Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per finestre
  2. anche in
  3. Negozio

Scritti dall'azienda

QNIQ levert hoogwaardige horren van aluminium en speciaal fijnmazig gaas dat zo fijn is dat zelfs de kleinste insecten buiten worden gehouden. Horrengaas doet meer dan alleen ongedierte buitenhouden. Horrengaas zorgt voor goede ventilatie, voorkomt pollen in huis en is ideaal voor mensen met allergieën. Horren van QNIQ worden gemaakt voor bijna elke deur of raam en worden altijd op maat gemaakt. Een QNIQ hordeur of raamhor past altijd precies in jouw raam- of deurkozijn. Je hebt de keuze uit meerdere standaard RAL-kleuren, maar je kan ook kiezen voor elke andere RAL-kleur. (meerprijs) QNIQ horren worden aan jouw wensen en kozijn aangepast. QNIQ horren hebben verschillende installatie methodes, handgrepen en sluitingen. Je kan kiezen uit de vaste inzethor, plisse hordeur of rolhordeur, zodat er altijd een oplossing is die past bij jouw draaikiepraam, Velux dakraam of openslaande deuren.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

3,9

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Maatgarantie niet realistisch, klantenservice niet constructief

Wij hebben een hor besteld met maatgarantie. Omdat de eerste hor niet paste, zou deze worden omgeruild voor een exemplaar met aangepaste afmetingen. Voor het doorgeven van de nieuwe maat hebben wij alles meerdere keren zorgvuldig nagemeten, zowel handmatig als met een lasermeter, volledig volgens de instructies van uw bedrijf.

Tot onze teleurstelling bleek ook de vervangende hor niet te passen. Na opnieuw controleren van de afmetingen zijn wij ervan overtuigd dat de metingen correct zijn uitgevoerd.

Toen wij contact opnamen met de klantenservice, kregen wij echter alleen te horen dat dit voor eigen rekening en risico was. Er werd geen constructieve oplossing aangeboden of meegedacht over een passende vervolgstap. Dat vinden wij erg teleurstellend, zeker gezien de afgegeven maatgarantie.

6 ottobre 2026

Risposta di QNIQ - Horren

Jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent. We willen hier graag wat extra context bij geven.

Onze horren worden volledig op maat geproduceerd aan de hand van de afmetingen die door de klant worden doorgegeven. Omdat het om maatwerk gaat, kunnen deze normaal gesproken niet worden geretourneerd of omgeruild wanneer de opgegeven maat niet juist blijkt te zijn.

Bij de eerste hor bleek de maat niet correct te zijn doorgegeven. Vanuit onze maatgarantie hebben we deze hor eenmalig volledig kosteloos voor jullie omgeruild. Helaas past ook de vervangende hor niet. We hebben de bestelling gecontroleerd en deze hor is geproduceerd en geleverd volgens de afmetingen die bij de tweede bestelling aan ons zijn doorgegeven.

We begrijpen dat dit erg vervelend is, maar we kunnen niet voor een tweede keer kosteloos een nieuwe maatwerkhor produceren wanneer de geleverde maat overeenkomt met de opgegeven maat.

We hebben daarom wel geprobeerd mee te denken in een oplossing en aangeboden om een nieuwe hor in de juiste maat tegen een gereduceerd tarief te leveren.

We vinden het jammer dat dit niet als een passende oplossing wordt ervaren, maar hopen dat bovenstaande toelichting meer duidelijkheid geeft over onze maatgarantie en de geboden oplossing.

Valutata 1 stelle su 5

Foute leveringen, niet nagekomen afspraken en levertijd van 5 maanden

Ik schrijf niet snel een negatieve review, maar onze ervaring met QNIQ Horren wil ik toch graag delen.

Half april bestelden wij voor ruim €1.500 aan horren voor ons hele huis. We kozen bewust voor de inmeetservice, zodat we zeker wisten dat alles goed zou worden ingemeten. Het inmeten verliep prima en eind april ging de bestelling in productie. Volgens de planning zouden de horren half mei geleverd worden.

Daarna ging helaas vrijwel alles mis. Meerdere keren werd ons een leverdatum doorgegeven, waarvoor we speciaal thuisbleven, maar de horren werden niet geleverd. Toen een deel van de bestelling uiteindelijk kwam, bleek bovendien dat de rest nog ontbrak. Hierover werden we niet geïnformeerd en we moesten zelf contact opnemen.

Bij de volgende levering (2 weken later) bleek één hor verkeerd geproduceerd: deze was veel te klein. Dit hebben we direct aangegeven. Na een week zonder reactie namen we zelf weer contact op. Er werd een nieuwe hor besteld, die op 25 juni geleverd zou worden. Ook toen bleven we speciaal thuis, maar wederom kwam er niets. Uiteindelijk werd de vervangende hor (mede door onze vakantie) pas eind juli geleverd, en ook deze was verkeerd geproduceerd, ditmaal veel te groot.

Er werd weer een nieuwe hor besteld, maar we kregen te horen dat deze nieuwe hor vanwege de bouwvak pas zes weken later geleverd kon worden. Uiteindelijk werd de juiste hor op 11 september geleverd. Ook hierbij werd onze afspraak om vóór 13.00 uur te leveren niet nagekomen. Na levering van deze hor is ook geen contact meer met ons opgenomen om even te checken of de hor nu wel goed was. Dat valt ons gezien alle fouten die er gemaakt zijn erg tegen.

Kortom: we hebben bijna vijf maanden moeten wachten op een complete bestelling, terwijl op de website wordt aangegeven dat horren binnen 10 werkdagen worden geleverd. Daarnaast was de communicatie gedurende het hele proces rommelig en moesten we regelmatig zelf achter de status aan. Van enige compensatie was geen sprake; we kregen uiteindelijk alleen excuses en de opmerking dat er bij maatwerk nu eenmaal iets mis kan gaan. We hebben ook nooit het gevoel gehad dat er een stapje extra werd gezet om de gemaakte fouten goed te maken.

Dat er bij maatwerk een keer iets mis kan gaan, begrijpen we. Wat wij vooral teleurstellend vinden, is de opeenstapeling van fouten, de gebrekkige communicatie en het gebrek aan oplossing of compensatie. Voor een bestelling van ruim €1.500 hadden we echt een andere service verwacht. Wij raden de service van QNIQ horren dan ook niet aan.

11 settembre 2026

Beste klant,
Onze oprechte excuses voor deze zeer teleurstellende ervaring. Wat u beschrijft is absoluut niet de service en kwaliteit die wij nastreven.
Door extreme drukte bij onze leverancier hebben de leveringen helaas flinke vertraging opgelopen. Dat wij hier vervolgens niet goed over hebben gecommuniceerd — waardoor u meerdere keren onnodig thuis heeft gewacht — is een grote fout van onze kant. Dit had absoluut proactief gemeld moeten worden.
Hoewel we helaas geen compensatie kunnen bieden, nemen we uw feedback over deze opeenstapeling van fouten uiterst serieus. We gebruiken dit intern om onze communicatie en planning direct aan te scherpen. We hopen dat de horren inmiddels wel naar tevredenheid functioneren.
Het team van QNIQ Horren

Valutata 5 stelle su 5

snelle en keurige levering en goed…

snelle en keurige levering en goed advies

21 agosto 2026

Risposta di QNIQ - Horren

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat u blij bent met de snelle en keurige levering van uw nieuwe maatwerk plisséhor. Wij hechten veel waarde aan een zorgvuldige bezorging en helder, goed advies, zodat u precies de juiste insectenwering voor uw deur ontvangt.

Veel plezier met uw aankoop en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar!

Vier inzethorren besteld bij Qniq

Vier inzethorren besteld bij Qniq. Contact via chat was goed en bevestigde dat ik het goed had opgemeten. Die extra 10% korting was zo snel verdiend. Levertijd was iets langer als verwacht, maar twee weken is mog steeds best snel.

30 agosto 2026

Risposta di QNIQ - Horren

Fijn om te horen dat het chatcontact via QNIQ zo goed is bevallen! Slim dat je het inmeten via onze chat hebt gecontroleerd; op die manier pak je inderdaad heel eenvoudig die 10% extra korting in plaats van de meetgarantie.

Wat betreft de levertijd van inzethorren: we streven er altijd naar om binnen 10 werkdagen te bezorgen. Hoewel twee weken voor een maatwerk inzethor nog steeds een snelle levering is, doen we ons uiterste best om dit in de toekomst nog strakker in te plannen. Heel veel plezier met de insectenvrije en perfect passende inzethorren op maat!

Top ervaring met Qniq

Top ervaring met Qniq! Ik heb een dubbele hordeur besteld en die kwam precies op maat en netjes verpakt aan. De montagevideo op de site is heel duidelijk, stap voor stap uitgelegd waardoor ik hem zelf kon plaatsen. Ook de klantenservice was uitstekend: snel en behulpzaam bij al mijn vragen. Zeker een aanrader!

28 agosto 2026

Risposta di QNIQ - Horren

Bedankt voor deze mooie review! Wat geweldig om te horen dat de dubbele plisséhordeur op maat precies naar wens is geleverd en dat de montagevideo heeft geholpen bij het eenvoudig zelf monteren van de hordeur.

We doen er alles aan om via onze klantenservice voor horren de beste hulp en snelle reacties te bieden. Jouw aanbeveling motiveert ons team enorm om de kwaliteit van onze maatwerk plisséhorren hoog te houden. Veel plezier met de insectenvrije zomer!

Valutata 5 stelle su 5

Product zoals verwacht en op tijd…

Product zoals verwacht en op tijd bezorgd

17 agosto 2026

Goedemiddag Teun,

Bedankt voor je bestelling en deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de twee op maat gemaakte rolhorren helemaal aan je verwachting voldoen en netjes op tijd zijn geleverd. Veel plezier van je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, snelle levering en alle doorgeven maten paste precies. 👍🏻

17 luglio 2026

Risposta di QNIQ - Horren

Wat ontzettend fijn om te horen!
Super dat de snelle levering en onze service goed zijn bevallen.

We maken onze Plissé hordeur Daan altijd uiterst nauwkeurig op maat. Het is dan ook geweldig om te lezen dat alle doorgegeven maten precies pasten en het installeren vlot verliep. Dankzij deze maatwerk insectenwering geniet je deze zomer van een heerlijk briesje in huis, zonder ongedierte.

Veel plezier met je nieuwe plisséhor!
Met vriendelijke groet, Team QNIQ.nl

Valutata 5 stelle su 5

Een behulpzame en vriendelijke dame…

Een behulpzame en vriendelijke dame hielp ons in de showroom. Het inmeten verliep ook uitstekend en, last but not least, de hordeur bevestigen was een eenvoudig klusje.
We genieten nu van een insectenvrije kamer!

10 luglio 2026

Risposta di QNIQ - Horren

Wat een fantastische review, bedankt! Fijn dat onze adviseur in de QNIQ showroom je zo vriendelijk en behulpzaam heeft geholpen.

We streven altijd naar perfectie, dus het is geweldig om te horen dat zowel het inmeten als het monteren van de Plissé hordeur Daan een eenvoudig klusje was. Met de toevoeging van de Rolhor raam Lotte heb je nu de ideale maatwerk insectenwering in huis.

Veel plezier met je insectenvrije kamer en de frisse lucht!

Valutata 5 stelle su 5

vooraf goede informatie voor het…

vooraf goede informatie voor het inmeten en bestellen.
Levering duurde even maar dat was vooraf bekend.
Hoor paste goed in het kozijn.

7 luglio 2026

Risposta di QNIQ - Horren

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat onze voorafgaande informatie over het inmeten en bestellen zo nuttig voor je was.

We maken onze Inzethor Loes millimeterbepalend op maat, zodat deze altijd perfect in het kozijn klemt zonder te boren. Hoewel de levertijd door dit zorgvuldige maatwerk iets langer duurde, zijn we blij dat de communicatie hierover helder was en de raamhor nu precies past.

Veel plezier met je insectenvrije huis en deze duurzame insectenwering van QNIQ!

Valutata 5 stelle su 5

Veilig online maatwerk horren bestellen

Online een hor op maat te bestellen is toch een beetje spannend. Heb de chat geprobeerd en die was erg handig. Een specialist van QNIQ gaf direct alle antwoord op alle vragen die ik had. Twee inzethorren + plissehor opmaat besteld en die waren binnen een week in huis en paste precies. Montage was makkelijk door de zelfklevende clips.

19 giugno 2026

Risposta di QNIQ - Horren

Wat een ontzettend mooi compliment, bedankt! Het is inderdaad best spannend om online een hor op maat te bestellen, maar wat fijn dat onze online chat en de QNIQ specialist je direct zo goed konden helpen.

Met twee keer onze Inzethor Loes en de Plissé hordeur Daan is je huis nu volledig beschermd met hoogwaardige maatwerk insectenwering. Geweldig om te horen dat alles binnen een week in huis was, precies paste en de montage met de zelfklevende clips een fluitje van een cent was!

Veel plezier met je insectenvrije woning!

Valutata 5 stelle su 5

5 verschillende horren gekocht.

Ik had 5 verschillende type horren nodig voor mijn woning. Bij Qniq erg goed geholpen en goed meegedacht.
Voor elk raam en de openslaande deuren een passende hor gevonden. Erg blij mee!

11 giugno 2026

Risposta di QNIQ - Horren

Ontzettend bedankt voor je mooie complimenten! Het was een plezier om met je mee te denken voor de inrichting van je woning.

Elk type kozijn vraagt om een unieke oplossing. We zijn er dan ook trots op dat we voor alle 5 de verschillende raamtypen en je openslaande deuren een perfect sluitende hor op maat hebben geleverd. Dankzij dit complete pakket aan maatwerk insectenwering – van specialistische raamhor tot flexibele deurhor – geniet je nu in het hele huis van frisse lucht zonder ongedierte.

Veel plezier met het comfort van je insectenvrije woning!

Het team van QNIQ

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più