Är otroligt nöjd med mitt första Rolex köp hos Prestige Watches, och allt gick över förväntan. Jag var, som många andra väldigt försiktig med allt göra en såpass dyr beställning online. Men Ch... Leggi di più
Grymt bra service av Christopher. Min 3e affär med han och alltid lika snabb och lösningsorienterad. Alltid kunden i fokus. Håller det han lovar och skicket på klockan är alltid bättre än vad... Leggi di più
Har precis sålt en klocka till Prestige Watches Sweden AB. Christopher Nilsson på företaget var förtroendeingivande från start till mål med bra och tydlig information samt väldigt snabba återkopplinga... Leggi di più
Christopher spelade med snabba puckar och gav tydliga svar på mina frågor. Proffsigt men avslappnat bemötande, precis som jag gillar det! Efter ett givande och ett tagande så fanns det till slut en af... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Skulle sälja mina andra Rolex till dem
Skulle sälja mina andra Rolex till dem. Kändes VÄLDIGT skeptiskt att skicka en sån dyr klocka på posten. Men till min förvåning så gick det fruktansvärt bra med jättetrevlig & proffsig personal. Pengarna fanns på kontot dagen efter jag postade den. Kommer definitivt göra affärer med er i framtiden.
Bytt in och förvärvat ett nytillskott
Bytt in och förvärvat ett nytillskott. Super trevlig service genom hela affären, tryggt, smidigt och enkelt! Kan varmt rekommendera Christopher på Prestige💫
Riktigt snabb och smidig affär
Riktigt snabb och smidig affär.
Väldigt proffsigt på alla sätt 5 av 5 stjärnor ⭐️!
Snabbt och smidigt
Att skicka iväg klockor för x antal 100k kändes väldigt nervöst till en början men nu när affären är klar kan jag varmt rekommendera detta företag. Super seriöst och smidigt. Skickade klockorna igår eftermiddag enligt tydliga instruktioner och idag kl 10:00 satt pengarna på kontot!
Förstklassig service!
Sålde min klocka och mindre än 24 h senare så hade jag mottagit mina pengar. Christopher är otroligt förtroendeingivande samt hjälpsam. Kan varmt rekommendera Prestige Watches. Förstklassig service från start till slut.
Grym service och exakt skick som beskrivet
Mycket bra kommunikation och bra service från Christopher. Flexibel med frakt och klockan i exakt skick som beskrivet. Kan varmt rekommendera Prestige Watches Sweden AB
Mycket trevligt och proffsigt bemötande…
Mycket trevligt och proffsigt bemötande redan från början till snabbt levererat!
Försäljning av klocka
Så här ska det gå till när man säljer en klocka 🤩 Detta är en handlare i världsklass rakt igenom. Så otroligt snabb och proffsig och hade rekommenderat alla denna trevliga herre från norr 👌
De va nog den trevligaste jag pratat…
De va nog den trevligaste jag pratat med på länge Christoffer allt du sa stämde ju Så fantastiskt alltså Tack tack 🙏🇸🇪🇸🇪👍🇪🇸
Fem stjärnor hela vägen!
Fem stjärnor hela vägen!
Jag är mycket nöjd med köpet av min klocka. Christopher är en mästare i kundkontakten från val av klocka till den nu sitter på min arm.
Top Notch rakt igenom hela affären!
Detta var nog det bästa bemötande jag fått vid köp av en ny Rolex. Säljaren Christopher var extremt kunnig samt tog sig verkligen tid att svara på mina frågor och funderingar kring klockan. Jag ser redan framemot min nästa affär med detta seriösa företag
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Snabb och enkel affär. Klockans skick motsvarade beskrivningen. Rekommenderas
Grymt proffsig och snabb service
Grymt proffsig och snabb service. Produkterna stämmer överens med vad som sagts. Kan varmt rekommendera Christopher och Prestige Watches.
Service i världsklass!
Från första kontakt till avslutad affär har Christopher/Prestige Watches levererat service i världsklass!
Jag som kund har känt mig trygg genom hela processen.
Jag vill bara säga grattis till oss att vi har Prestige Watches i Sverige och att de levererar service i högsta klass!
Prestige Watches levererar!!!
Har både köpt och sålt Rolex av/till Prestige Watches.
Alltid sköts smidigt och snabbt som blixten. Inget att anmärka på!
Rekommenderas varmt.
Supersmidig process
Supersmidig process, från första kontakt till affär.
Väldigt seriöst företag som skötte…
Väldigt seriöst företag som skötte affären utmärkt.
Rolex Datejust 41
Jag är så nöjd med mitt köp och känner mig verkligen som en viktig kund. Fantastiskt klocka i fint skick och enligt beskrivningen. Tack för fantastisk service Christopher och för att du gjorde mitt första Rolex-köp till en minnesvärd och positiv upplevelse! Jag rekommenderar starkt detta företag. Kommer definitivt att köpa av Christopher igen. Fem stjärnor!