Købte min bmw i4 m50 hos Michael, og selvom der ikke var så meget at gøre ved prisen på bilen, er jeg alligevel blevet glad for købet, da servicen hos dem efterfølgende også har været super god. Mor... Leggi di più
Vi har i dag købt en BMW iX3 hos Poul Nielsen Biler i Næstved, og vi har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi blev mødt med en venlig, professionel og ærlig betjening, hvor der... Leggi di più
⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut ved købet af vores BMW iX1 ved Poul Nielsen - vi er utrolig glade for bilen. Alexander leverede en utrolig professionel, ærlig og... Leggi di più
Første besøg hos Poul Nielsen. Jeg har netop fået udført et service på min BMW hos Poul Nielsen. Fin korrespondance med værkføreren inden levering af bilen. Arbejdet bliver udført som aftalt... Leggi di più
- Rivenditore di auto
- Mercato delle auto
- Officina di autoriparazioni
- Servizio di leasing di auto
- Rivenditore di veicoli a motore
Sjællands største udvalg i nyere brugte BMW. Import af BMW og andre premium mærker fra Tyskland. ISO14001 certificeret BMW specialværksted. Alle service indlæses i bilens elektroniske servicebog. Altid gratis lånebil ved forsikringsskader uanset forsikringsselskab. Vi har aftaler med alle forsikringsselskaber! Gratis opbevaring af dine sommer/vinterhjul!
Holdsted Park 18, 4700, Næstved, Danimarca
- service@poulnielsen.dk
- www.poulnielsen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Vi har netop hentet vores nye BMW fra…
Vi har netop hentet vores nye BMW fra Poul Nielsen!
God service, rart personale og fair priser.

BMW i4 leveret fra lager
Dejligt at Poul Nielsen biler havde min drømmebil BMW i4 på lager.
God service i købsprocessen og dejligt at få leveret en flot klargjort bil som aftalt.
Bilen kører i øvrigt fantastisk

Trygt og professionelt
Jeg har netop købt bil hos Poul Nielsen (ved Michael Nielsen). Yderst hurtig, venlig og professionel håndtering fra start til slut. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Altid super service
Altid super service. Hurtig respons på problemet. Altid god betjening og service

Gearkasse skylning BMW ZF8
Jeg har altid brugt Sveriges BMW værksted til diverse service osv.. Men en ting de ikke kan, er en gearkasse skylning.! Så mit besøg hos Poul Nielsen Automobiler/værksted var en sand fornøjelse. Endelig blev det gjort ordentligt.! Super flinke og professionelle.! Prisen var 5900kr. Det var alle pengene værd, og den automatiske gearkasse skifter som en drøm.! En lille overraskelse, en iskold kildevand lå i bilen... Nice👍 Jeg kommer igen.! ✌️

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Bestilte en meget flot iX3 og fik den…
Bestilte en meget flot iX3 og fik den leveret nøjagtigt på den lovede dato. God service og flot klargjort!

Elever kan sgu noget :-)
Havde en god oplevelse med Poul Nielsens elev Alexander, der virkelig gjorde en indsats for at alt skulle lykkedes. Selv omregistreringen fik han igennem, selv om hans kollega, der stod for denne del, var på arbejde uden PC.
Glad kørte jeg fra dem, i min nye el-bil.

Køb af IX3
Køb af IX3. Stort kendskab til bilen og ikke mindst imødekommende og hjælpende personale. Levering til aftalt tid. Er du på udkig efter ny BMW, så kan Poul Nielsen Automobiler klart anbefales.

5-stjernet service
5-stjernet service af Markus, som sørgede for at klæde mig godt på i springet fra benzin til el-bil universet.
Han sørgede for hyppig kontakt fra bilsøgning og frem til modtagelse af min (næsten) nye Tesla 3, hvor alle spørgsmål blev besvaret med stor tålmodighed og fagkyndighed.

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
En god oplevelse fra første kontakt via…
En god oplevelse fra første kontakt via mail til vi kørte derfra i "ny" bil. Alt klappede selv om det var midt i ferieperioden. Venlig og imødekommende sælger med fine forklaringer til bilen.

Autoriseret i bortforklaringer...
Elendig service ! når man kontakter dem med et problem forventer de næsten at man selv skal finde løsningen ! Find nogle sælger som er selvsikker og kan finde ud af at tale og ved noget om biler.

En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse! Fra første henvendelse til bilen blev leveret var service i top. Kompetent rådgivning. Kan varmt anbefales.

Fin handel og service.
Har netop købt en Tesla 3 i tip-top stand. Alle aftaler blev overholdt, priser og leveringdato blev som aftalt. Sælger var meget behjælpelig og behagelig. Alt i alt en god oplevelse.

Fuldendt købsoplevelse.
Vi købte bil hos Poul Nielsen og følte os på alle måder godt taget hånd om. Hurtig ekspedition og alle spørgsmål blev enten besvaret eller undersøgt grundigt hvis der var nogen tvivl. Klart anbefalelsesværdigt :)

Har netop købt en Tesla model 3 her
Har netop købt en Tesla model 3 her. Der var rigtig god service og en god stemning ved handelen.

Et opkald som sparede mig for kr. 36-38.000
Havde ellers lavet en aftale om køb af bil hos anden forhandler, men kommer tilfældigvis forbi Poul Nielsen, da jeg vil se bilen i en anden farve. Selv om jeg gør det klart, at jeg har indgået aftale om køb andet sted, da den bil PN har stående ikke er den ønskede udviser man både stor interesse og velvilje til at fortælle mig om bilen generelt. Om aftenen ringer Salgschefen for at fortælle mig han har fundet en bil svarende til mine ønsker OG HELE 36-38.000 billigere end tilbuddet andet sted. "kan du være interesseret i denne" ØØØØH JA! God sparring og god rådgivning hele vejen op til udlevering af bilen, som oven i købet viste sig kun at have kørt under det halve af, hvad man havde troet (4200 km.) IGEN TUSIND TAK!

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Super service og fed oplevelse at købe…
Super service og fed oplevelse at købe ny bil hos Poul Nielsen Automobiler. De får mine varmeste anbefalinger.

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Varmeste anbefaling til værksted der…
Varmeste anbefaling til værksted der leverer professionel service.

Super god service
Super god service kan ik være bedre
Og tak til Andreas for handlen

Mega god service
Mega god service
Tak til Andreas for en god handel