10 out of 10. Super goed begeleid door Vinodh bij het aanschaffen van een auto. Binnen een mum van tijd geregeld!
100% elektrisch rijden. In het begin mooie verkoop of lease praatjes, maar na een week zeer slecht en beneden pijl zoals met mij en mijn gezin wordt omgegaan. Een auto via QLT en Autobedrijf Ten Boek... Leggi di più
Ik ben super tevreden hoe Aziz Tebai mij heeft geholpen. Vanaf het eerste moment was Aziz super behulpzaam en schakelde super snel over naar mijn wensen en eisen😅 Uiteindelijk kan ik alleen maar comp... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben enorm goed geholpen door de heer Bouaziz. Spannend proces, maar was de moeite waard! Klant vriendelijk Voorkeur, wensen en mogelijkheden goed en duidelijk besproken. Service ook t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij de aanschaf van een auto komt er veel op je af. Geen zorgen! Qlt lease is al langer dan 10 jaar gespecialiseerd in de automarkt. Jij geeft je wensen door aan ons. Wij oriënteren, vergelijken en onderhandelen om voor jou de beste deal te realiseren.
Edisonbaan 4, 3439 MN, Nieuwegein, Paesi Bassi
- 0618692118
- info@qltlease.nl
- www.qltlease.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Anouar heeft erg veel geduld en tijd…
Anouar heeft erg veel geduld en tijd met me gehad. En verdiept zich erg goed in wat de klant wilt. Geen gevoel van druk. Het beste is checkt de auto's na als er geen verborgen gebreken zijn die ik als leek niet zie. Echt top.. Dank je wel voor deze mogelijkheid.

Great service
Great service. Take his time to answer al my questions!

Risposta di Qltlease
Anouar een betrouwbaar persoon.
Anouar een betrouwbaar persoon bij de aanschaf van mijn auto. Hij vond in korte tijd de juiste auto voor mij. Een verantwoordelijke persoon die zich inzet voor de klant. Dankjewel Anouar!

Uitmuntende service.
Ik ben zeer tevreden over de service, snelheid en vriendelijkheid van QLT Lease!
Ik zou het zeker aanbevelen.

Fast service
The fast service, i need a car fast en they fix it in three days.
The community was also good💪🏾

Hicham
Hicham, was erg behulpzaam en fijn in de communicatie. Binnen 5 dagen had ik een nieuwe auto!!!
En als ik vragen had reageerde hij gelijk en ging het voor mij regelen.
Echt een aanrader!!

Een aanrader!
Een aanrader!
Hicham luistert naar je wensen en kijkt naar je mogelijkheden, hij is goed bereikbaar en je krijgt een snelle reactie. Binnen een korte tijd had ik auto van mijn dromen in mijn bezit. Een zeer tevreden klant!!

Risposta di Qltlease
Perfect geholpen aan onze droomauto
Perfect geholpen aan onze droomauto. Het was even een zoektocht omdat we nogal kieskeurig zijn! Maar Vinodh heeft al die tijd geduld gehad en super goed naar onze eisen gekeken en gehandeld. Het leek wel of hij 7 dagen werkte en altijd een reactie. Nooit gedacht dat het zou lukken maar we rijden er al een maand in. Duizend maal dank Vinodh, je bent een topper! We komen zeker bij jou terug !

Risposta di Qltlease
Ik ben heel goed en fijn geholpen door…
Ik ben heel goed en fijn geholpen door Aziz, hij was goed bereikbaar, reageert snel, denkt met je mee en heeft echt geduld! Kortom uitstekend geholpen, we zijn heel tevreden ..

Risposta di Qltlease
Nice and friendly service.
I am satisfied with the service of the company in general and especially satisfied with the service provided by Vinodh. He is very friendly, pays details to your requests and always happy to help.
Happy customer. 😊

Hicham Bouaziz
Hicham Bouaziz, an excellent job, you were very quick in finding a car, you were punctual, delighted that I found you and you were able to help me find my car very quickly!

Ik adviseer om je auto te lease bij… Aziz Tebai
Ik adviseer om je auto te lease bij Aziz Tebai. Hij is altijd bereikbaar en behulpzaam. Hele snelle service en antwoord op alle vragen gehad. Ik heb nergens kunnen lease en Aziz heeft het gewoon geflikt voor mij. Petje af Aziz jij bent een topper !!!

Risposta di Qltlease
Door de vindingrijkheid en snelheid van…
Door de vindingrijkheid en snelheid van Vinodh (QLT LEASE) ben ik op een goede manier geholpen aan een mooie lease auto. Mijn dankbaarheid is groot! Ik kan iedereen aanbevelen Vinodh te benaderen voor een lease.

Risposta di Qltlease
Met geen pen te beschrijven, hoe mijn agent en zijn team van qtl lease mij hebben kunnen helpen
Ik kan niet anders zeggen dat mijn agent Vinodh alles en het allerbeste voor mij heeft gedaan. Dit kwa zoektocht naar de juiste auto. In een zware tijd voor mij heeft hij er alles maar dan ook echt alles aan gedaan, dat ik toch de auto kom betalen en ophalen. Ik ben mega blij met mn auto🥰echt een aanrader om je auto via qtl lease te halen. 💫🙏

Risposta di Qltlease
Geholpen aan een auto door Aziz
Geholpen aan een auto door Aziz, hij heeft me snel geholpen en goed ook. Altijd bereikbaar geweest wanneer ik vragen had, erg goede ervaring.

Ik ben geholpen door Mohammed
Ik ben geholpen door Mohammed, wat een topper duidelijk in ze uitleg, zo dat ik wist waar ik aantoe was, hy heb goed geluisterd na mij wensen en heb ze best gedaan omdat voor elkaar te krijgen. En het is m gelukt ;) ik ben helemaal gelukkig met me nieuw auto.
Dankjewel voor alles

Goed geholpen
Goed geholpen, vragen werden snel en professioneel beantwoord.

Volkwagen polo
Ik werd geholpen door Anouar. Die heeft me elke dag bijgestaan voor het regelen van mijn nieuwe auto. Ik ben er super blij mee! Dankjewel!

Topper !
Ik heb EINDELIJK een auto kunnen leasen via QT Lease. Mijn contactpersoon Hicham Bouaziz belde mij al heel snel om de mogelijkheden te bespreken. Zeer vriendelijke man, legt alles goed en zorgvuldig uit. Naast alles kreeg ik ook snelle respons op al mijn berichten!! Ik ben zeer tevreden en blij met het resultaat!

Risposta di Qltlease
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.