Poul Nielsen Automobiler Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Købte min bmw i4 m50 hos Michael, og selvom der ikke var så meget at gøre ved prisen på bilen, er jeg alligevel blevet glad for købet, da servicen hos dem efterfølgende også har været super god. Mor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har i dag købt en BMW iX3 hos Poul Nielsen Biler i Næstved, og vi har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi blev mødt med en venlig, professionel og ærlig betjening, hvor der... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut ved købet af vores BMW iX1 ved Poul Nielsen - vi er utrolig glade for bilen. Alexander leverede en utrolig professionel, ærlig og... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Første besøg hos Poul Nielsen. Jeg har netop fået udført et service på min BMW hos Poul Nielsen. Fin korrespondance med værkføreren inden levering af bilen. Arbejdet bliver udført som aftalt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Mercato delle auto
  3. Officina di autoriparazioni
  4. Servizio di leasing di auto
  5. Rivenditore di veicoli a motore

Scritti dall'azienda

Sjællands største udvalg i nyere brugte BMW. Import af BMW og andre premium mærker fra Tyskland. ISO14001 certificeret BMW specialværksted. Alle service indlæses i bilens elektroniske servicebog. Altid gratis lånebil ved forsikringsskader uanset forsikringsselskab. Vi har aftaler med alle forsikringsselskaber! Gratis opbevaring af dine sommer/vinterhjul!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

37 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vi har netop hentet vores nye BMW fra…

Vi har netop hentet vores nye BMW fra Poul Nielsen!
God service, rart personale og fair priser.

13 settembre 2022

Hej Sandra

Mange tak for jeres anmeldelse, vi er glade for at i har haft en god oplevelse i vores forretning.
Håber i nyder den flotte BMW IX.

BMW i4 leveret fra lager

Dejligt at Poul Nielsen biler havde min drømmebil BMW i4 på lager.

God service i købsprocessen og dejligt at få leveret en flot klargjort bil som aftalt.

Bilen kører i øvrigt fantastisk

8 agosto 2022

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse og de grønne stjerner, vi er rigtig glade for at hører du er tilfreds med oplevelsen her hos os, og at klargøringen var helt i top.

Håber i får mange gode timer i den nye I4.

Trygt og professionelt

Jeg har netop købt bil hos Poul Nielsen (ved Michael Nielsen). Yderst hurtig, venlig og professionel håndtering fra start til slut. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

17 agosto 2022

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse og tak for handlen, vi håber i får mange gode oplevelser i den nye flotte I4.

Altid super service

Altid super service. Hurtig respons på problemet. Altid god betjening og service

11 agosto 2022

Hej Johnny

Mange tak for din anmeldelse, og alle de grønne stjerner.

Gearkasse skylning BMW ZF8

Jeg har altid brugt Sveriges BMW værksted til diverse service osv.. Men en ting de ikke kan, er en gearkasse skylning.! Så mit besøg hos Poul Nielsen Automobiler/værksted var en sand fornøjelse. Endelig blev det gjort ordentligt.! Super flinke og professionelle.! Prisen var 5900kr. Det var alle pengene værd, og den automatiske gearkasse skifter som en drøm.! En lille overraskelse, en iskold kildevand lå i bilen... Nice👍 Jeg kommer igen.! ✌️

11 agosto 2022

Hej Renè

Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er meget glade for at du har valgt os til netop denne opgave, og dejligt at høre at bilen kører som en drøm.

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte en meget flot iX3 og fik den…

Bestilte en meget flot iX3 og fik den leveret nøjagtigt på den lovede dato. God service og flot klargjort!

10 agosto 2022

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse og tak fordi du valgte at handle hos os.

Elever kan sgu noget :-)

Havde en god oplevelse med Poul Nielsens elev Alexander, der virkelig gjorde en indsats for at alt skulle lykkedes. Selv omregistreringen fik han igennem, selv om hans kollega, der stod for denne del, var på arbejde uden PC.

Glad kørte jeg fra dem, i min nye el-bil.

5 agosto 2022

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse, ja alt lykkedes til sidst og du kunne køre herfra i din nye el-bil, håber du får mange gode timer i den.

Køb af IX3

Køb af IX3. Stort kendskab til bilen og ikke mindst imødekommende og hjælpende personale. Levering til aftalt tid. Er du på udkig efter ny BMW, så kan Poul Nielsen Automobiler klart anbefales.

3 agosto 2022

Hej Daniel

Mange tak for din anmeldelse af Poul Nielsen Automobiler, den er vi meget glade for.

Vi håber du nyder din nye BMW IX3.

5-stjernet service

5-stjernet service af Markus, som sørgede for at klæde mig godt på i springet fra benzin til el-bil universet.
Han sørgede for hyppig kontakt fra bilsøgning og frem til modtagelse af min (næsten) nye Tesla 3, hvor alle spørgsmål blev besvaret med stor tålmodighed og fagkyndighed.

26 luglio 2022

Hej Tasja

Mange tak for den flotte anmeldelse af os.

Vi håber du får mange gode timer i din flotte Tesla.

Valutata 5 stelle su 5

En god oplevelse fra første kontakt via…

En god oplevelse fra første kontakt via mail til vi kørte derfra i "ny" bil. Alt klappede selv om det var midt i ferieperioden. Venlig og imødekommende sælger med fine forklaringer til bilen.

22 luglio 2022

Hej Willy

Mange tak for din anmeldelse her på trustpilot.

Håber du får mange gode timer i den fine BMW.

Valutata 1 stelle su 5

Autoriseret i bortforklaringer...

Elendig service ! når man kontakter dem med et problem forventer de næsten at man selv skal finde løsningen ! Find nogle sælger som er selvsikker og kan finde ud af at tale og ved noget om biler.

12 luglio 2022

Hej B.B

Kan du hjælpe os lidt her? hvad har du af problemer som vi skal hjælpe dig med? Jeg mangler lidt oplysninger på dig for at komme videre!
Vi arbejder hele tiden på at yde den bedste service til vores kunder, og vil derfor meget gerne i dialog med dig, så vi kan komme i mål.
Du kan kontakte mig på mail service@poulnielsen.dk eller ringe til os 55736340.

Morten.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse! Fra første henvendelse til bilen blev leveret var service i top. Kompetent rådgivning. Kan varmt anbefales.

1 luglio 2022

Hej Ole

Mange tak for din flotte anmeldelse af os, og din anbefaling.

Fin handel og service.

Har netop købt en Tesla 3 i tip-top stand. Alle aftaler blev overholdt, priser og leveringdato blev som aftalt. Sælger var meget behjælpelig og behagelig. Alt i alt en god oplevelse.

24 giugno 2022

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for her i butikken at i har haft en god oplevelse, håber i får mange gode oplevelser i jeres fine Tesla.

Fuldendt købsoplevelse.

Vi købte bil hos Poul Nielsen og følte os på alle måder godt taget hånd om. Hurtig ekspedition og alle spørgsmål blev enten besvaret eller undersøgt grundigt hvis der var nogen tvivl. Klart anbefalelsesværdigt :)

13 giugno 2022

Hej Morten

Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er meget glade for at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.
Vi håber du får mange gode timer i din nye BMW IX3.

Har netop købt en Tesla model 3 her

Har netop købt en Tesla model 3 her. Der var rigtig god service og en god stemning ved handelen.

12 giugno 2022

Hej John

Mange tak for din fine anmeldelse, vi håber du får mange gode oplevelser i din Tesla 3.

Poul Nielsen Automobiler

Et opkald som sparede mig for kr. 36-38.000

Havde ellers lavet en aftale om køb af bil hos anden forhandler, men kommer tilfældigvis forbi Poul Nielsen, da jeg vil se bilen i en anden farve. Selv om jeg gør det klart, at jeg har indgået aftale om køb andet sted, da den bil PN har stående ikke er den ønskede udviser man både stor interesse og velvilje til at fortælle mig om bilen generelt. Om aftenen ringer Salgschefen for at fortælle mig han har fundet en bil svarende til mine ønsker OG HELE 36-38.000 billigere end tilbuddet andet sted. "kan du være interesseret i denne" ØØØØH JA! God sparring og god rådgivning hele vejen op til udlevering af bilen, som oven i købet viste sig kun at have kørt under det halve af, hvad man havde troet (4200 km.) IGEN TUSIND TAK!

8 giugno 2022

Hej Kenneth

Mange tak for din anmeldelse, vi siger også tusind tak fordi du valgte og handle bil med os, håber du nyder din BMW IX3.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og fed oplevelse at købe…

Super service og fed oplevelse at købe ny bil hos Poul Nielsen Automobiler. De får mine varmeste anbefalinger.

27 maggio 2022

Hej Niclas

Mange tak for din anmeldelse, dejligt og høre du har haft en god oplevelse hos os.

Super god service

Super god service kan ik være bedre

Og tak til Andreas for handlen

27 aprile 2022

Hej Mike

Mange tak for din fine anmeldelse, vi siger også tak for handlen.

Mega god service

Mega god service
Tak til Andreas for en god handel

11 aprile 2022

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse, det glæder os at du er tilfreds med din oplevelse her hos os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più