Pro Golf Scandinavia A/S Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,1

Hurtig levering. Men 2 slag og det ene bogstav på navnet man har fået skrevet på er væk... bolde virker fine. Men jeg ville ikke bruge penge på at få skrevet navn på

8 dages levering på en lagervare.......skal selv betale returfragt....hmmm. Bliver Zalando næste gang som har dag til dag levering og yder gratis returfragt.

Bestilling smertefrit- nemt og hurtig - men leveringen er langsom ifh til andre. Bestiller varer, betaler varer. Derefter venter man, venter venter.. på modtagelsen. 3-4 dage tog det denne gang.

1. Golf club

Informazioni fornite da varie fonti esterne

6 butikker og en kæmpe webshop. Alt i golfudstyr - Køb online i dag - få varen i morgen. Abacus, Daily, Callaway, Masters, MotoCaddy, Titleist, Nike, TaylorMade, Wilson Staff, Ping, Cobra, logoartikler mfl.

Scarso

TrustScore 2 su 5

3K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god service

Rigtig god service. De kunne ikke levere hele bestillingen, men leverede istedet lignende, dyrere, vare til samme pris. Blev ringet op desangående. Det er god service!

8 maggio 2018

Rigtig god service

Rigtig god service. Webshoppen ringede, da dele af ordren var i restordre, hvilket fik fik løst.
Da jeg fik tilsendt min pakke var der to fine bolde med som kompensation, hvilket var rigtig god service. Tak for den oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

7 maggio 2018

8 dages levering på en…

3 maggio 2018
Logo di Pro Golf Scandinavia A/S

Risposta di Pro Golf Scandinavia A/S

Hej Martin. Ordren du refererer til konstaterer vi er bestilt i et andet navn end "Martin". Det er med beklagelse at du tildeler 1 stjerne hvilket vi mener er uberettiget med henvisning til ordrebehandlingen, som er foregået som følger.

Ordren afgives lørdag eftermiddag 21/4 og vi bekræfter ordren med en leveringstid på op til 5 dage da varen ikke er på lager. Vi leverer dog på 4 dage, altså 1 dag tidligere end ellers bekræftet. Vi kan så se at du først vælger at hente pakken 30/4. Vi har på denne vis overholdt vores del af aftalen som er indgået.

Tilsyneladende har du nu tildelt os 1-stjerne 2 gange for den samme sag. Dette udstiller vores virksomhed i et særdeles dårligt lys og efter vores opfattelse på et usagligt grundlag. Endnu engang beder vi om at du kontakter os på 66160677 eller via mail ff@progolf.dk så vi kan få sagen ud af verden. Vi er naturligvis ikke tilfredse med situationen generelt og vi vil gerne drøfte sagens forløb med dig.

Med venlig hilsen, Frederik

Havde bestilt en golfvogn og den kom…

Havde bestilt en golfvogn og den kom som den skulle - det var desværre bare en helt forkert vogn.
Heldigvis fik vi god service i butikken i City Syd som udleverede den rigtige vogn med et smil

25 aprile 2018
Logo di Pro Golf Scandinavia A/S

Risposta di Pro Golf Scandinavia A/S

Hej Mie. Vi er super kede af at du fik leveret en forkert vogn. Vi vil ikke bortforklare fejlen, så vi tager de 3 stjerner og beklager. Gudskelov fik vi rettet op på fejlen med hjælp fra vores forretning i City Syd.

Mvh Søren

Fik desværre en fejllevering

Fik desværre en fejllevering, men den rettede de fint op på med god service, så min irritation over fejlleverig, og det ekstra bøvl med at få den rigtige vare, samt returnering af fejllevering, forsvandt, vil fortsat benytte mig af Pro Golf, det er trods alt menneskeligt, at fejle.
Mogens

24 aprile 2018