Half januari mijn kozijnen met ramen op de eerste verdieping en het keukenraam laten vervangen door kunststof en HR++ glas. Ik heb direct in de koude periode daarna direct het effect kunnen merken,... Leggi di più
Eerst een grappige ontmoeting met iemand van raamwereld die alleen maar naar het keukenraam keek. Dat deed ik ook en zei dat we aan het zoeken waren om het te vervangen. Die avond kwam er al ie... Leggi di più
Uiterst tevreden over advies tot en met realisatie van de kunststof kozijn op de zolder en kunststofkozijn in de keuken, inclusief deur. Netjes en snel gewerkt. Goed afgewerkt
We hebben al onze ramen rabatdelen en voor en achter deur laten vervangen door raamwereld. Het contact van begin tot eind supper. De jongens die het komen plaatsen zeer vriendelijk en denken mee heb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Raam Wereld B.V. is officieel partner van SCHÜCO! Wij zijn uw landelijke specialist op het gebied van kunststof kozijnen, kunststof deuren, terrasdeuren en schuifpuien.
Lenteweg 6c, 7532RB, Enschede, Paesi Bassi
- 0628392702
- marketing@raamwereld.nl
- www.raamwereld.nl
Raamwereld levert top werk!
We zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe kozijnen! Alles netjes geregeld en goede service. Een aanrader!
Mooie beraming
Die avond kwam er al iemand langs om een en ander toe te lichten en heeft toen alles( keuken, slaapkamer 1e etage en 2e etage)ingemeten en een prijsindicatie gegeven. Een hele aardige man.
5,6 en 7 januari zouden ze het komen plaatsen. Omdat het toen net was beginnen te sneeuwen dachten we dat het uitgesteld zou worden maar dat was niet zo.
Binnen deze 3 dagen was alles keurig netjes geplaatst en ook de afwerking binnen was zeer netjes.
We zijn heel blij en zeer tevreden met hoe alles is verlopen.
Ik zou raamwereld zeker bij andere mensen aanbevelen!!
Ook de nazorg was prima in orde.
Uiterst tevreden over advies tot en met realisatie
Netjes en snel gewerkt. Goed afgewerkt
Toppers
Ik heb direct in de koude periode daarna direct het effect kunnen merken,
Snel en deskundig in 2 dagen geplaatst door vakmensen uit het oosten van het land. Niets dan lof voor Raamwereld
Meer dan tevreden
Al meerdere kozijnen inclusief glas via Raamwereld laten plaatsen. Fijn contact met de betrokken medewerkers. Bij hen geldt afspraak is afspraak en dat vind ik heel belangrijk!
Alles top geregeld en uitgevoerd
Top bedrijf!
Top bedrijf!
Echt een fantastisch bedrijf! Afspraak gemaakt met Jakub om te kijken wat we wilde en hoe duur het allemaal werd. Alles op papier gezet. Naderhand kwam er nog iemand langs om alles precies in te meten en nog een keer alles door te nemen. En als laatst werd het geplaatst. De mensen waren allemaal heel vriendelijk, gingen echt heel netjes te werk en hebben àlles heel mooi afgewerkt en achtergelaten. Het werk was zelfs zo goed, dat we alweer een nieuwe afspraak hebben gemaakt voor de rest van het huis.
Mooie kozijnen en prima service
Er werd goed overlegd en alles is heel netjes afgewerkt. Heel blij met het plaatsen van alle kozijnen.
Er gaateen Raamwereld voor je open
Na een eerdere, tot volle tevredenheid, plaatsing van kozijnen was het logisch dat we ook de rest van onze kozijnen laten vervangen door Raamwereld. Er gaat letterlijk een raamwereld voor je open. Afspraken die uitstekend nagekomen worden, planningen die altijd kloppen en gewoon weer prachtige nieuwe kozijnen. Vriendelijke, vakkundige mensen in alle geledingen.
Geen adders onder het gras, eigenlijk gewoon wat je hoopt en verwacht. Heldere communicatie.
Wederom zijn we geheel tevreden over de samenwerking en de kwaliteit van de kozijnen en het geleverde werk!
Wij zijn zeer tevreden.
Wij zijn zeer tevreden over de geplaatste Kozijnen en schuifpui. Lekker bak licht nu in de woonkamer nu. En boven geen tocht meer. Zeer klantvriendelijk te woord gestaan tijdens het advies gesprek en bij het inmeten. Plaatsen verliep ook snel en goed. Dennis en Dennis werkten snel en secuur en klantvriendelijk ook.
Resultaat top. Service 0
Bij mij 3 sterren. Dit omdat uiteindelijk de kozijnen top zijn. Erg mooi. Twee enorme dakkapellen voor en achter ook door raamwereld geplaatst. Echter een service van niks! Verkoper Bas was super. Netjes. Gaf goede tips. Ik was een grote klant! Met kozijnen boven beneden. Voor achter. En twee enorme dakkapellen. De mensen die over de vloer kwamen waren bij het begin zeer vriendelijk. Heb ze
Meteen gezegd dat ze geen lunch hoeven mee te nemen. Ene dag had ik vis. Dan soep met verse broodjes enz. Ik wilde de hardwerkende mensen zeker verwennen met eten en koffie. En het was gezellig.
Echter was dat einde van de week wel anders. Zagen op het bed. Kitten ? zat hele bed van mijn zoon onder. Als service had de hoofdmonteur nog even een afwatering geplaatst aan mijn garage die al een kunstof raam had. Schots een scheef! En mijn kozijn vernield daardoor! Mja volgens Bas kan daar niks mee want het was als service gedaan. Lekkere service! ( de plaatster hiervan was Walter of Wolter) Doe het dan niet! Ook verkoper Bas heeft mij apjes gestuurd en spraak berichten die echt niet kunnen! En ik heb ze nog. Gewoon hondsbrutaal! Toen alles klaar was bleek ik lekkage op zolder te hebben. Moeilijk / moeilijk. Uiteindelijk opgelost na twee keer terug moeten komen waar ze zelf ook zeer chagrijnig om waren. maar wat een gedoe. En dan moest ik volgens verkoper Bas niet zeiken.. letterlijk zijn woorden. Alsof iemand überhaupt akkoord zou gaan met een lekkage. Voor een klant die ruim 70.000 euro betaald mag je wat verwachten. Namelijk dat alles recht zit en waterdicht. En dat je niet afgezeken word als je een klacht hebt.. Iedereen vind mijn huis prachtig! Waar ik heb gedaan? Ik raad raamwereld zeker af qua service en brutaliteit van het personeel. We hebben het ook echt niet leuk afgesloten. Hier en daar had ik achteraf wat schade wat netjes opgelost is na een belletje naar het kantoor. Het resultaat is prachtig. Daarvoor zeker + punten. Maar voor de service en hoe ik ben behandeld door de monteur en verkoper. Nooit meer!

4 nieuwe kozijnen
Onlangs op de bovenverdieping van onze woning 4 nieuwe kozijnen laten plaatsen. Heel goed geholpen bij het offerteproces en de aflevering en montage was keurig en volgens afspraak. Na afloop zelfs nog een telefoontje gekregen om te vragen of alles naar wens verlopen is. Ontzettend tevreden met de nette afwerking van de monteurs die overigens erg vriendelijk waren en de kozijnen zijn van goede kwaliteit.
Top ervaring!
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kunststof kozijnen. Verkoper Jakub heeft ons zeer duidelijk en eerlijk ingelicht en geholpen met de verdeling van de ramen precies zoals wij het wilde hebben.
De plaatsing van de ramen is ook zeer vlot verlopen en de werknemers waren zeer aardig, bescheiden en hebben de kozijnen vakkundig geplaatst. Door de afvalcontainer voor de deur die overigens door het bedrijf werd geplaatst hadden wij helemaal nergens troep of afval. Al met al een dikke tien en een echte aanrader voor mensen die wellicht nog twijfelen!!
Alles verliep zoals afgesproken
Alles verliep zoals afgesproken, afspraken zijn nagekomen en de kozijnen zitten er weer strak in
Plaatsing Kunststof kozijnen type Schüco accentprofiel
Het Team van RaamWereld BV heeft het hele traject (offerte, inmeting, plaatsing) perfect uitgevoerd en de voorzijde van ons huis voorzien van kunststof kozijnen.
Ze hebben ons ook geholpen met het aanleveren van de gewenste documentatie voor het aanvragen van subsidie.
Tevreden met het resultaat
Raamwereld heeft bij ons 5 kozijnen inclusief glas plus een dakraam geplaatst. Daar hebben ze drie dagen over gedaan, en het resultaat is keurig. Vriendelijke monteurs bovendien. We zijn dik tevreden.

Nieuwe kozijnen
Drie nieuwe kozijnen en glaswerk vakkundig en zonder problemen gefabriceerd en geplaatst door RaamWereld. Alles verliep zoals afgesproken en binnen een dag zat het erin. Prettige werklui ook. En wat een genot, geen koude tocht meer. Prima ervaring.

Risposta di Raam Wereld B.V.
Goede service door vakkundige mensen!
Alles is helemaal prima geregeld. Goede uitleg en hulp waar nodig. Erg blij met onze nieuwe deur en kozijnen. Het was in een dag gedaan en daarna ook wat tip en tricks gekregen, hoe we alles kunnen gebruiken en schoonhouden.

Risposta di Raam Wereld B.V.
Uitstekende service van begin tot eind
Uitstekende service van begin tot eind. monteurs hebben netjes gewerkt en ook na het werk alles netjes achtergelaten. Ze hebben zelfs een vensterbank extra gemonteerd in de kleur van het kozijn. Het waren echte vakmensen.
Wel een tip voor de planning van Raamwereld: Het plaatsen van het glasbok was 2 weken te vroeg en bij het ophalen een week te laat.

Risposta di Raam Wereld B.V.
Tevreden met nieuwe kozijnen!
Tweede keer dat we met Raamwereld in zee zijn gegaan. Tevreden over het hele proces van advies, inmeten tot plaatsen. Zorgvuldig en precies werk!

Risposta di Raam Wereld B.V.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.