 19 år ved Brugsen og hun har ingen børn. Hun bruger hendes tid på at gøre Danmark tryggere for VORES børn.
Kæmpe respekt for hende og hendes arbejde.

Risposta di Red Barnet
Jeg blev i dag mødt af en fundraiser fra Red Barnet, da jeg kom ud af forretningen efter mit indkøb. Normalt bliver jeg irriteret over at skulle svare på deres spørgsmål, men i dag blev jeg mødt med et smil og en venlighed, der gjorde, at jeg alligevel stoppede op og hørte om projektet, som jeg endte med at støtte. Det er jeg glad for, for det er et virkelig vigtigt projekt, som jeg ellers ikke var opmærksom på. Derfor vil jeg gerne takke de fundraisere, der gør en forskel og brænder for det projekt de søger støtte til.

Risposta di Red Barnet
Var i dag så heldig at møde 2 friske udsendte fra RED BARNET. Det var en hyggelig og god oplevelse. Ikke anmassende men meget fin information. Skarp og klar forklaring på det med pengene og lidt hjælp til det med telefonen. DESVÆRRE ER DET EN STOR SAG AT KÆMPE FOR så dejligt at møde så unge mennesker der viser at det er værd at arbejde med. Tak for oplevelsen

Risposta di Red Barnet
Deres såkaldte indsamlerer generer mennesker ved indgangen til primært rema dagligvare butikker, prøvede det den anden dag, decideret platte og frække i både opførsel og sprogbrug, det er ikke en organisation man ønsker at støtte, i øvrigt får direktøren over 1 million dkr i årsløn, det burde hedde red direktøren og ikke red barnet

Når godhedsindustrien ringer.
Jeg er lige blevet ringet op af et nummer jeg ikke kendte. 3915 4701.
“Goddag, der er fra Red Barnet. Jeg vil gerne have lov til at fortælle dig en fantastisk nyhed,” sagde en kvindestemme.
“Jamen det gider jeg ikke at høre om,” svarede jeg, men hun fortsatte bare. “Det er ellers en rigtig god nyhed og blah, blah, blah……..”
Jeg afbrød hende. “Prøv nu at høre hvad jeg siger. Jeg sagde at jeg ikke var interesseret og i øvrigt gider jeg ikke at have noget som helst med Red Barnet at gøre.”
“Må jeg spørge hvorfor,” spurgte hun. “Ja det må du gerne,” svarede jeg.
“Over en periode på to år fragtede Red Barnet mere end 60.000 udgiftskrævende illegale migranter til Europa af ruten over Middelhavet med et chartret skib der hed Vos Hestia.
Primært afrikanere uden den mindste ret til asyl, som Red Barnet samlede op fra området ud tæt ud for Libyens kyst og landsatte i Italien, hvorfra de sivede videre op igennem Europa til de lande med de højeste sociale ydelser. Derfor”
“Ja, det må jeg jo respektere,” sagde hun.
“Ja, det er du da nødt til,” svarede jeg. Og så sluttede den samtale.
Det er Johanne Schmidt Nielsen der er generalsekretær for Red Barnet. Det er altid interessant at se hvordan erklærede socialister næsten altid formår at skaffe nogle job hvor de kan leve som kapitalister.
Red Barnet og Johanne Schmidt Nielsen nægter at oplyse hvad Johanne Schmidt Nielsen får i årsløn, hvilket skatteydernes har et berettiget krav på at vide, eftersom det er skatteyderne der betaler langt størstedelen af Red Barnets drift. Ifølge netavisen Journalista får Johanne Schmidt Nielsen pænt over 1 million kroner i årsløn.
Citat fra Journalista: “Samtidig må tilbageholdenheden med at oplyse Johanne Schmidt-Nielsens indtjening anses for markant i forhold til, at skatteyderne ifølge årsregnskabet for 2022 som Red Barnet offentliggjorde i går, her blev pålagt at betale 334.7 millioner kroner til organisationens drift. Hvilket var væsentligt mere, end hvad Red Barnet sikrede sig via frivillige bidrag og indsamlinger. Således gives skatteyderne ikke et indblik i, hvor stor en andel af deres indbetalinger der går til Johanne Schmidt-Nielsens løn.”

Risposta di Red Barnet
Bliver ringet op af en sælger fra Red Barnet. "Nej tak" siger jeg. Til trods for nej'et fortsætter sælger med sin lokketale; påstår at jeg har vist Red Barnet interesse på nettet, hvilket er løgn. Jeg siger igen "NEJ TAK". Og samtalen afsluttes. Gudhjælpemig om ikke der 2 dage senere er endnu en sælger fra organisationen der ringer. Jeg svarer "nej nu stopper I. I har lige ringet for 2 dage siden og svaret er stadig nej tak". Men IGEN fatter sælgeren ikke hvad "nej tak" betyder og fortsætter den samme tale som 1.sælger. Så smækkede jeg røret på. Dette er chikane, intet mindre....og jeg kommer ALDRIG til at støtte jer, alene af den her grund.

Risposta di Red Barnet
Jeg er lige blevet antastet af en ung indsamler fra Red Barnet udenfor en Rema 1000, der reagerede på mit "nej" med en tale om moral og dårlig samvittighed.
Det virker lige dele fladpandet og uopdragent at stå og lire sådan noget af, når man ikke kender de folk man antaster og man samtidig repræsenterer en organisation, hvor toppen indkasserer lønninger i millionklassen.
Jeg kommer aldrig til at bidrage til den kasse, med en krone. Det blev slået helt fast. Og tak for det.

Søndag 7. september 2025. Det banker på døren. Ingen lukker op de
første sekunder. Så vader en voksen mand og to halvvoksne drenge,
indsamlere fra Red Barnet, rundt om huset, om til solterrassen, hvor
husets frue slikker sol - topløs.
Red Barnet bedes klippe ud i tykt pap for dets indsamlere, at de aldrig
nogensinde - altså aldrig nogensinde - skal entre vores grund igen.
Adressen sendt til Red Barnet.
Og nej, vi behøver ikke noget blablabla svar fra Red Barnet. Bare gør,
som jeg siger.