Pas på klare aftaler! Bookede Ravns studenterkørsel gennem studenterugen ( 2,2 på trustpilot) Bilen ( som ikke lignede den som klassen havde bestilt) blev konfiskeret af politiet da den stod oppynt... Leggi di più
Fantastisk oplevelse for min niece og hendes klassekammerater, kæmpe god stemning var der både da de var på det stop hvor jeg var, og på hele turen generelt. Det ligger nu fast at storebroderens k... Leggi di più
Vi havde en særdeles ubehagelig oplevelse med dette studentervognsfirma. Dagen før kørslen blev vi kontaktet med en påstand om, at dækket på vognen var punkteret – en forklaring, vi efterfølgend... Leggi di più
Vi havde en fantastisk dag, og en super sød chauffør som var festlig, og hjælsom, med at vi kom op og ned af vognen. Kan slet ikke genkende det der bliver skrevet på Facebook. Kan kun anbefa... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, med en super sød chauffør, som var løsningsorienteret, medgørlig og sjov - også selvom jeg skældte ham ud i fuldskab:))
Super fed oplevelse
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse, at se Ravns Studenterkørsel køre forbi med glade studenter, på ladet.
God oplevelse.
God oplevelse.
God service, professionel og imødekommende!
Super fine, og specielle vogne
Helt klart anbefalelses værdigt.
Jeg har flere gange brugt Ravns
Jeg har flere gange brugt Ravns , de har aldrig skuffet. De har kørt blåmandags ture for vores piger som gik på Lyngby Private Skole. Tillige har vi brugt dem til Studenter Kørsel 2 gange og det var helt i de unges ånd!! Dorthe Kjær
Alle kom sikkert med
Ravns studentervogn kørte i mit kvarter bla. hos min nabo. Der var højt humør og jeg så chauføren hjælpe de sidste med ombord på bilen før afgang.
Niels
Godt humør og god service
Min niece og klasse brugte Ravns-studentervogne.dk på deres rundtur. Der var højt humør og god service. Vi påtænker at anbefale firmaet til når det er tid til at vores søn skal køre gennem byen.
Vi kontaktede studentervogne i Juni…
Vi kontaktede studentervogne i Juni 2025.
Vi fik en aftale i hus og oplevede god service.
Dejlig dag.
Kan slet ikke genkende det der bliver skrevet på Facebook.
Kan kun anbefale dem til jeres studenter kørselen næste sommer.
Maria hvidovre
Alt virkede som det skulle
Alt virkede som det skulle, og der var fin kommunikation mellem Ravns studentervogne. Chauffør var også en hyggelig fætter
Tak for turen 😁
Fantastisk oplevelse for min niece og…
Det ligger nu fast at storebroderens klasse også skal køre i den vogn når det er deres tur næste år.
Kæmpe thumbs up👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
God oplevelse og service
God oplevelse og service. Kom til tiden, og kommunikationen var god.
Vi havde en utrolig godtur med en…
Vi havde en utrolig godtur med en rigtig flink chauffør, hele dagen var en stor fest som vi havde håbet på
Ravns studenterkørdsel
Ravns studenterkørdsel
Har alle de år jeg kendt dem
Holdt hvad de lovet
Man skal lige huske at de i år har kørt ca 50
Kørsler og der var to klasser der var utilfredse det er,gamle biler de køre med og
De kan jo gå i stykker men de prøver jo at udbeder skaden best muligt
Perfekt vogntur
Det var virkelig hyggeligt at køre med vognmanden. Vogn var behageligt at være i. Vognmanden styret tiden korrekt. Det var et dejlig oplevelse.
Fantastisk tur med Ravns Studentervogne…
Fantastisk tur med Ravns Studentervogne - super chauffør
Fantastisk tur til en god pris
Vores klasse havde en fantastik dag. Chaufføren var super sød, og der var god stemning hele turen. Kan klart anbefale Ravns Studentervogne.