Poul Nielsen Automobiler Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Købte min bmw i4 m50 hos Michael, og selvom der ikke var så meget at gøre ved prisen på bilen, er jeg alligevel blevet glad for købet, da servicen hos dem efterfølgende også har været super god. Mor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har i dag købt en BMW iX3 hos Poul Nielsen Biler i Næstved, og vi har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi blev mødt med en venlig, professionel og ærlig betjening, hvor der... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut ved købet af vores BMW iX1 ved Poul Nielsen - vi er utrolig glade for bilen. Alexander leverede en utrolig professionel, ærlig og... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Første besøg hos Poul Nielsen. Jeg har netop fået udført et service på min BMW hos Poul Nielsen. Fin korrespondance med værkføreren inden levering af bilen. Arbejdet bliver udført som aftalt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Mercato delle auto
  3. Officina di autoriparazioni
  4. Servizio di leasing di auto
  5. Rivenditore di veicoli a motore

Scritti dall'azienda

Sjællands største udvalg i nyere brugte BMW. Import af BMW og andre premium mærker fra Tyskland. ISO14001 certificeret BMW specialværksted. Alle service indlæses i bilens elektroniske servicebog. Altid gratis lånebil ved forsikringsskader uanset forsikringsselskab. Vi har aftaler med alle forsikringsselskaber! Gratis opbevaring af dine sommer/vinterhjul!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

37 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Svære at arbejde med mht reklamationer

Jeg har oplevet PoulNielsen automobiler som virkelig svære at arbejde med i forbindelse med flere reklamationer på en købt brugt bil. Bilen er jeg glad for, men hold da op reklamationsprocesserne har taget min tid.

Bil købt med vinterdæk på og sommerdæk i med hjem. Da der skiftes til sommerdæk, opdages ved montering at der er meget lavere tryk i ét dæk. Dette meldes samme dag om at der er obs på dette, at det er pumpet op og jeg afventer om det taber luft igen. Det gør det bestemt. PoulNielsen kræver bilen tilbage på værkstedet i Næstved (en køretur på 1 time hver vej). På værkstedet finder de at dækket ikke blot er punkteret, men revnet. De finder det korrekt at bede mig betale 50% af udgiften - vel vidende at dækket ej har været i brug siden de solgte det til mig. Med nogen diskussion, får jeg dem til at erstatte dækket, uden jeg skal betale (udover en del benzin)

Ved service på eget værksted i september 2023 findes utæt pakdåse bagerst venstre. Denne beder jeg dem lave på reklamationen - igen SKAL jeg køre bilen til Næstved. Det gør jeg, de har den i præcis 120min som aftalt - nærmest på minuttet. Desværre opdager eget værksted 5 uger senere ved skift til vinterdæk i oktober, at samme pakdåse igen/stadig er utæt. IGEN må jeg til Næstved. Denne gang skal de bruge 150min til reparationen, og ender med at bruge 180min på det. Undervejs jeg sidder og afventer de bliver færdige ved 2. besøg, får jeg multiple beskeder over BMW appen om at bilen fejler dit og dat og skal køres på værksted. Beskeder som formentlig kommer grundet de roder med bagenden af bilen. Det pudsige er at der INGEN beskeder var første gang de forsøgte at skifte/reparere pakdåsen.

Min bil har stadig en besked gående i systemet om at skulle tilses på værksted (det har den haft siden den var i Næstved slut november), så de har tilsyneladende ikke fået "resettet" eller givet bilen besked om at alt er "sat korrekt på plads igen".

Jeg adspurgte om fakturaer for udført arbejde af reklamationer på bilen (altså "Nul" fakturaer). Disse blev jeg lovet over email midt november og mundtligt ved besøget slut november. Da jeg midt december pr email igen beder om disse, får jeg de ønskede retur for pakdåse skiftet 2 gange. Faktura for det revnede dæk, bad jeg igen om midt december, men denne email har PoulNielsen valgt helt at ignorere og slet ikke svare på.

I forbindelse med de mange besøg i Næstved blev jeg tilbudt at de kunne sende én og hente/bringe bilen, hvilket i sin sag er en god service. Dog var svaret retur på mit forsikringsmæssige spørgsmål uheldigt. Hvis det sker en ulykke, så meldes der til min forsikring. Men værst af alt, så ville PoulNielsen ikke give mig garanti for bilens værdi ifm hvis deres chauffør skulle blive taget for "vanvidskørsel" - så var beskeden blot at "man ville lade det være op til domstolene" at beslutte om bilen ville blive beslaglagt. Pudsigt nok, når man ved prøvekørsel skal skrive under på at man hæfter for den fulde værdi af prøvebilen hvis man bliver taget for vanvidskørsel....

Min samtale med mekanikeren slut november som så vidt jeg ved udførte reparationen på bilen, fremgik enormt ubehøvlet og flabet. Han ønskede slet ikke at kommentere lidt mere tilbundsgående spørgsmål, som hvorfor der INGEN fejlmeldinger var ifm første reparation, men MANGE i forbindelse med den anden. Det havde han bestemt ikke lyst til at svare på. Han følte sig fornærmet over at jeg havde antydet at de ikke havde udført deres arbejde korrekt (eller overhovedet), selvom han og mit eget værksted aldrig har været ude for en sådan reparation fejlede. Han var også forholdsvis fornærmet over at jeg kommenterede at PoulNielsen efter den info jeg fik fra eget værksted, slet ikke er autoriserede til BMW længere....

29 novembre 2023

Hej Mie

Jeg vil godt komme med mit syn på sagen her, som jeg har oplevet den.

Jeg kan ikke genkende at vi skulle være svære, at arbejde med i forhold til reklamationer, da dine to reklamationer er blevet klaret.
Jeg mener ikke vi har diskuteret på noget tidspunkt, men blot haft samtaler om hvordan vi kunne løse opgaverne.

Det er klart at vi bliver nødt til at have dækket herned, så vi kan se hvad der er sket med det, og i dette tilfælde var det nødvendigt med et nyt. Da dækket ikke var nyt men brugt ligesom bilen du købte, er vi ikke forpligtiget til at give dig et nyt dæk, men det blev den endelige beslutning, så vi kunne få en tilfreds kunde tænkte vi.

Da vi skal se på pakdåsen bliver vi også nødt til at have bilen herned på vores værksted, så vi kan sikre os at der ikke skal bruges andre dele til bilen end pakdåsen, netop for at du ikke skal undvære bilen mere end højst nødvendigt. Derfor tilbyder vi dig også at vi kan hente og bringe din bil, samt sætte en gratis lånebil i mens, så du mærker så lidt som muligt til at vi har din bil på værksted.

Det takker du ja til, og vi har i den forbindelse en flexjobber til at hjælpe os med sådanne opgaver.
Du var heller ikke tilfreds med denne medarbejder, og har nævnt at han kom daskende, og ikke gav klar besked om hvor din bil var parkeret på parkeringspladsen ved dit arbejde. Det beklager jeg hvis han ikke gav dig klar besked, nu er der jo en årsag til at manden er flexjobber, måske han ikke altid taler højt nok og går måske heller ikke som du og jeg, men han er en meget vellidt medarbejder og du er den første der har klaget over hans opførsel, det er hermed taget til efterretning.

Det er dybt beklageligt at du får skiftet en pakdåse, og så viser det sig efterfølgende at den er utæt igen. Enten har medarbejderen glemt at rengøre bagtøjet efter udskiftning, eller måske fået beskadiget den nye, rigtigt kedeligt er det for alle parter. Derfor vælger vi at vi må udskifte den igen så vi er sikre på at den bliver tæt igen.
Og vi tilbyder naturligvis at hente/bringe din bil igen, men det takker du nej til. Så igen har du selv valgt hvordan du vil bruge din tid!
Hvis du har fejl meldinger i din bil er det nyt for mig, for der var ingen da bilen kørte herfra. det løser vi gerne for dig hvis du vil have det?
Du spurgte hvad der ville ske med bilen, hvis vores medarbejder kørte vanvidskørsel i den, og til det svarede jeg at jeg kan jo ikke afgøre på forhånd hvad den enkelte betjent vil gøre i en given situation, men det er da klart at du som kunde ikke vil stå med et tab, hvis det er vores medarbejder der har skylden!

Hvis du mangler en nulfaktura, som du ikke har fået svar på, beklager jeg fejlen og får den sendt til dig.

Jeg mener ikke at jeg har været ubehøvlet og flabet over for dig Mie på noget som helst tidspunkt. Og jeg bliver bestemt ikke fornærmet.
Men at blive beskyldt for ikke at have udskiftet den pågældende pakdåse, det bryder jeg mig da ikke om, det synes jeg er en grov beskyldning.

Vi hos Poul Nielsen Automobiler, ønsker dig et godt nytår.

Venlig hilsen Poul Nielsen Automobiler.

Super service og behandling

Super service og behandling. Jeg har følt mig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. Jeg fik gennemgået bilen via video og en telefonsamtale, hvor jeg fik en proffessionel gennemgang. Alexander var venlig og løsnings orienteret og har hele tiden holdt mig informeret omkring detaljer i handlen.
Varme anbefalinger herfra.

26 settembre 2023

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg skulle bruge en bil hurtigst muligt og Poul Nielsen Automobiler gjorde det muligt at få en på rekort tid!
De tog sig tid at hjælpe lige meget hvornår det var.
Kæmpe anbefalinger herfra!

31 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Godt udvalg og god købsoplevelse

Var i markedet efter en BMW elbil, og de havde et udmærket udvalg af forskellige prislag at vælge imellem. Venlig, hjælpsom og imødekommende betjening.
Havde også en god oplevelse omkring forhandling, i modsætning til de autoriserede BMW forhandlere. Levering gik fint. Kan ikke klage. Så Poul Nielsen har min varmeste anbefaling, hvis du står og mangler en BMW

11 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har lige handlet en meget fin BMW…

Jeg har lige handlet en meget fin BMW I4 M50 supercharged hos pul nielsen biler. Jeg fandt bilen på Bilbasen. Og skrev til dem at jeg var interesseret i den. Og at alt kommunikation skulle gå over mail da jeg var på arbejde i Japan. Vi fandt hurtigt en fin byttepris med min Volvo XC60 T8. Og blev enige om at handle. Alt gik gnidnings frit. Og bilen stod som lovet pæn og velplejet da jeg ankom for at afhente den.

Det eneste minus jeg kan give er at man efter min mening bare ikke sætter sådan en manuel plastik P-skive i en bil til 719.000,- hvis der ikke er råd til en automatisk P Skive. Så lad vær og monter noget. Og læg den der afskyelige klister ting og lad det være op til kunden om de vil montere den.

11 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Vi har lige købt en BMW IX3 Charged…

Vi har lige købt en BMW IX3 Charged Plus fra 2021 hos Poul Nielsen. Fra første kontakt oplevede vi god tone og stor vilje til at besvare alle vore spørgsmål.Vi er meget tilfredse med vores nye bil og forløbet optil købet.
Vi anbefaler Poul Nielsen Automobiler Næstved som leverandør af din næste bil.

30 giugno 2023

Super service ifm. køb af BMW i3S

Vi har lige købt en BMW i3S hos Poul Nielsen og fået en super god kundeservice af Andreas Haverberg, som havde god tid til at besvare vores spørgsmål og vejlede os med vores første køb af elbil og ladeaftale. Vi havde ikke tænkt os at købe en ny elbil lige nu men da vores nyere Opel Crossland X var gået i stykker og skulle have ny motor, var vi enige om, efter at have prøvekørt i3S'eren, at det bare skulle være den og da vi ligeledes kunne få bilen leveret dagen efter slog vi til med det samme. Andreas fik hurtigt sat gang i papirarbejdet og han oplyste ligeledes, at der var en ridse på en ene bagskærm og at der var bestilt en ny, som bliver udskiftet snarest muligt. Da vi hentede bilen dagen efter stod den lige som ny (selvom den har kørt 12.000 km.) og vi er indtil videre meget tilfredse med bilen.
Stor ros til Andreas og klargøringspersonalet og en stor anbefaling herfra.

14 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Meget positiv oplevelse hele vejen…

Meget positiv oplevelse hele vejen igennem forløbet, der endte i et køb.
Jeg var hele tiden velinformeret omkring status på “projektet”
Alexander var altid til rådighed når jeg havde nogen af mine El-bil nybegynder spørgsmål.

8 giugno 2023

God behandling

De er nemme at komme i kontakt med og følger op på handlen. Gav en god byttepris på vores BMW X5, og vi følte os rigtigt godt behandlet.

28 aprile 2023

SUPER service m.v.

SUPER service, god steming og meget imødekommende. Har købt en Tesla, og havde brug for råd og vejledning ift. forskellige features efter købet. Også i den forbindelse har de været super hjælpsomme og hurtige i deres respons. Kan helt klart anbefales at handle bil hos Poul Nielsen Automobiler.

29 aprile 2023

Hej Ulrik

Mange tak for din anmeldelse.

Og mange tak for handlen, det glæder os meget at du synes at alt er for løbet som det skulle.
Vi håber du må få mange gode køretimer i din flotte Tesla.

Som altid perfekt service👍

26 aprile 2023

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du har haft en god oplevelse i vores butik.

netfixing

utroligt nemt at købe bil hos poul nielsen, alt ordnet over internettet, og modtagelsen da vi hentede bilen er sublimt, så kan kun sige vi glæder os til vores første bmw, men ikke den sidste.

bt madsen

22 marzo 2023

Hej Brian

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt og høre at alt bare er forløbet som det skulle, vi håber du må få mange gode oplevelser i din BMW.

Poul Nielsen Automobiler

Valutata 4 stelle su 5

Service og ekspertise i top

Service og ekspertise i top. Behageligt klima både i telefonen samt personligt møde med Andreas. Kan varmt anbefales.

9 marzo 2023

Hej Gerhard

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os og høre at du er tilfreds med forløbet i vores forretning, tak for handlen.

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros for en yderst god behandling…

Stor ros for en yderst god behandling og rådgivning ved mit seneste bilskift. Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem. Jeg har kommet der igennem snart 20 år og det gør man kun fordi de behandler en ordentligt. Altid god modtagelse tid til en og vejledning om før under og efter salget.

18 marzo 2023

Hej Carsten

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre alt er gået som det skulle, vi vil gøre alt hvad vi kan for 20 år mere.

Valutata 5 stelle su 5

Imponerende forståelse for kundens behov

Første gang jeg handler bil hos Poul Nielsen Automobiler, men formentlig ikke sidste. Fra første kontakt var der en god positiv atmosfære og en god forståelse - hos Alexander - af mine behov og ønsker. Jeg følte mig godt og reelt behandlet, både ift. salget af min gamle bil (til Poul Nielsen Automobiler) - og købet af min nye. After sale service opleves også upåklagelig. Der skulle ordnes et par detaljer på min nye bil - det blev hurtigt og med stor effekt håndteret. Jeg er imponeret - og kommer givet tilbage for at handle en anden god gang

2 febbraio 2023

Hej Sven

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at hører din oplevelse af os.
Du skal være mere end velkommen hos os, næste gang du vil handle bil eller skal benytte vores værksted.

Køb af BMW i4

Køb af BMW i4

Endnu engang en fantastisk oplevelse at handle hos Poul Nielsen Automobiler, en absolut fantastisk rådgivning og kundeservices af Andreas.

Vi kan varmt anbefale at handle hos Poul Nielsen Automobiler.

Morten & Tine

17 febbraio 2023

Hej Morten og Tine

Mange tak for jeres anmeldelse.

Tusind tak fordi i har valgt os til at levere endnu en bil til jer, mange tak for handlen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più