Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Eftersom der ikke bliver respekteret at man ikke vil bombarderes med mails efterfølgende om min tilfredshed, skal de da få den nu! Har nu modtaget 7-8 mails omkring min tilfredshed; til trods for at j... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

jeg manglede nogle stregkode scannere og fandt dem hos Poscentrum, de blev leveret få dage efter. ikke at det var et problem, men fakturaen kommer fra et selvskab i holland, og pakken kommer direkte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ikke blot fik vi god og professionel rådgivning på produkterne, men POScentrum hjalp os også i gang med udviklings-portalen og dialogen med producenten for det pågældende produkt vi valgte. Super serv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte 10 bon-printere fra Epson. Blev leveret hurtigt og alle var pænt pakket osv.. Vi har bestilt hos dem nok 8-10 gange over de sidste par år og er altid hurtigt og ordentligt.

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di elettronica
  2. Servizio per computer

Scritti dall'azienda

Gennem vores historie og fra starten har vi været fast besluttet på at • De bedste produkter • Kundeservice og • Værdi for pengene skulle være udgangspunktet for vores virksomhed, med ekspertise på området og den tekniske know-how der følger med. Vi tilbyder vores kunder en premium service og værdi for pengene. Vi har base i Holland og kontorer i både Danmark og Tyskland. At arbejde indenfor Point of Sale & Auto-Identification betyder at hele vort udbud skal matche den skala hvorpå vores klienter interagerer med hinanden eller deres kunder. Hos POScentrum tror vi på at vi udmærker os i begge disse egenskaber. I over et årti har vi tilbudt og leveret services af høj kvalitet til vores klienter og har leveret POS & Auto-ID produkter og udstyr som matcher deres krav og behov samt passer godt med deres forretningsmodel. Med ekspertise på Point of Sale (PoS) og Auto-Identification produkter benytter vi os udelukkende af leverandører og produkter af høj kvalitet Med dygtighed og en sammensætning af viden der matcher, er de produkter vi lever high-end mærker såsom Motorola, Zebra, Honeywell, Datamax O’neill og mange andre. Desuden kommer vores klienter fra alle industrier og inkluderer alt lige fra logistikvirksomheder til IT og Software Houses lige til Supermarkedskæder Tak for dit besøg på vores website i dag. Du er velkommen til at kigge dig omkring. Hvis du har yderligere spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at tale med en af vores imødekommende kundeservicemedarbejdere, ring til os eller send os en e-mail.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Underlig opførsel af kundeservice

Underlig opførsel af kundeservice, de virker ligeglade. En AI-bot ville være mere fornuftigt, den kan da snakke normalt.

27 maggio 2025

Hej Rasmus Andersen,

Måske forveksler du os med en anden leverandør.
Vi finder ikke dit navn i vores data, og heller ikke andre oplysninger.

Eller måske er det en konkurrent, der skriver urimelige anmeldelser!

God dag.

Valutata 1 stelle su 5

Har modtaget Gud ved hvor mange mails…

Har modtaget Gud ved hvor mange mails om at anmelde virksomheden, det er da urimeligt irriterende🤦‍♂️

28 aprile 2025

Hej Morten (bilglas.dk)

Vi er glade for, at du modtog de produkter, du bestilte, til tiden.

Vi vil undersøge, hvorfor du modtog så mange e-mails for at skrive en anmeldelse, og forbedre vores proces.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service og ingen dansk

Ringer og får en mand i røret der har svært ved at tale dansk. Hører til åbningstider og siger jeg kommer dagen efter. Okay siger manden så. Dagen efter kører jeg halvanden time gennem myldretidstrafik, bare for at finde ud af, at man da slet ikke kan handle hos dem.i den forstand. De kunne i det mindste hjælpe med den information på forhånd, og gerne online.
Det er simplethen et vrøvlesvar I har lavet. Det vpasser ikke. Troværdigheden er faldende.

9 maggio 2025

Risposta di POScentrum

Hej Michael Bang (evagodiva.dk)

Du ringede til os for at få en ordre. Vores kollega har informeret dig om, at vi ikke længere kan sende noget i dag. Klokken var 17:00.
Du har oplyst telefonisk, at du skifter til en anden leverandør.
Så kommer du forbi dagen efter, uden at ringe eller bestille tid. Det er ikke op til os, om du stadig er overrasket.

Valutata 1 stelle su 5

Nu har jeg fået 10 invitationer til at…

Nu har jeg fået 10 invitationer til at anmelde POScentrum efter mit køb. Det er alt for meget - så nu resulterer det i en dårlig oplevelse fra mig.

1 aprile 2025

Hej Sune (sm-logistik.dk)

Vi er glade for, at du modtog de produkter, du bestilte, til tiden.

INGEN TILBAGEMELDING

Ingen ved tilbagemelding med manglende reparation
Det burde være muligt at give NUL stjerner

19 novembre 2024

Hej Per Brun (THE BREAD STATION),

Dit produkt er ikke defekt, men det er ikke konfigureret korrekt.
Vi testede dette og sendte det også til dig.

Det faktum, at din organisation ikke kan konfigurere korrekt, er ikke en produktfejl.

POScentrum

Valutata 1 stelle su 5

Ingen dansk moms og der stod dansk…

Ingen dansk moms og der stod dansk adresse på hjemmesiden !

1 ottobre 2024

Hej Per Nielsen (DEN EUROPÆISKE FILMHØJSKOLE),

Beklager ulejligheden.
Du har betalt for meget til os, og vi har refunderet dig.
Hvis der skal gøres andet, så kontakt os: sales@poscentrum.dk

Valutata 1 stelle su 5

Beställ inte, luras för pengar!!

Beställde en printer samt papper och meddelade att vi behövde 119×105 mm och han lovade oss att den var rätt. Vi fick orden och ser att dom har fel mått. Meddelade dom igen och dom meddelade att allt var rätt. Fick produkten och det var fel mått. Meddelade dom igen och då sa dom att ni kan skicka tillbaka varan för 2000kr??? Skämtar ni eller??? Vi försökte få det att funka men fick till slut bara ha den kvar. Vet inte om man skickar tillbaka den och man får fel igen bara för att ta pengar. Beställ inte från denna sidan. Det är en skam. Review över är inte människor!!!!!

18 settembre 2024

Risposta di POScentrum

Hej Ronja (InfinityGaming AB)

Tack för din feedback.

Vi förstår att du inte är nöjd med vår tjänst.
Vi tar inte emot returer av produkter efter 1,5 månad. Detta var redan känt för din organisation. Kostnaden för 2000Kr att returnera bärs av din transportör. Du måste kontakta transportören för detta.

Du kan kontakta Trustpilot så kommer de att informera dig om att det är riktiga recensioner

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più