Mad bestilt til reception med personale. Maden fik stor ros og personalet var søde og effektive. Alt i tip top orden- kan klart anbefales.

Et perfekt nytår 🎉 Rigtig lækre anretninger, med nemme anvisninger. Kvalitet i top og man får, hvad man betaler for! Det er en fuldendelse af din nytårsaften! Advarsel! Der kan komme øjeblikkel... Leggi di più

Vi havde booket Rasmus Kjær & Svovl til vores datters konfirmation. Et virkeligt godt samarbejde med hurtige tilbagemeldinger og alle aftaler blev overholdt. Vi havde en fantastisk aften, hvor ALT gi... Leggi di più

Skulle holder fødselsdagsfest for 10 personer. Maden kom til tiden i foliebakker, og så ikke helt så spændende ud. Men da det kom på fade og blev smagt på, var det virkeligt lækkert. Maden fejlede bes... Leggi di più

1. Sala per banchetti
  2. Azienda di catering
  3. Ristorante francese
  4. Ristorante italiano
  5. Ristorante spagnolo

Svovl er vores private dining lokaler i Århusgade med plads til 45 personer. Stort vinkort. Hyggeligt selskabslokale på Østerbro Masser af pop-up events. Tilmeld dig nyhedsbrev på rasmuskjaer.dk og få besked om alle kommende events Catering op til 500 kuverter på sjælland

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Maden og betjeningen

Maden og betjeningen

Ganske enkelt en super aften med dejlig mad og ikke mindst vine som passede til
Prøv det

25 aprile 2025

Risposta di SVOVL

Mange tak. Jeg glæder mig til at se jer igen hos Svovl

50 års fødselsdag

Havde booket Rasmus og Svovl til min 50 års fødselsdag. Intet mindre end en KONGE aften hvor ALT gik op i en højere enhed. Svovl er virkelig hyggeligt og intimt - og Rasmus og hans søde tjenere leverede til topkarakter. ”Ekstraordinær god mad” (og service, for den sags skyld) er ikke en overdrivelse. Vil ikke tøve et sekund med at anbefale Rasmus og Svovl.

26 aprile 2025

Risposta di SVOVL

Mange tak for de fine ord. Håber snart at vi kan byde jer velkommen igen.

Endnu engang total lækker mad

Endnu engang total lækker mad.
Denne gang jule mad fra Svovl, vi var et selskab på 13 personer der alle roste det meget, og i rigelige mængder😉
Ser frem til Svovl igen åbner op i restauranten med retter på kortet.
Alt godt herfra👌

13 dicembre 2024

Rigtig god mad med masser af smag

Jeg fik den bedste fødselsdag hos Rasmus Kjær / Svovl. Alle gæster syntes at de fik den lækreste mad og skønne vine. Super hyggeligt lokale med perfekt betjening. Svovl er vores foretrukne spisested, hvor vi elsker at komme. Man bliver bare ikke skuffet her!

2 novembre 2024

Catering excellence

Fantastic menu, wine pairings, service and attention to detail. Everything was coordinated beautifully, giving us time to relax and focus on our guests. Rasmus and his team made our 25th anniversary party a night to remember. Highly recommended!

21 settembre 2024

Fremragende catering!

Vi holdt dåb for 38 pers. og cateringen som Rasmus Kjær leverede var utrolig velsmagende, alsidig, opfindsom og tydeligvis lavet af gode råvarer. Her var noget for enhver smag. Selv de mest kritiske gourmetkyndige af gæsterne nævnte specifikt at maden var af særlig høj kvalitet. Både bestilling og levering foregik fuldstændig uden problemer, effektivt og til en absolut rimelig pris. Jeg ville til enhver lejlighed vælge Rasmus Kjær fremfor andre firmaer som eksempelvis Meyer’s. Anbefales på det aller varmeste.

19 ottobre 2024

Risposta di SVOVL

Tusinde tak for de fine ord. Vi glæder os til at hjælpe jer igen en anden gang

Meget proffesionel håndtering af vores…

Meget proffesionel håndtering af vores store event. Super lækker mad af høj kvalitet. Alle vores VIP gæster var meget tilfredse med både maden og servicen.

26 agosto 2024

Risposta di SVOVL

Wow. Tusinde tak. Altid klar på at hjælpe en anden god gang.

50 års fødselsdag

Jeg afholdte min 50 års fødselsdag hos Rasmus. Meget lækkert mad, vinen var fantastisk, og så sørgede Rasmus og personalet for at aftenen forløb perfekt. Mange tak. Jeg holder også mit næste selskab hos Rasmus.

23 agosto 2024

Risposta di SVOVL

wow. Tusinde tak for de pæne ord. Glæder os til at se jer igen.

Fantastisk sted

Fantastisk sted !
Super lækker mad, høj høj kvalitet og super vine - der udover er der ekstrem god service
Virkelig en god oplevelse
Fungere også rigtig godt som vinbar. Østerbro er heldige med en lille perle som svovl er - kommer helt sikkert igen.

14 giugno 2024

Risposta di SVOVL

wow. Tusind tak for de flotte ord. Vi glæder os til at se jer igen.

Fantastisk mad

Vi fik en masse små retter til et åbent hus arrangement. Det var virkelig lækkert, og meget veludført. God smag og flot anrettet. Jeg kan varmt anbefale Rasmus og restaurant Svovl.

3 maggio 2024

Risposta di SVOVL

Mange tak for roserne. Vi kan godt igen næste gang :-)

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Både visuelt og smagsmæssigt. Alt fra aftale om mad til levering forløb efter planen. Og på selve dagen var der ingen slinger i valsen. Vi var gæster til egen fest. Super oplevelse og anbefalesværdigt!

4 maggio 2024

Risposta di SVOVL

Mange tak for de fine ord. Det er jeg glad for.

En pragtfuld aften hos #rasmuskjaer og…

En pragtfuld aften hos #rasmuskjaer og med #simonolesen ved roret som sommelier - 1 Cava og 15 glas Sherry.
Fino, Manzanilla, Amontillado, Palo Cortado, Oloroso, Cream og PX - Simon Juhl Olesen delte ud af sin store viden og jeg blev meget klogere, en anelse beruset og meget meget mæt.
Til de herlige vine fik vi snacks - Store grønne oliven i verdens bedste olivenolie ( citat Rasmus Kjær ) verdensklasse Serrano skinke, Ansjos indbagt i tynde brødskiver og nogle sindssygt velsmagende “puffs” jeg ikke helt husker beskrivelsen af.
Bagt torsk med fermenteret hvidløg og olivenolie
En kæmpe gambas med mayo
Pulpo (blæksprutte) på hvide bønner
Kød af malkekvæg med croquette fyldt med okserragout dertil bagt og marineret selleri
Lagret Manchego ost med trøffel
Indkapslet chokolademousse med …..
Til slut stempelkaffe og brandy
Og godt selskab 👍 #socialdining #rasmuskjaer.dk #rasmuskjærevent

16 gennaio 2022