PrikkabelLED.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering Mooie prijs kwaliteit verhouding Een lamp was stuk bij levering Hierover contact gehad en perfect opgelost

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb gekozen voor losse kabel, fittingen en lampjes, zodat ik flexibel was met de afstand tussen de fittingen. Ik heb de E27 fittingen besteld 'met afdichtringetjes'. Het is even kijken wat er me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De verpakking was door de vervoerder DHL ernstig beschadigd, waardoor levering niet meer mogelijk was. Nadat ik contact heb opgenomen met Niels van Prikkabelled, zijn de beschadigde artikelen zeer... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

"Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis". Had gisteravond om 21.26 besteld. Postnl geeft de volgende dag, nu 17.01 aan, nog geen pakket te hebben ontvangen. Beloof niet wat je niet waar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di elettronica
  2. Negozio di elettronica
  3. Consulente per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

PrikkabelLED.nl, de specialist in prikkabels, binnen en buitenverlichting, kwalitatieve feest- en sfeerverlichting. Warm wit en gekleurd. Doordeweeks voor 23.00 bestelt, morgen in huis en op zaterdag voor 16.00 bestelt, maandag in huis. 7 dagen per week geopend, ma t/m vrij van 08.30 tot 23.00 en za van 08.30 tot 17.00. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 857731906.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

348 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

52 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Wauw

Wauw, fantastisch geholpen vandaag. Er werd super snel gereageerd op mijn mail en krijg kosteloos een nieuwe kabel opgestuurd dat eigenlijk een onderdeel is dat niet besteld kan worden. Door ons eigen toedoen was de kabel kapot. En ze dachten met ons mee en hebben een kabel aangeboden van een defecte lamp die bij hun lag. Super fijn, vriendelijk en snel geholpen.

14 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Direct gratis vervangend product na defect!

Ik heb een Prikkabel inclusief dimmer besteld. Deze prikkabels met LED's zijn van hoge kwaliteit. De dimmer werkte niet helemaal naar behoren. Nadat ik contact had opgenomen werd er direct een nieuwe dimmer opgestuurd.

Snel contact en goede service!

14 agosto 2024

Voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting

12 agosto 2024

Beste Yves,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review en voor het kiezen van Prikkabelled.nl.

We zijn blij om te horen dat je bestelling voldoet aan je verwachting.

Ook erg bedankt voor het achterlaten van je beoordeling.

Team prikkabelled.nl

Analyse, meedenken & oplossen

Door goed mijn vraag te analyseren, door mee te denken en een oplossing aan te bieden

10 agosto 2024

Beste Renonce,

Bedankt voor je fijne beoordeling.

We hebben je vriendelijke woorden doorgegeven aan ons team. Onze klantendienst is gepassioneerd om al onze klanten een uitstekende ervaring te bieden.

We hopen dat we in de toekomst net zo'n uitstekende ervaring kunnen bieden en dat je lang van je bestelde bestelling gaat genieten.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, na een klein probleem met de afstandsbediening van de dimmer heel netjes geholpen door een aardige medewerker (Simri Pool). Top👍👍

11 agosto 2024

Beste Cor,

Dank je wel voor de fijne beoordeling.

We zijn blij om te zien dat je onze service als prettig ervaren hebt nadat de afstandsbediening defect bleek te zijn en dat je netjes bent geholpen door Simri.

Fijn bedrijf

Degelijke materialen, snel geleverd en een hele goede service achteraf

9 agosto 2024

Beste Ej,

Dank je wel voor je beoordeling.

We zijn blij om te horen dat je onze geleverde service als prettig hebt ervaren. We hopen dat je nog lang van je prikkabelset zult genieten!

Goede spullen

Goede spullen, mooie kwaliteit.
Snel bezorgd. Zelfs nog even gebeld voor advies en Heel vriendelijk en deskundige geholpen.

1 agosto 2024

Beste Susan,

Bedankt voor je fijne beoordeling.

We hebben je vriendelijke woorden doorgegeven aan onze klantenservice team.

Valutata 5 stelle su 5

Via WhatsApp een hele snelle reactie…

Via WhatsApp een hele snelle reactie ontvangen. Prettig communiceren met medewerker

7 agosto 2024

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review en voor het kiezen van Prikkabelled.nl

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het contact via Whatsapp en dat je prettig en snel geholpen bent.

Aanrader

Prima geholpen bij mijn keuze door de klantendienst. Snelle verzending en degelijk product. Onze nieuwe prikkabel maakt onze poolhouse volledig af!

Beste DPR,

Dank je wel voor het kiezen voor Prikkabelled.nl

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe prikkabelset voor jullie poolhouse.

We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Snel geleverd

Lampen een dag na bestelling al ontvangen. Prima lampen bovendien.

31 luglio 2024

Beste Maarten,

Dank je wel voor de achtergelaten beoordeling.

We zijn blij om te zien dat je de bestelling na 1 dag al hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de lampen.

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service na verkoop!

Mijn initële bestelling bij PrikkabelLED ging heel vlot. Na bijna 2 jaar had ik enkele defecte lampen. Nadat ik enkele foto's had doorgestuurd, werden onmiddellijk nieuwe lampen opgestuurd en zelfs nog 1 extra. Dit is pas een perfecte service na verkoop! Zeker een aanrader, want ook de kwaliteit van hun prikkabels en accessoires zijn dik in orde.

Beste Kristof,

Bedankt voor je fijne beoordeling over de geleverde service.

We hebben je vriendelijke woorden doorgegeven aan de klantendienst team. Zij zijn gepassioneerd om al onze klanten een uitstekende ervaring te bieden en ze zullen blij zijn te weten dat ze dat het bij jou ook gelukt is.

We hopen dat we in de toekomst net zo'n uitstekende ervaring kunnen bieden en dat je lang van je prikkabelset kunt genieten.

Super service!

Super service bij een niet werkende dimmer! Denken mee en blijven helpen totdat het opgelost is.

6 agosto 2024

Beste Iris,

Hartelijk dank voor je fijne review!

Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen nadat je een defecte dimmer had.

Onze klantendienst staat 7 dagen per week klaar om al je vragen te beantwoorden.

Prima service en aftersales👌🏼

Een half jaar geleden heb ik lampjes gekocht via prikkabelled na een eerdere goede ervaring met hun lampen. Helaas was 1 lamp kapot gegaan van de nieuwe set, deze knipperde plaatselijk, na een mailtje gestuurd te hebben en een video van het defect kreeg ik al snel een nieuwe lamp toegestuurd zonder dat hiervoor kosten in rekening werden gebracht. Ondanks dat de lamp al 6 maanden oud was werd dit gewoon onder garantie vervangen. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun service.

6 agosto 2024

Beste Joris,

Dank je wel voor je uitgebreide beoordeling over Prikkabelled.nl

We zijn blij om te zien dat je zeer tevreden bent over de geleverde service, nadat er 1 lamp defect was geraakt.

Ook vinden het leuk om te horen dat je eerder een goede ervaring heb gehad met onze lampen.

Reactie op vragen,

Gestelde vragen zijn beantwoord 👍

5 agosto 2024

Beste Nico,

Fijn om te horen dat je gestelde vragen zijn beantwoord!

Je kunt onze klantendienst 7 dagen per week bereiken voor eventuele extra vragen of opmerkingen.

Super goede klantenservice

Super goede klantenservice. Vriendelijke en snelle service. Kreeg direct een nieuw onderdeel opgestuurd. Top!

Beste Manon,

Hartelijk dank voor je achtergelaten beoordeling.

We vinden het fijn om te horen dat je de service als prettig hebt ervaren.

Team Prikkabelled.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più