Prinsens Lager Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Har hyrt förråd av prinsens lager i flera år och allt har fungerat perfekt från första kontakt till avslut. Snabba på svara på frågor och har varit väldigt hjälpsamma både när vi letade förråd samt n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prinsens lager har varit hur smidigt som helst att använda. Från första kontakt till att använda containern vid mellanlandning mvid två flyttar. Rent och fräscht i containern, smidigt för flyttkillar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och trevlig service. Lösningsorienterade (löser problem, inte paragrafryttare) Information har skickats ut i god tid. Bra läge och access till container. Skulle dock gärna se 24/7 access. B... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bott utomlands i några år så förvarade stor del av vår möbler och annat i en container med Prinsens Lager. Absolut inget att klaga på. Höll temperatur bra, inga problem med fukt och var aldrig något k... Leggi di più

1. Magazzino
  2. Self-storage
  3. Deposito

Scritti dall'azienda

Vi är ett familjeföretag som erbjuder prisvärda förrådscontainrar där du smidigt kör ända fram till förrådsdörren med både bil och släp. Förråden är antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjälper både dig som är privatperson och dig som är företagare. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

372 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Utmärkt service

31 agosto 2024

Risposta di Prinsens Lager

Hej Abdul, tack för din feedback och det fem stjärnorna! Hoppas att flytten gått bra och varm välkommen åter🌟 Mvh Prinsens Lager

Enkelt och fräscht

Enkelt att hyra, rimliga priser och fräscha containers.
Förutom det så her det varit väldigt lättåtkomligt. Jag är otroligt nöjd med min tid hos Prinsens.

29 agosto 2024

Risposta di Prinsens Lager

Tack Daniel för det fina orden om oss. Du är varmt välkommen åter om det är så att du behöver magasinering i framtiden!🌟 Mvh Prinsens Lager

Lättillgängligt

Lättillgängligt, rymliga och välskötta containrar. Prisvärt.

26 agosto 2024

Risposta di Prinsens Lager

Hej Bengt, tack för det fina orden och fem stjärnorna! Du är varmt välkommen åter till oss😊 Mvh Prinsens Lager

Bra container till bra pris

Bra container till bra pris

20 agosto 2024

Risposta di Prinsens Lager

Vi tackar dig Jonathan för en fem-stjärnig recension och det glädjer oss att du varit nöjd under hyresperioden. Välkommen åter!😊 Mvh Prinsens Lager

Mycket positiv

När man ringer så är det mycket trevliga personer som jag har pratat med och som gör allt för att hjälpa till. Det är en rimlig peng som man betalar och det har varit rena och fräscha förråd. Kan varmt rekommendera dessa i stället de andra alternativen

19 agosto 2024

Risposta di Prinsens Lager

Tack Ralph för din recension och det glädjer oss att du varit nöjd med både personal och magasinering. Vi hoppas att flytten gått bra och önskar dig varmt välkommen åter om magasinering skulle behövas i framtiden🌟 Mvh Prinsens Lager

Valutata 3 stelle su 5

Bra container

Bra container, men tycker det va dyrt med elen. Fick betala 200/300 kr i månaden, även fast man inte använder el.

15 agosto 2024

Risposta di Prinsens Lager

Hej Michael och tack för din feedback! Varmförråden hyr vi ut med en elkostnad som är rörlig, vi har ingen mätare som visar exakt hyr mycket respektive kund använder sig av. Det är ett schablon pris som varierar månad för månad beroende på säsong etc. Vi har aldrig legat över 300 kr för elen. Det glädjer oss att du varit nöjd med förrådet och du är varmt välkommen åter!☀️ Mvh Prinsens Lager

Bra tillgänglighet

Bra tillgänglighet. Snabb kontakt om jag behöver.

13 agosto 2024

Risposta di Prinsens Lager

Hej Ingela, tack för din feedback och för de fina orden om oss! Välkommen åter☀️ Mvh Prinsens Lager

Mycket bra!

Enkla regler, tydliga villkor,trevligt bemötande, helt enkelt toppen!

29 luglio 2024

Risposta di Prinsens Lager

Hej Wolfgang, tack för de fina orden och för din feedback! Du är varmt välkommen åter☀️ Mvh Prinsens Lager

Rkeommenderas starkt

Bra kommunikation. Bra priser. Bra område. Bra containrar.

24 luglio 2024

Risposta di Prinsens Lager

Tack Isabella för det fina orden och för de fem stjärnorna! Du är välkommen åter och hoppas att flytten går bra😊 Mvh Prinsens Lager

Helt perfekt

Helt perfekt. Inhägnat åtkomst 24-7.

23 luglio 2024

Risposta di Prinsens Lager

Hej Per, tack för de fem stjärnorna och det fina orden. Du är välkommen åter till oss om lager skulle behövas i framtiden🌟 Mvh Prinsens Lager

Veldig god service

Veldig god service. Hyggelige medarbeidere..

3 luglio 2024

Risposta di Prinsens Lager

Tack Natalie för din feedback och det glädjer oss att du varit nöjd under din hyresperiod! Du är välkommen tillbaka till oss om magasinering behövs i framtiden🌟 Mvh Prinsens Lager

Valutata 4 stelle su 5

Bra med extra utrymme.

Bra med extra utrymme till ett inte alltför blodigt pris. Under vintern har det inte alltid varit lätt att få grinden att öppna sig och ännu svårare har det stundtals varit att stänga den. Problemen är konstruktionsmissar och inget jag tror Prinsens lager kan lastas för.

30 giugno 2024

Risposta di Prinsens Lager

Hej Klas-Göran! Tack för din feedback gällande grinden och vi ska självklart se till så att grinden fungerar som den ska. Det glädjer oss att du varit nöjd under hyresperioden och vi hälsar dig varmt välkommen åter till oss🌟 Mvh Prinsens Lager

Mycket smidigt och prisvärt

Trevlig personal samt mycket smidig och prisvärd tjänst.

27 giugno 2024

Risposta di Prinsens Lager

Hej Noah, tack för din feedback och det glädjer oss att du varit nöjd med din hyresperiod hos oss!🌟 Mvh Prinsens Lager

Allt enligt avtal

Allt enligt avtal, förrådet var fungerande och med elvärme har vi kunnat ha även lite känsliga saker där.

24 giugno 2024

Risposta di Prinsens Lager

Stort tack Christer för det fem stjärnorna, det glädjer oss att du varit nöjd under din hyres period hos oss!🌟 Mvh Prinsens Lager

Som förväntat

19 giugno 2024

Risposta di Prinsens Lager

Hej Per! Tack för din fem-stjärniga recension om oss, du är välkommen tillbaka till oss😊 Mvh Prinsens Lager

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più