Fijne site, duidelijk en leuke cadeau’s! Supergoed en snel geholpen toen ik een foutje had gemaakt! Snelle levering. Bestel hier zeker weer 👍🏻
L'azienda ha risposto
Heldere website, makkelijk bestelproces, duidelijke info over verzending en wanneer ik het kan verwachten en supersnel geleverd. Ik had een puzzel besteld en die is van hele mooie kwaliteit. En er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldig mooi ingepakt en origineel cadeau via de brievenbus afgeleverd op de afgesproken tijd. Er was wat verwarring over de afzender en de geadresseerde. Waarschijnlijk en foutje op de website.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer snelle, goede en eerlijke reactie op mijn vraag. Product niet op voorraad. Kreeg gelijk melding dat er een bericht gestuurd zou worden indien weer op voorraad. Bericht gekregen, product besteld e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Pynappel is een online cadeauwinkel met een showroom in Uden. Wij (Maikel & Joris) verkopen een verrassend assortiment vol met cadeautjes die je zelf wilt houden! Dagelijks versturen we brievenbus cadeautjes die je zelf kunt samenstellen, of waarbij je een keuze kunt maken uit onze kant-en-klare brievenbus cadeaupakketten. Naast het verwennen van jezelf is het natuurlijk nog veel leuker om een ander te verrassen. We zorgen ervoor dat uitpakken een feestje wordt en pakken het met liefde voor je in! Koop je favoriete cadeautjes online in onze cadeau webshop of kom gezellig langs in onze cadeauwinkel in Uden, gevestigd in verzamelgebouw E27 Lichtfabriek. Producten met een verhaal; Wij presenteren bij Pynappel een selectie aan producten met een verhaal in onze cadeau webshop, gemaakt met passie door creatieve ondernemers. We blijven jullie verrassen met een uniek en wisselend cadeau assortiment. Met een voorliefde voor duurzame en handgemaakte producten, zijn we altijd op zoek naar mensen met passie voor wat ze maken. Kijk maar eens rond in onze online cadeauwinkel en laat je verrassen! Vrucht van gastvrijheid; De ananas (Pynappel), een vrucht rijk aan historie werd ontdekt door Columbus tijdens een van zijn reizen. Deze vrucht werd iedere reis mee terug genomen naar Europa. Zodra er een ananas voor de deur stond, was dit een uitnodiging voor vrienden om te komen eten en te luisteren naar alle reisverhalen. Hiermee werd de ananas het symbool voor gastvrijheid. Geen reis zonder mooie, bijzondere en spannende verhalen. Met onze cadeauboxen worden persoonlijke verhalen omarmd. Om het leven te vieren, wat troost te bieden, voor beterschap en geluk of uit pure vriendschap. Bezorg een glimlach met Pynappel!
Loopkantstraat 23 L, 5405NB, Uden, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Fijne site, duidelijk en leuke cadeau’s!
Supergoed en snel geholpen toen ik een foutje had gemaakt! Snelle levering.
Bestel hier zeker weer 👍🏻

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Eerste bestelling brievenbuscadeau, probeersel dus, maar prima bevallen. Prettige communicatie, tijdige levering en ontvanger blij met het cadeau. Zou zo weer bestellen.

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Leuke keuzes voor je brievenbus pakketje, makkelijk te bestellen, ontzettend leuk verpakt. Bezorging ook exact optijd. Een enthousiaste blije ontvanger!👍

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Pynappel heeft veel verschillende leuke cadeau's, en ik vind het fijn dat ze gebruik maken van duurzame leveranciers.

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Erg fijne persoonlijke geschenken.
Prachtig

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Perfect geregeld een-op-een tijd geleverd

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Voor onze personeelsvereniging een heel verzorgd brievenbuspakket samengesteld. De snelle service en het klantvriendelijke contact met Joris als zeer prettig ervaren.

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Ik had een fout gemaakt met het adres. Ik heb gemaild en het werd meteen aangepast. Het is toen goed gekomen. Ongelofelijk snel en goed opgepakt. Hele goed service! Verder goede prijsverhouding tot wat je krijgt.

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Snelle reactie bij vragen, super klantvriendelijk en -gericht, fijne communicatie!

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Leuke producten, snelle levering. Mooi verpakt.!

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Mooi verpakt, snel geleverd en leuke dingetjes op te vinden. Hier ga ik zeker nog bestellen!

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Leuke cadeau keuzes en snelle levering!

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
top service en een zeer goed contact, duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijkheid. Producten zijn fantastisch en de levering is snel. Attent bedrijf, aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets leuks

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Snelle levering via brievenbus. Artikelen zijn mooi verpakt en vormgegeven met daarin handige en praktische informaties!

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Geweldig! Een handgeschreven kaartje en zo mooi ingepakt. Er is echt aandacht aan besteed.

Risposta di Pynappel | Brievenbus cadeaus
Snelle bezorging en met veel zorg ingepakt!!
Daarnaast nog voorzien met een persoonlijk geschreven briefje.