Hurtig levering. Men 2 slag og det ene bogstav på navnet man har fået skrevet på er væk... bolde virker fine. Men jeg ville ikke bruge penge på at få skrevet navn på
8 dages levering på en lagervare.......skal selv betale returfragt....hmmm. Bliver Zalando næste gang som har dag til dag levering og yder gratis returfragt.
Bestilling smertefrit- nemt og hurtig - men leveringen er langsom ifh til andre. Bestiller varer, betaler varer. Derefter venter man, venter venter.. på modtagelsen. 3-4 dage tog det denne gang.
Jeg er meget tilfreds
Informazioni fornite da varie fonti esterne
6 butikker og en kæmpe webshop. Alt i golfudstyr - Køb online i dag - få varen i morgen. Abacus, Daily, Callaway, Masters, MotoCaddy, Titleist, Nike, TaylorMade, Wilson Staff, Ping, Cobra, logoartikler mfl.
Middelfartvej 3, 5000, Odense C, Danimarca
- +45 66 16 06 77
- info@progolf.dk
- www.progolf.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Tilfreds :-)
Hurtig levering og med de bestilte…
Hurtig levering og med de bestilte vare. A
hurtigt og nemt
Bestilte fredag og kunne hente det kl…
Bestilte fredag og kunne hente det kl 11 mandag formiddag hos pakkeshop
2 stk golf jern
2 stk golf jern, rigtig hurtig levering og alt i orden, tak
Bestilte et gavekort
Bestilte et gavekort, der kom to dage senere med GLS, i god tid inden jeg skulle bruge det.
Nemt og hurtigt 👍
Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse. Holder altid aftalerne med hensyn til levering.
Fornuftige priser
Fornuftige priser, god service og hurtig levering -
Altid venlig betjening
Hurtigt og nemt.
Hurtigt og nemt.
Jeg gad godt, at I havde sendt min pakke som brev, da det kun var et klistermærke; dette havde været billigere og bedre for miljøet. :-)
Det er lidt øv at betale mere for fragten end for varen.
Den kom til tiden
Den kom til tiden, men prisen synes vi er lidt for høj.
God service. Har kun haft gode oplevelser de gange jeg har benyttet Progolf
Super service
Fremragende service!!
Fremragende service!
Jeg var ved at købe kabel og håndtag, som åbenbart ikke passede til min vogn. Søren graver i stedet et kabel frem fra gemmerne, som ikke en gang var i onlineshoppen. Sender billeder af det, så jeg kan se det, og sender derefter afsted, så jeg har det to dage efter.
Super lækkert, og helt klart anbefalelsesværdigt!
Meget hurtig ekspedition.
Fantastisk hurtig ekspedition, kan varmt anbefales.
venlig og god betjening