Prachtige hangmat van super kwaliteit gevonden bij Rainbow. Deze is vrijwel hetzelfde als onze andere hangmat (destijds een souvenir uit Mexico) die na 23 jaar nog in prima staat verkeert. Van dit exe... Leggi di più
Via internet een flinke zoektocht ondernomen voor een mooie hangstoel. Steeds met als eindresultaat: Rainbow. Na bestelling de stoel binnen een dag ontvangen, incl. de extra's, zoals kussens. De sto... Leggi di più
Snelle levering en betrouwbaar! Helaas 5 dgn te laat met betalen waardoor ik extra kosten van 5,- moest betalen. Gebeld en uitgelegd en extra kosten hebben ze direct ongedaan gemaakt! Ik raad iedereen... Leggi di più
we zijn zeer blij met de snelle verwerking van onze aankoop, het versturen en de snelle service, het was erg goed verpakt dus ook geen schade tijdens vervoer. een kind van 12 weer heel erg blij. d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Rainbow Hangmatten en Hangstoelen. Zeer uitgebreide collectie hangmatten, hangstoelen, hangmat standaards, kinder- en baby hangmatten en reishangmatten. Ruime keuze (+350) meestal uit eigen voorraad leverbaar.
Noord Spierdijkerweg 208, 1643NP, Spierdijk, Paesi Bassi
- 0229-561011
- info@rainbowhangmatten.nl
- www.rainbowhangmatten.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Prima service, correcte levering.
2e bestelling bij Rainbow. Net zoals de eerste keer weer netjes op tijd. Dozen waren een beetje beschadigd maar de inhoud was zodanig verpakt dat er geen schade was.
Top product en service.
Ik heb inmiddels 2x iets besteld bij Rainbow en zal het zeker weer doen mocht ik een van de producten willen kopen.
Kwaliteit is goed en de service stipt en zoals beloofd.
Prima service, product voldoet aan verwachting
Wij hebben een globo hangstoel aangeschaft. De website was duidelijk, levering snel en informatie via de email ook duidelijk.
Geweldig product en service.
geweldige hangstoel. binnen 1 dag geleverd. super.
Supersnelle service!
Op zondagavond heb ik een hangmat + bevestigingsmateriaal besteld en ik kreeg dinsdagochtend de spullen al thuisbezorgd! Echt supersnel dus. We hebben de hangmat al opgehangen en hij ligt heerlijk. Bedankt voor de service!
Ervaringen komen overeen met verwachtingen
Op basis van de site verwacht je een snelle levering en een prachtig produkt en dat is precies wat je krijgt!
Zoek je een mooie hangmat, hangstoel en/of prachtige geweven kussens, dan weet je nu waar je wezen moet
Lekker zit in hangstoel
Twee bestelde hangstoelen zijn snel en accuraat geleverd. Stoffen zijn exact zoals afgebeeld en dus naar verwachting. Enige is dat de kussens wat zacht zijn en daardoor de strakke 'stoelvormgeving' zoals op afbeelding niet haalbaar is. Zit wel lekker.
supper snel en goed !!!!
het was erg goed verpakt dus ook geen schade tijdens vervoer.
een kind van 12 weer heel erg blij. de muizen hadden intrek genomen in haar opgerolde hangstoel in de schuur tijdens de koude winterweken en daarin heerlijk met zijn allen gaten in geknaagd,
Geweldige hangstoel!
Ik kan er heerlijk in liggen samen met mijn kids ook nog!
Een slaapje tussendoor in de hangstoel voor onze houtkachel is pure luxe... ; )
Uitstekend
Hangstoel werd snel geleverd, was compleet en goed ingepakt. Het materiaal voldeed aan de verwachting.
Kortom: prima geregeld!
Hele snelle service. Van bestelling tot bezorging prima geregeld.
Snelle reactie op mijn bestelling. Van bestelling tot bezorging was alles prima en vlot geregeld.
Snelle service voor een nette prijs.
Snelle levering en een mooie kwalitatieve hangmat voor een nette prijs.
attractive price
many choices on the site, attractive price, Fast Shipping
Net bedrijf, doen wat ze op de site laten zien.
Bestelling netjes verzorgd, de volgende dag bezorgd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.