Ovenud tilfreds - flexible og proaktive i enhver situation Går langt for at finde en løsning for en - senest igår da jeg var nødt til at aflyse oprindelig booket tid

Både service og kvalitet er helt i top! Jeg har været kunde nu i snart 3 år, startede som en gave fra min kæreste og nu kan ikke ikke forestille mig ikke og få besøg af private car care hver mån... Leggi di più

Private Car Cares kalender var fuldt booket en måned frem. Alligevel formåede Adam at finde plads med en dags varsel i kalenderen til en klargøring pga et afbud. Super behagelig og venlig fyr, som sv... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Super god service fra Private Car Care

Super god service fra Private Car Care. De var nemme at komme i kontakt med, ekstremt fleksible og leverede en perfekt klargøring af både min lastbil og personbil. Koordineringen sad lige i skabet – også selvom jeg ændrede adressen kun en time før opgaven startede. Kan klart anbefales!

28 gennaio 2026

Jeg havde givet 6 stjerner hvis jeg kunne

Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så havde jeg gjort det! Fyren er ufattelig grundig og detaljeorienteret. Man kan mærke han elsker sit arbejde og er passioneret for de biler han arbejde på. Og noget helt andet er, at det fanme meget du får for pengene.

15 dicembre 2025

Både service og kvalitet er helt i top!

Både service og kvalitet er helt i top!

Jeg har været kunde nu i snart 3 år, startede som en gave fra min kæreste og nu kan ikke ikke forestille mig ikke og få besøg af private car care hver måned, har også benyttet mig af deres udendørs rengøring som også bare spiller. Hjemmesiden kunne godt gøre lidt mere fleksibel, men det opvejes til fulde af den personlige betjening som altid er behjælpelig ved f.eks flytning af bookinger.

De bedste anbefalinger herfra til Adam og teamet bag.

9 dicembre 2025

Fantastisk

Jeg fik for nylig renset min bil, og oplevelsen var helt i top. Servicen var professionel fra start til slut, og resultatet oversteg mine forventninger. Bilen så næsten bedre ud end da jeg hentede den fra forhandleren

28 novembre 2025

Bilen står som ny – fantastisk service!

Efter et halvt års renoveringsprojekt og med to små børn havde vores bil virkelig brug for kærlighed. Vi bookede en tid hos Privat Car Care, og resultatet overgik alle forventninger – bilen står nu som ny! Servicen var både hurtig og imødekommende, og hele oplevelsen var enkel og professionel. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der vil have deres bil til at skinne igen.

3 settembre 2025

Bilen er som ny - Fantastisk service

Private Car Car gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg har været meget tilfreds med rengøring af min bil samt deres kundeservice.
Jeg har talt med Adam et par gange, der både er rar, serviceminded og dygtig.
Alt i alt en god oplevelse, og jeg vil anbefale dem til alle, der ønsker en bil, der er så ren som ny!

30 giugno 2025

Det spiller!

Har fået ordnet bil af både Jonas og Jakob – skide flinke fyre! De møder op som aftalt, laver super arbejde og er bare altid glade og til at stole på. Det spiller hele vejen igennem. Kan kun anbefale dem!

30 giugno 2025

Besværlig tidsbestilling

Super besværligt at booke og få tid. Vi har betalt for 2 måneder uden det er lykkedes os at få en tid.

29 giugno 2025
Logo di Private Car Care ApS

Risposta di Private Car Care ApS

Hej Betina,

Vi er kede af, at vi fik talt forbi hinanden. Vi finder altid en tid til vores kunder inden for maksimalt en arbejdsuge.
Vi er ærgerlige over din anmeldelse, da den ikke er retvisende for, hvordan vi behandler vores kunder.

Man kan altid ringe ind og få hjælp til en tid, hvis nu teknikken måtte fejle el. lign.

Du er selvfølgelig også stadig velkommen til at ringe ind, og få en tid til din bil.

Mvh Janus Andersen
Private Car Care ApS

Fantastisk oplevelse – bilen skinnede som ny🤩

Vi havde fornøjelsen af at få besøg af Private Car Care til både indvendig og udvendig rengøring af bilen og det var virkelig en super oplevelse fra start til slut. Kommunikationen var nem og hurtig, og vi følte os trygge hele vejen igennem.

Resultatet? Bilen stod nærmest som ny duftede frisk, intet støv, ingen pletter. Der blev virkelig kælet for detaljerne, og det kunne ses og mærkes.

Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde og leverer med stolthed. Vi vil uden tvivl bruge dem igen og det bliver ikke sidste gang!

5 giugno 2025

Super nem og god kontakt på telefon og…

Super nem og god kontakt på telefon og sms
Bestilte tid i sidste uge og har i dag haft besøg af Jonas som leverede mere end jeg havde turde håbe på⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Thumps up👍👍 min gamle S5er står snurrelige efter næsten 5 timers kærlighed til en skarp pris
Det er absolut ikke sidste gang 👌⭐️👌⭐️

13 maggio 2025