Prestige Watches Sweden AB Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Är otroligt nöjd med mitt första Rolex köp hos Prestige Watches, och allt gick över förväntan. Jag var, som många andra väldigt försiktig med allt göra en såpass dyr beställning online. Men Ch... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Grymt bra service av Christopher. Min 3e affär med han och alltid lika snabb och lösningsorienterad. Alltid kunden i fokus. Håller det han lovar och skicket på klockan är alltid bättre än vad... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har precis sålt en klocka till Prestige Watches Sweden AB. Christopher Nilsson på företaget var förtroendeingivande från start till mål med bra och tydlig information samt väldigt snabba återkopplinga... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Christopher spelade med snabba puckar och gav tydliga svar på mina frågor. Proffsigt men avslappnat bemötande, precis som jag gillar det! Efter ett givande och ett tagande så fanns det till slut en af... Leggi di più

1. Negozio di orologi

Scritti dall'azienda

Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

414 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Silkeslen affär

Exakt som Christopher själv sa att det skulle bli, En silkeslen affär och så blev det kände mig trygg genom hela köpet.
Rolex submariner

13 febbraio 2023

Rolex

Såld en klocka och fick ett väldigt bra, professionellt och trevligt bemötande. Allt funkade felfritt och snabbt.

31 gennaio 2023

Toppen upplevelse

Min upplevelse med Prestige Watches hade inte kunnat bli bättre. Christopher upplevdes proffsig och jag kände mig verkligen trygg genom hela affären!

24 gennaio 2023

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande, var lite osäker att skicka iväg Rolex klockan.Men de gick smidigt efter samtal med Christopher.
Rekommenderar Christopher vid köp eller sälj.

9 gennaio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Sålde en Rolex GMT Master II till…

Sålde en Rolex GMT Master II till Prestige Watches som jag försökte sälja själv via blocket. Christopher får verkligen 10/10 för hanteringen utav affären!
Rekommenderar starkt att sälja direkt till Prestige Watches, du sparar dig massvis med huvudvärk och tid.

1 gennaio 2023

Bra service

Bra service, går ypperligt att bolla med personal, ärligt intresserade av klockor 👌

30 novembre 2022

Ny klocka på armen!

Köpte en klocka av Christopher och Prestige watches. Att skicka iväg en större summa pengar utan att ha sett varken klockan eller skicket kan man få magont av. Men jag kände mig helt trygg från första kontakt. Grym kundresa från köp tills att klockan nu sitter på armen. Affären tog 24h från Luleå till en bra bit ner i landet.

Jag kommer absolut ta kontakt med Christopher när det blir dags för ny affär!

Allt som utlovat, klockan var i ännu bättre skick än beskrivet!

22 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Haft löpande kontakt med Christopher…

Haft löpande kontakt med Christopher genom åren men äntligen blev det en affär. Kan inget annat än tacka för genomgående bra korrespondens.

Alltid snabba svar oavsett tid på dygnet, alltid lika trevlig och oerhörd enkel att göra med. Snabb leverans likaså som snabb på överföring av pengar.

5 av 5 stjärnor- ser fram emot att göra fler affärer med Prestige!

7 novembre 2022

A rare experience

It's a rare experience to have such a hassle free experience when doing business today. Christopher at Prestige Watches proves that there are still some people you can rely on out there to the job professionelly to a 100 %. He is both kind and reliable and very, very quick to action! – traits you don't come by easily these days.

30 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt från början till slut

Fantastiskt från början till slut. Bytte in en klocka, fick ett rimligt värde, rimlig prissättning på klockan jag köpte. Fick snabba och proffsiga svar samt grym uppdatering hela processen. Klockan motsvarade alla förväntningar. Kommer absolut göra affärer med Christopher igen :)

21 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Köpte en klocka som de sa var 4,75 av…

Köpte en klocka som de sa var 4,75 av 5. Jag behöver nog mikroskop om jag skall hitta de där 0,25. Snabba svar, hängiven säljare (Christian), perfekt leverans. Kan kännas nervöst att handla för >150k kr via web men Prestige levererar 🏆💪

7 novembre 2022

Vi utförde en bytesaffär

Vi utförde en bytesaffär. Jag är nöjd med hur affären genomfördes. Det är alltid jobbigt att skicka iväg två Rolexklockor med posten men Christopher tog hela risken - proffsigt. Ett ytterst litet problen med klockan jag fick i utbyte men även detta löstes omgående. Rekommenderar Prestige Watches och kommer använda de i fortsättningen.

2 novembre 2022

Helnöjd

Både inbyte och köp hanterades väldigt smidigt och professionellt som gjorde affären väldigt enkelt.

27 ottobre 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più