PrikkabelLED.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering Mooie prijs kwaliteit verhouding Een lamp was stuk bij levering Hierover contact gehad en perfect opgelost

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb gekozen voor losse kabel, fittingen en lampjes, zodat ik flexibel was met de afstand tussen de fittingen. Ik heb de E27 fittingen besteld 'met afdichtringetjes'. Het is even kijken wat er me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De verpakking was door de vervoerder DHL ernstig beschadigd, waardoor levering niet meer mogelijk was. Nadat ik contact heb opgenomen met Niels van Prikkabelled, zijn de beschadigde artikelen zeer... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

"Op werkdagen voor 23:00 besteld volgende dag in huis". Had gisteravond om 21.26 besteld. Postnl geeft de volgende dag, nu 17.01 aan, nog geen pakket te hebben ontvangen. Beloof niet wat je niet waar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di elettronica
  2. Negozio di elettronica
  3. Consulente per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

PrikkabelLED.nl, de specialist in prikkabels, binnen en buitenverlichting, kwalitatieve feest- en sfeerverlichting. Warm wit en gekleurd. Doordeweeks voor 23.00 bestelt, morgen in huis en op zaterdag voor 16.00 bestelt, maandag in huis. 7 dagen per week geopend, ma t/m vrij van 08.30 tot 23.00 en za van 08.30 tot 17.00. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 857731906.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

348 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goede service.

Ik heb een solar lichtsnoer gekocht. Bij het testen bleek de solar paneel niet op te laden. Hierover gebeld en er wordt direct meegedacht voor een oplossing. En al snel werd besloten om een nieuw paneel op te sturen. Deze had ik de volgende dag al in huis. Goede service dus!

23 marzo 2026

Zeer tevreden over service

Wij hebben zelf al jaren de prikkabel met dimverlichting in onze tuin en zijn hier super blij mee. Als kado voor familie hebben we ook een prikkabel besteld met 20 dimbare bolletjes. Helaas waren niet alle bolletjes dezelfde kleur dus na contact hierover worden alsnog de juiste bolletjes nagestuurd. Super nette service!

16 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze service en garantiebeleid

Waardeloze service en garantiebeleid. Kabel is kapot na iets meer dan een jaar maar aan garantie doen ze niet. Hebben schijt aan wettelijke garantie en consumentenrecht.

De "oplossing" is 15% van de aankoopprijs, maar daar kan je nooit de kabel van laten repareren. De enige juiste oplossing is vervanging van de kabel binnen de garantie. Ik blijf bij mijn review.

9 marzo 2026
Logo di PrikkabelLED.nl

Risposta di PrikkabelLED.nl

Beste Daan,

Dank je wel voor je beoordeling.

Het spijt ons te horen dat de kerstverlichting is gebroken; we begrijpen dat dit niet fijn is.

Kabelbreuk valt helaas niet onder garantie, waardoor we dit niet kosteloos kunnen vervangen.

De klantenservice heeft je alsnog een passende oplossing geboden in de vorm van korting.

Team LumenXL

Valutata 5 stelle su 5

Ook na de aankoop perfecte service verleent!

Nog geen jaar na aanschaf een lekkage in een fitting. Contact opgenomen en er is direct actie op ondernomen. Niet alleen de vervanging van de fitting, maar ook extra lampen toegezonden. Fout zit eigenlijk is het feit dat de kabel te lang hangt zonder ondersteuning. Hierdoor gaat de fitting in de aansluiting uitrekken en lekken dus. Ik ga dit zelf ook direct aanpassen. Fijne en zeer vriendelijke manier van after-service. Top dus service van Niels dus!!

6 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Zenden verschillende aantal lampjes per…

Zenden verschillende aantal lampjes per kleur, kunnen niet garanderen dat je dezelfde aantallen lampjes krijgt meldt de klantenservice.
Hoe moeilijk kan het zijn prikkabelled.nl?

Gezien jullie erg lange reactie hieronder is het duidelijk dat het inderdaad erg moelijk is om te leveren wat je aanbied. Desalniettemin ook erg onbegrijpelijk. Om nog maar niet te spreken over jullie onbegrijpelijke reactie. Geen fatsoenlijke reactie laat staan een fatsoenlijke oplossing....

14 febbraio 2026
Logo di PrikkabelLED.nl

Risposta di PrikkabelLED.nl

Beste Ben,

Dank je wel voor je beoordeling.

De bestelde prikkabelsets bestaan uit 20 lampen en je had gekozen voor een set met 8 verschillende kleuren. Bij iedere gekleurde prikkabel, is de verdeling van de gekleurde lampen per set anders.

Wanneer je bijvoorbeeld met blauw begint en eindigt, dan heb je in principe een extra blauwe lichtbron op de kabel en van de overige 7 kleuren, 1 te weinig. Deze passen niet de kabel, vanwege het aantal fititngen op de kabel.

Je hebt daarnaast wel de juiste aantallen ontvangen + aantal gratis reserve lampen.

Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan gerust weten.

Team LumenXL

Uitstekende klantenservice

Vorig jaar hebben we een prikkabel van vijftien meter gekocht waar we ontzettend blij mee zijn. Het licht is mooi en de kwaliteit voelt degelijk aan. Wel merkten we dat op twee plekken de lampjes af en toe uitvielen.

Hiervoor heb ik contact opgenomen met PrikkabelLED om te kijken of we het probleem met de huidige fittingen konden oplossen. Toen dat niet lukte, werd er de volgende dag al een nieuwe fittingen en lampjes opgestuurd, zelfs met extra onderdelen voor het geval er later nog iets mis zou gaan.

Dat dingen soms niet helemaal gaan zoals verwacht, kan natuurlijk altijd gebeuren. Wat voor mij het verschil maakt, is hoe een bedrijf daarmee omgaat. Simri is daarin echt een voorbeeld van hoe het zou moeten. Ik zou dit bedrijf zonder twijfel aan iedereen aanraden.

3 febbraio 2026

Hele goede service!

Voor een vaste installatie had ik vier nooduitgang borden nodig.
Helaas was er bij 1 nooduitgang bord een klein specifiek schroefje niet aanwezig. (Wel een essentieel schroefje).
Ik heb contact opgenomen. En via de mail het probleem te laten zien, hebben ze mij heel goed geholpen. Door een snelle nalevering heb ik de installatie kunnen afmaken.

31 gennaio 2026

Geweldig geholpen mede door Niels

Geweldig geholpen mede door Niels. Geweldige site maar wilde iets weten wat voor mij niet duidelijk was. en joepie tekst en uitleg. Besteld en 2 uur later bericht van post nl dat het eraan komt. Nog perfecter bestaat niet. Dank

16 gennaio 2026

Perfecte sfeerverlichting en snelle levering

Ik heb prikkabels besteld bij PrikkabelLED.nl voor onze tuin en het resultaat is fantastisch. De verlichting geeft een warme en gezellige sfeer en voelt van hoge kwaliteit aan. Besteld op een doordeweekse dag en de volgende dag al in huis. De website is duidelijk en het aanbod is ruim.

1 dicembre 2025

Perfecte sfeerverlichting en snelle levering

1 dicembre 2025

Top service

Top service , heel professioneel en behulpzaam!
Na een mail te hebben verstuurd ( na sluitingstijd) waar ik mijn probleem heb gemeld , heb ik de volgende ochtend al antwoord mogen ontvangen van medewerker Herman die mij mogelijk oorzaken voor mijn probleem heeft toegelicht+ heeft hij mij enkele tips gegeven om mijn probleem in de toekomst te voorkomen. PrikkabelLED heeft mij als tegemoetkoming ( waarbij zij zeker niet toe verplicht waren ) vervanging stukken gratis opgestuurd!!!
Heel tevreden voor de service en
Top medewerker Herman ☆☆☆☆☆

2 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

In 2024 ijspegelverlichting voor buiten…

In 2024 ijspegelverlichting voor buiten gekocht de solide uitvoering totaal 8 stuks. Afgelopen kerst heeft het allemaal prima gewerkt. Afgelopen week weer opgehangen waren er 4 van de 8 niet goed meer. Ik heb afgelopen donderdag gebeld met de klantenservice en Niels gesproken. Heb een filmpje gestuurd en nog dezelfde dag nieuwe opgestuurd waren vrijdag binnen. Dit is TOP SERVICE.

Dank je wel Niels

Groet Ron

11 dicembre 2025

Zeer goede leverancier

Zeer goede leverancier! Super snelle reactie na vragen over productstoring en uitmuntende garantieverlening zelfs 1,5 jaar na aankoop. Klasse!

3 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più