Har hyrt förråd av prinsens lager i flera år och allt har fungerat perfekt från första kontakt till avslut. Snabba på svara på frågor och har varit väldigt hjälpsamma både när vi letade förråd samt n... Leggi di più
Prinsens lager har varit hur smidigt som helst att använda. Från första kontakt till att använda containern vid mellanlandning mvid två flyttar. Rent och fräscht i containern, smidigt för flyttkillar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snabb och trevlig service. Lösningsorienterade (löser problem, inte paragrafryttare) Information har skickats ut i god tid. Bra läge och access till container. Skulle dock gärna se 24/7 access. B... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bott utomlands i några år så förvarade stor del av vår möbler och annat i en container med Prinsens Lager. Absolut inget att klaga på. Höll temperatur bra, inga problem med fukt och var aldrig något k... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Vi är ett familjeföretag som erbjuder prisvärda förrådscontainrar där du smidigt kör ända fram till förrådsdörren med både bil och släp. Förråden är antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjälper både dig som är privatperson och dig som är företagare. Varmt välkommen att höra av dig till oss!
11325, Stockholm, Svezia
- 0103300700
- hej@prinsenslager.se
- www.prinsenslager.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Suberbra och superbilligt om man jämför…
Suberbra och superbilligt om man jämför med konkurenterna

Enkelt och fräscht
Enkelt att hyra, rimliga priser och fräscha containers.
Förutom det så her det varit väldigt lättåtkomligt. Jag är otroligt nöjd med min tid hos Prinsens.

Mycket positiv
När man ringer så är det mycket trevliga personer som jag har pratat med och som gör allt för att hjälpa till. Det är en rimlig peng som man betalar och det har varit rena och fräscha förråd. Kan varmt rekommendera dessa i stället de andra alternativen

Bra container
Bra container, men tycker det va dyrt med elen. Fick betala 200/300 kr i månaden, även fast man inte använder el.

Risposta di Prinsens Lager
Smidig lösning och snabb återkoppling…
Smidig lösning och snabb återkoppling både vardag och helg.

Bra med extra utrymme.
Bra med extra utrymme till ett inte alltför blodigt pris. Under vintern har det inte alltid varit lätt att få grinden att öppna sig och ännu svårare har det stundtals varit att stänga den. Problemen är konstruktionsmissar och inget jag tror Prinsens lager kan lastas för.

Allt enligt avtal
Allt enligt avtal, förrådet var fungerande och med elvärme har vi kunnat ha även lite känsliga saker där.