En elbilshandel med ro i maven Jeg har netop købt min første elbil – en BMW iX – hos Poul Nielsen Automobiler, og hele forløbet har været en fornøjelse. Servicen har været fremragende fra start til... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut ved købet af vores BMW iX1 ved Poul Nielsen - vi er utrolig glade for bilen. Alexander leverede en utrolig professionel, ærlig og... Leggi di più
Vi har i dag købt en BMW iX3 hos Poul Nielsen Biler i Næstved, og vi har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi blev mødt med en venlig, professionel og ærlig betjening, hvor der... Leggi di più
Første besøg hos Poul Nielsen. Jeg har netop fået udført et service på min BMW hos Poul Nielsen. Fin korrespondance med værkføreren inden levering af bilen. Arbejdet bliver udført som aftalt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Rivenditore di auto
- Mercato delle auto
- Officina di autoriparazioni
- Servizio di leasing di auto
- Rivenditore di veicoli a motore
Scritti dall'azienda
Sjællands største udvalg i nyere brugte BMW. Import af BMW og andre premium mærker fra Tyskland. ISO14001 certificeret BMW specialværksted. Alle service indlæses i bilens elektroniske servicebog. Altid gratis lånebil ved forsikringsskader uanset forsikringsselskab. Vi har aftaler med alle forsikringsselskaber! Gratis opbevaring af dine sommer/vinterhjul!
Informazioni di contatto
Holdsted Park 18, 4700, Næstved, Danimarca
- service@poulnielsen.dk
- www.poulnielsen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Rigtig fint handelsforløb
Fra start til slut har det været en fornøjelse at få handlet bil her. Selvom det hele i første omgang foregik per email pga afstanden, så var det helt igennem seriøst og efter aftale.
Kan klart anbefales!

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Super service ifb. med køb og salg af BMW
Jeg solgte min ældre BMW og købte en næsten ny 5-serie hos Poul Nielsen. God service både før og efter salget. Jeg har efterfølgende også fået eftermonteret lidt ekstraudstyr og købt vinterhjul hos Poul Nielsen. Begge dele kunne jeg have fået til samme pris hos den lokale autoriserede forhandler, men jeg valgte at køre turen fra København til Næstved pga. den gode service.
Der er god chance for at jeg vender tilbage, når det engang er tid til ny bil igen.

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Jeg har efter en skade på min BMW fået…
Jeg har efter en skade på min BMW fået den repareret hos Poul Nielsen Automobiler der ud over bestilte jeg noget ekstra arbejde, det var rigtig god oplevelse og god service og alting var i orden

Har købt min nye BMW hos Poul Nielsen
Har købt min nye BMW hos Poul Nielsen, købte bilen af Michael og det var en god oplevelse, alle aftaler blev overholdt, bilen blev leveret som aftalt.
Kan helt sikkert anbefale dem hvis du er på udkik efter en BMW.

Jeg er super tilfreds
Jeg er super tilfreds.
Jeg har i denne uge hentet min nye BMW.
Jeg har fået en meget behagelig og kompetent behandling, hele vejen igennem udvælgelsen af min nye bil, af sælgeren Andreas.
Min tidligere BMW købte jeg af Michael og dengang forløb alt også som aftalt og med god service.
Jeg kan klart anbefale Poul Nielsen Automobiler.

Har købt min nye Bmw hos Poul Nielsen
Har købt min nye Bmw hos Poul Nielsen. Jeg er så glad for at jeg har købt den der. Michael er en meget behagelig sælger som har styr på tingene, holder det som er aftalt
Glæder mig til at køre til service derhen til den tid.

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Endnu engang super fin service af poul…
Endnu engang super fin service af poul nielsen automobiler

Super god betjening af Michael
Super god betjening af Michael. Kan klart anbefale Poul Nielsen Automobiler.

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Alle aftaler overholdt ved køb af bil…
Alle aftaler overholdt ved køb af bil hos Poul Nielsen, og omregistrering af den gamle. Fin betjening

Super god service.
Super god service fra start til slut. Kan kun anbefale at handle hos Poul Nielsen Automobiler.

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Har betjent mig af værkstedet i snart 7…
Har betjent mig af værkstedet i snart 7 år nu. ALTID hurtig og venlig betjening.

Top service!
Morten og hans værkstedsteam er super dygtige og profesionelle! Jeg afleverede min bil sen eftermiddag mandag og fik en lånebil. Jeg blev ringet op efter bilen var testet og fejlen var fundet tirsdag formiddag, og de skiftede egr-ventilen med det samme og jeg kunne hente min bil allerede tirsdag eftermiddag. Super god service og professionelt hurtigt arbejde!

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Er yderst tilfreds med køb af min nye…
Er yderst tilfreds med køb af min nye BMW
Så fuld hus i stjerner. 🙂

Venligt, korrekt og professionelt
Hos Poul Nielsen Automobiler får man en redelig, altid korrekt og venlig behandling. Værkstedets informationsniveau er højt og arbejdet udføres topprofessionelt.

Godt værksted
Værkstedsbesøg var behageligt og effektivt med god rådgivning og godt arbejde.

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Jeg har været yderst tilfreds med køb…
Jeg har været yderst tilfreds med køb af min nye BMW.
Den blev leveret som ny af deres meget behagelige sælger Andreas.
Jeg ser frem til et positivt samarbejde i form af min servicekontrakt, med Poul Nielsen Automobiler.

Bestemt et besøg værd
Vi har købt vores første BMW hos Poul Nielsen automobiler i Næstved, og bestemt ikke den sidste. Under hele forløbet fik vi en rigtigt fin og kompetent service af sælger Andreas Haverberg og deres Værkfører Morten.
Bilen fremstod som ny ved afhentning.
Generelt er alle deres biler i udstilling flotte og meget velholdte.

Fed bil
Fed bil. Fair pris og alle aftaler blev overholdt. Kommer helt klart igen👍👍

Kan kun anbefales
Jeg er nu på min 3. bil fra Poul Nielsen automobiler i Næstved og kun ros til overs for Michael og Morten. Jeg få min bil serviceret hos dem og har ikke oplevet fejl/mangler ved deres service. Priserne er rimelige og servicens god og alle aftaler overholdes. Ved problemer ar de altid behjælpelige med at finde en løsning som imødekommer mine ønsker og behov.
En af bilerne blev importeret fra Tyskland hvor de var meget behjælpelige med transport og ind registrering.

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Jeg har kun ros for stedet
Jeg har kun ros for stedet.
Fair priser og alt bliver lavet efter aftale. Ved ændringer bliver der ringet inden med evt. ny pris.
Har også lige fået lavet en lille skade på hjørnet af fronten, og det er rigtig flot lavet.. jeg kan ikke se at der er sket noget der tidligere.
Poul Nielsen Automobiler er de første jeg ringer til når der er noget galt med min BMW!
Mvh.
Steve

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.