Valutata 1 stelle su 5

Mijn ouders zijn de dood ingejaagd ik ben mijn huis en inboedel kwijt mijn hond zit in dierentehuis ik wil dood maar ben blij dat ik onderdak heb omdat ik niet voor mijzelf kan zorgen

Valutata 1 stelle su 5

zonder bewijs me verdenken van een misdrijf en 2 jaar moeten wachten op sepot. alleen als je zaak laat voorkomen wat ik niet kan betalen en vrijgesproken wordt blijf er niks achter in de computer.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hotel overnachting gehad bij hotel de blauwe pet in denbosch… waar te beginnen. geen ontbijt inbegrepen, lichten konden niet uit, geen kussen. Al met al een slechte ervaring! Waar betalen we belasting... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Aangifte gedaan van Fraude (zgn helpdeskmedewerker ABNAMRO) via PayPal flink wat geld kwijt. PayPal account verwijderd, want er was nogmaals ingelogd. Aangifte na 2 dagen "gesloten". Reden: Want het z... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dipartimento dello sceriffo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland. De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat. Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven. De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen. Waakzaam en dienstbaar. We reageren niet op klachten via deze website. Wil je in contact komen met de politie? Bel dan 0900-8844 of neem contact op via politie.nl/contact of onze profielen op social media.

1,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Discriminatie, racisme, alweer.

Ik ben doelwit en slachtoffer geweest van een psychiatrische ziekte bij wouten dat racisme of discriminatie is waarvoor ze niet behandeld worden in een instelling. Ik stond met koningsdag in de rij en een klein gekleurd poppetje wout zit mij constant aan te staren, niemand anders. Alleen mij. Dan typt die iets op de telefoon en later word ik uit de rij gehaald, zelfs schreeuwend : POLITIE, mijn id gevraagd, mijn tas gecontroleerd en een foto gemaakt. Alsof een burger een crimineel is. Is deze toneel nodig voor de media?!? Iedereen die het zag keek vol verbijstering net als ik zelf wat er gebeurde. Het waren 2 dienders. Ik moet zeggen dat een van hun wel aardig en vriendelijk was en probeerde de situatie niet "groot" te laten maken en niet teveel liet opvallen bij het publiek. En het rustig deed, hij wist dat ik onschuldig was en meefeestte, mijn complimenten hier wel voor. De ander die gekleurd was zat alles te verpesten en te schreeuwen alsof de grootste crimineel ooit uit de rij word gehaald. Dat was ook de wout die een foto maakte. Vervolgens was er niks maar is de plek waar ik stond bomvol. Ik loop naar een wout om opheldering over wat dit in godsnaam betekende en te vragen of ze me terug kunnen plaatsen op mijn plek die ze van mij beroofd hebben terwijl ik niks gedaan heb en onschuldig ben, loopt deze wout snel weg. Ze weten dondersgoed dat dit racisme is en proberen nu mediaaandacht te vermijden voor dit. Dan loop ik naar een hoop wouten en komt er een bolle arabische wout en zegt iets in het arabisch dat ik niet versta. Ik krijg hulp van iemand uit het publiek om het te vertalen en het betekende iets met buiten de hekken. Zwaar brutaal de politie. Laf en ongemanierde lafaards. Vervolgens loopt de familie langs en daar sta ik dan van mijn plek beroofd en kan bijna niks zien terwijl er nog een dikke bolle gekleurde wout naast mij staat alsof ik iets ga doen?!? Allemaal omdat die kleine gekleurde wout die nota bene zelf gekleurd is een ziekte heeft : racisme. Van het hele publiek is dit mij overkomen, alleen mij. Ik was nog leuk verkleed ook en dan is dit gebeurd. Ik zag nog een paar gecontroleerd worden maar de manier hoe bij mij was walgelijk.
Deze evenement was puur een show voor op televisie. Toen ik tv keek zag ik de walgelijke beelden van NOS alsof alles leuk was verlopen, achter de schermen gebeuren hele nare dingen. Mijn berichten op "sociale" media op hun pagina werden gelijk verwijderd en verbannen. Ik heb het toen gemeld aan InzichtNederland en het college voor de rechten van de mens. Mensen die ze niet op tv willen hebben worden uit de rij gehaald met het smoesje dat hun shirt een slechte kleur heeft. Vooral jongens die alleen zijn zijn hier doelwit van, families en gezinnen gebeurt niks mee of durven ze niet uit de rij te halen.

Terwijl ik onschuldig ben is dit mij overkomen. Hoevaak hoor je wel niet op het nieuws dat "gekleurde" artiesten gediscrimeerd worden in dit land? Als ik een beroemd persoon was was het gelijk in het nieuws gekomen.

Racisme en discriminatie is een ziekte bij de politie waar ze geen behandeling voor krijgen, ze hebben spinnenogen waardoor ze mensen anders zien. Leuk om reclame te maken tegen racisme en discriminatie, doe je er toch aan mee. Komt bij het laagste en zwakste lafaards voor. Deze ziekte heeft tot deze waanzin geleid.

Zeer walgelijk wat er gebeurd is.

26 aprile 2025

police Heerlen Limburg

I have to wait 2 weeks before I can file a report for leaving the scene of an accident, and they do everything they can to prevent this report from being accepted; they tell lie after lie and act surprised that people resolve things themselves, with all the consequences that entails.

10 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wijkagent Sabine Tops behandeld je als crimineel op basis van leugens

Wijkagent Sabine Tops van politie IJsselstein, besmeurd naam zomaar op basis van leugens van buren, zet ons neer als criminelen, laat phishing berichten sturen, bedreigd je, intimideert je in je eigen huis en maakt fotos die ze rond verspreid.
Heeft ook helemaal geen bevoegdheid om dit allemaal te doen, zet zelfs kleine kinderen van de buurt in om ons te inspecteren in ons huis, geeft veilig thuis meldingen door en belemmerd dat we rechtshulp kunnen inschakelen want ze belt iedereen die wij bellen op om ze tegens ons op te zetten, nogmaals heeft ze geen bevoegdheid toe. Dwingt je mee te gaan en per direct verhoord te worden, als je dit weigert kijkt ze je aan alsof ze je levend wilt opvreten. Totaal racistisch want buren worden geloofd op hun woord, als je zegt dar je geen crimineel bent lacht ze je nog harder uit, laat ze ons zelfs achtervolgen en schaduwen, ze heeft duidelijk geen lef om achter echte criminelen aan te gaan maar treitert liever bewoners met de buren. En klacht word geweigerd door medewerkster Sterre op politiebureau ijsselstein volgens haar bestaat er niemand aan wie je je klacht kunt opgeven want dat bepaald zijn, allemaal corrupte en racistisch bij politie ijsselstein

11 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Topper!

Samen met mijn buurvrouw van 81 deden we aangifte van oplichting Internet.
Wat een prettige en vriendelijke behandeling.
Alle tijd werd er voor uitgetrokken.
Compliment!

26 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik had even bij de Praxis gekeken of ze…

Ik had even bij de Praxis gekeken of ze daar nog rozen verkochten het was rond 20:47u dat ik er was op dat moment waren er niet veel klanten, ik kon niks vinden wat ik zocht en ik ging weg om 21:02u ik zei het personeel gedag en die zeiden niks, en toen ik naar buiten liep stond er een Politie bus die stonden te kijken en ik liep door naar mijn auto, opzich zou je denken is niks aan de hand maar ik vindt het wel heel vreemd want dit gebeurt vaker als ik ergens heen ga of vandaan komt, het doet mij aan als stalking!Want ik heb niks gedaan wat niet mag, en ze moeten op de een of andere manier iets uitgespookt hebben!Want hoe kunnen ze je anders vinden?!
Heel slecht en het is tegen de privacy wet! En het schaadt de integriteit! Het is absurd!

25 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Bedreigd door een ‘agent’ om meegenomen…

Bedreigd door een ‘agent’ om meegenomen te worden voor een gesprek met een psychiatrische arts naarmate ik had gebeld dat mijn partner mogelijk ontvoerd kon zijn, met als reden dat wij er heel erg gestrest uit zagen ? Daarna een mogelijke liquidatie poging meegemaakt en tot op heden vandaag geen bevestiging ontvangen of het daadwerkelijk om agenten ging + onduidelijke en waarschijnlijk onjuiste informatie gekregen. Petje af voor de politie in Amstelveen! Zal jullie nooit meer bellen ongeacht de situatie want jullie zijn absoluut waardeloos. Hopen dat het OM waar ik momenteel mee bezig ben het kan oppakken en de desbetreffende agenten ( als het überhaupt agenten waren ) en de agenten die ons daarna in onduidelijkheid en gevaar hebben laten zitten , direct ontslaan en vervolgen voor het gevaar wat zij zijn in onze maatschappij . Nogmaals. Petje af politie van Amstelveen !

8 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Overnachting hotel de blauwe pet

Hotel overnachting gehad bij hotel de blauwe pet in denbosch… waar te beginnen. geen ontbijt inbegrepen, lichten konden niet uit, geen kussen. Al met al een slechte ervaring! Waar betalen we belasting geld voor?

7 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

zonder bewijs me verdenken van een…

wordt je verdacht van een misdrijf volgt er sepot blijft er aantekening achter in de computer
dus een blauwe baan (voor mensen met beperking) bij politie of recherche kan ik nu vergeten.

3 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

De Nederlandse politie he ze zijn nu…

De Nederlandse politie he ze zijn nu samen met Handhaving in mijn buurt bezig met een spel met school kinderen he met tich man zijn ze aanwezig nu en ik heb vorige Jaar aangifte gedaan en er is veder helemaal niets mee gedaan he de recherche heeft mij vorige jaar gebeld en de recherche zijn dat er geen bewijs was geen bewijs nee als de politie de recherche helemaal geen onder zoek doet he terwijl ik heb gezegd en ook in de aangifte dat ze het film materiaal en ook de stok zouden moeten gaan zoeken waar ik mee geslagen ben door mijn oude buurman he recherche politie he bedankt he de geweldige Nederlandse politie en ook Handhaving he

6 agosto 2025

Geen daadkracht, geen oplossing

Veel aandacht voor hun eigen uitstraling, maar weinig voor echte oplossingen. Dossiers worden niet serieus opgepakt, er is te weinig en vaak ondeskundig personeel. Niet gericht op het belang van de burger; je kunt er weinig van verwachten. Op basis van mijn ervaring is het verstandig om direct een advocaat in te schakelen die de aangifte namens je bij de politie indient, zodat de zaak tenminste serieus wordt genomen.

They place a lot of emphasis on their own image, but very little on providing real solutions. Cases are not handled seriously, there is insufficient and often unqualified staff, and the focus is not on the citizen’s interests. Based on my experience, it is advisable to engage a lawyer immediately and have them file the police report on your behalf, so that the case is at least taken seriously.

10 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Politie en misbruik autoriteit.

Politie (helmond) maakt vaak misbruik van macht, trekken mensen voor in geval van burenoverlast, dreigen ongeoorloofd, lijkt wel of er een hoop corruptie is, kunnen situaties niet goed inschatten, wijkagent zegt dood leuk niks voor mij te doen zonder goede reden, dreigen je "achter in de politie auto te gooien" als je op je strepen gaat staan omdat je voor niets als crimineel behandeld wordt, etc.

Deze organisatie zou op de schop moeten en moeten hun personeel beter screenen en opleiden.

Over het contact met de meldkamer niets dan goeds.

9 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Gestolen telefoon

Vandaag is mijn telefoon gestolen op een festival. De politie heeft geholpen om deze terug te vinden, er bleek een bende zakkenrollers actief te zijn. Top hoe de politie dit opgepakt heeft

31 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Vanavond 112 gebeld omdat er een…

Vanavond 112 gebeld omdat er een groepje gasten achter mijn huis liep te schreeuwen. Bleek één gozer n meid behoorlijk zwaar te mishandelen.
Politie was onderweg terwijl ik ze nog aan de lijn had hoorde ik de sirenes aankomen!
Zwaar idioot en zei aan de lijn nog van dat is niet slim!!!
Werdt later teruggebeld dat ze niemand aantroffen en werd flink ondervraagd alsof ik n verdachte was.
Sirenes aan zodat de verdachte er vandoor gaan! Watjes!
Volgende keer ga ik die dame zelf wel redden en gaat zo'n gast knock-out zonder 112 want die mietjes lopen met de staart tussen de benen weg!!!!
Geen goed woord voor over!!!!

28 gennaio 2026

amateurtjes.

Er werken types bij deze schooiers die totaal zich geen wout mag worden genoemd maar een rat in het kwadraat. Vuile amateurs die zelf de wet niet eens kunnen opnoemen.

18 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Politie bureau Veendam en Hoogezand kun…

Politie bureau Veendam en Hoogezand kun je beter gelijk opdoeken. 2 aangiftes gedaan van mishandeling 3 Oktober 2025 het is bijna februari en ben er al zo vaak achteraan geweest want je hoort helemaal niks. En als je dan terug gebeld wordt mocht het even in hun straatje passen, kunnen ze niks vinden ...gelul ze hebben er geen zin in. Fatbikes en boetes dat lukt makkelijk. Is er iets leuks te doen voor kinderen in het centrum van bijvoorbeeld Veendam zijn ze met grote getalen aanwezig. Kijk eens hoe goed dat we zijn...Sta je boos aan de deur (want ja het bureau is maar 2 dagen open voor normaal volk. Doen ze de deur niet open. Totdat je belt met 0900 dat de deur er ook uit kan.....dan zijn ze ineens met 6 agenten(sorry moet ze zo noemen ) bij de balie. Jij wou de deur intrappen? Ja dan kan het wel. Maar ze zijn zogenaamd niet aanwezig. Om te walgen. Ik snap inmiddels wel waarom er steeds meer mensen een hekel krijgen aan het gedrocht wat zich politie noemt.
Als slachtoffer ben je de pisang ipv dat je geholpen wordt. Toppers zijn het

16 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Nou wat een schattig filmpje van jouw…

Nou wat een schattig filmpje van jouw dochter! Maar als het om iemands anders dochter gaat,dan zoals vanmorgen met 2 uur lang bellen met jullie ,112,crisisdienst die niet opneemt dan zijn jullie te beroerd om echt te luisteren ,goed te kunnen waarnemen ,en de naam intoetsen bij de behorende instanties!! Nee dat moesten wij ( heel de fam.wakker gebeld ) zelf maar even regelen,zelfs te beroerd om een auto testuren zodat we veilig naar jullie konden komen !! Het was spekglad om 07.30!! Ik ben altijd trots op Denhaag ,duindorp /scheveningen .ook met het programma van ewoud .maar scheveningen jullie hebben echt zwaar gefaald !! Veel lof voor parnassia die wel hun werk ( jullie ) werk gedaan heeft en de exuses van112 ambulance ! Advies werk eens samen ! zoals huisartsen met ziekenhuisen zo voor kom je heel veel stress ,angst en ellende !!! En ook crisusdienst ...waarom geen vast personeel rond deze dagen ...rond deze tijd is juist veel depressie ,donkere dagen !! Wens jullie een veilig oudjaar / nieuwjaar ! Ze zeggen vaak agressie naar politie ,maar met jullie handelen en liegen zodat wij moeten komen ( 3x verschillend verhaal verteld) kweek je gewoon zo iets !! Niet alleen jouw dochter wilt jou veilig thuis hebben ! Iedereen wilt dat en niet dat ze gaan zwerven buiten op straat !!!bij Psq leer je ook ,de familie weet het beste die leven met haar !!!

31 dicembre 2025

Ik woon in een flat in…

Ik woon in een flat in Rotterfam/Ommoord
Ik moet vier dagen vroeg ontstaan,maar al ongeveer een jaar zit mij boven buurvrouw hardop de praten,zowel de WOonbron als de politie doet weinig aan
Via hulplijn moet je met deze vrouw praten,ze drink
Zowel de polities ,als de woonbron moet je met deze vrouw praten tot ze nuttig is,onzin
Ook een vrouw die bij de politie werkt dan moet je maar wat in je oor doen
Ik ga ook s avonds tot 3.00uur herrie maken

tot 1.00

15 dicembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più