Zeer goede ervaring. Mooie locatie en goed geholpen door Audie; hij luisterde goed naar de klachten en vroeg of de druk hard/zacht genoeg was.
Heel fijne massage salon, wij gaan vaker voor een duo massage, deze keer had ik een zwangerschapsmassage en mijn man een relaxed massage. Ze houden echt rekening met de zwangerschap en leggen ook goed... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Van onze kinderen een massage bon gekregen deze hebben we vandaag om 12.15 uur verzilverd we hadden een heerlijke duo massage van 1 uur was heerlijk geweldig echt een aanrader we gaan snel weer. Twee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag langs QoQo Massage geweest in Rotterdam Laan op zuid voor een duo massage. De dame die mij masseerde bracht me naar heaven ze had hele zachte handen. Ik voelde alle vasten spieren letter... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Giorgina is a pro in relaxation massage!

Prima ondersteunende behandeling
De masseur pakte de situatie (massage na oefeningen en pijnstillers) perfect op inclusief vervolgadvies.

Risposta di QoQo Massage Clinics
Masseur is professioneel leuk in de…
Masseur is professioneel leuk in de omgang en weet je op je gemak te brengen..geeft eerlijk advies. Fijne ervaring

Risposta di QoQo Massage Clinics
Linton en Alina zijn top!
Mijn man en ik komen hier eens in de 2 maanden en zijn enorm tevreden over Alina en Linton. Zij kunnen goed masseren en weten precies wat er nodig is. Top!

Risposta di QoQo Massage Clinics
Heerlijke duo massage met een…
Heerlijke duo massage met een gezichtsmassage als verrassing.

Fijne masseuse
Fijne masseuse, voelde me daarna een stuk verlicht qua pijn.

Fijne professionele massage
Ik twijfelde om te gaan, omdat ik zoveel pijn had, maar zoals altijd was het een fijne massage en ik denk dat ik morgen veel meer mobiliteit zal hebben. Er hing een gezellige sfeer vandaag. Prima dag voor een massage

Heerlijke massage
Een deskundige, heerlijke, ontspannen massage.

Risposta di QoQo Massage Clinics
Sharmila doet haar werk uitstekend
Sharmila doet haar werk uitstekend! Dank

Risposta di QoQo Massage Clinics
Heel fijn om met zoveel kennis en…
Heel fijn om met zoveel kennis en kundigheid geholpen te worden door Sabrina.

Risposta di QoQo Massage Clinics
Veerle is zeer kundig in haar werk
Veerle is zeer kundig in haar werk. Echt een fijne massage gehad!

Voet/onderbeen massage
Voet, onderbeen en knie massage gekregen van Mira.
Zeer tevreden; ik had erg last van spierpijn in mijn linkerbeen.
Dit is verholpen en ik kon daardoor fijn ontspannen genieten vd voetmassage.

Heel fijn
Heel fijn! Helemaal zen en ontspannen de deur uitgelopen.

Risposta di QoQo Massage Clinics
Een waanzinnige dame met passie
Een waanzinnige dame met passie . En mega gericht op de gast !
Het is duur maar elke euro waard