Perfekt købsoplevelse Pokershop har et rigtig stort udvalg af Pokerschips, kort og alt hvad man kunne tænke sig til sin pokeraften. Jeg købte et pokersæt fra Royal Flush et par kortspil, pok... Leggi di più
Selvom jeg lagde min ordre efter deres deadline for “afsendelse samme dag”, valgte ejeren alligevel at tage sagen i egen hånd og sendte pakken personligt samme dag. Det er tydeligt, at ejerne går... Leggi di più
Udvalget er rigtig fint og nok det bedste i DK. Bredden af kvalitets produkter de tilbyder er stor hvilket giver større mulighed. Leveringen er et andet kapitel, men er vigtig. Når man har bestemt s... Leggi di più
Fikk raskt svar på alle mine spørsmål angående produktet, og t.o.m en demonstrasjonsvideo! Bestilte varene og de ble sendt med posten innen en time etter kjøpet. Anbefaler Pokershop.dk på det varmest... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Pokershop.dk - Poker butik der har Danmarks største kvalitetsudvalg af pokerudstyr som pokerchips, spillekort og udstyr til poker samt andre kort- og casinospil
Sognevejen 18, 8380, Trige
- ib@pokershop.dk
- www.pokershop.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb leverans, bra pris
Snabb leverans! La beställningen sent på en onsdag och fick grejerna levererade vid lunch på fredagen. Bra priser dessutom
Meget tilfreds
Nem betaling via MobilePay og hurtig levering af det aftalte. Super!
Hurtig og sikker levering
Hele processen fra bestilling til levering forløb uden problemer. Hurtig og sikker levering
Bestilte et backgammon spil som skulle …
Bestilte et backgammon spil som skulle produceres i Grækenland henover sommeren og sendes til Danmark. Fik givet en leveringsdato i august 2017 som Pokershop.dk levede op til meget nøje. Udover den præcise levering havde jeg en længere korrespondence på mail med Pokershop, hvilket var en fornøjelse da der var meget stor hjælp at hente og ingen sure miner på trods af at jeg var en lidt besværlig kunde.
Kan varmt anbefale dem, specielt backgammon spillene fra manopoulos er fantastiske produkter.

Intet at bemærke
Intet at bemærke - bestilling og levering forløb uden problemer. Mindre bestilling dog.
Super
Rigtig god hjemmeside med et stort udvalg og hurtig levering. Kvaliteten er helt i top.
Hurtig levering.
Jeg bestilte varer kl. 16 og kunne hente dem dagen efter kl. 12. 👍
Hurtigt, nemt og høj kvalitet.
Hurtig levering, ingen problemer og meget tilfredsstillende produkt.
Har efterhåndet købt mange forskellige …
Har efterhåndet købt mange forskellige ting hos Pokershop.dk, og har aldrig oplevet problemer.
Produktet er altid godt beskrevet, så man ved hvad man modtager, hertil er der altid hurtig levering.
Det er ikke sidste gang jeg køber fra Pokershop.dk
Altid hurtig levering og altid det …
Altid hurtig levering og altid det bestilte. Så kan man vel ikke forlange mere?
Nemt og ligetil at bestille samt hurtig …
Nemt og ligetil at bestille samt hurtig levering.
Hilsen P.E.B.
Meget hurtig levering og alt er ok
Meget hurtig levering og alt er ok. Vil anbefale alle til at handle hos Pokershop
tip top service.Varen er som ønsket
tip top service.Varen er som ønsket! Hurtig levering.
Der var store problemer med levering
Der var store problemer med levering. Godt nok havde jeg skrevet Odense N i stedet Odense sv. Men postvæsnet var mega langsomlig bagefter. Og ja modtog kortene om mandagen. Skulle have brugt dem om lørdagen. Så måtte købe andre, så nu ligger de u-åbne derhjemme.
Det er i øvrigt mega mærkeligt at der fx er Gls i Bellinge by Odense sv, men det står ikke på jeres liste over leverings steder?? Meget mystisk, faktisk ikke nogen leverings steder tæt på mig. Selvom ja der gls kiosk og posthus i Brugsen.
I øvrigt var der også ged i den forrige gang jeg fik kort for jer af. Ja så orker ikke rigtig alt det bavl for nogen spille kort til hygge.
Omg siger jeg bare.

Kan varmt anbefales.
Der var ikke noget at klage over
Der var ikke noget at klage over. Prisen var i top, mine varer blev afsendt med det samme og fragtprisen var også i orden.
Seriøst og hurtig betjening
Seriøst og hurtig betjening, hurtigt svar ved mail eller anden kontakt.
Mangler lidt varians på pokerborde ellers godt vareudvalg
Nemt og hurtig levering
Bestilling og afsendelse gik godt nok
Bestilling og afsendelse gik godt nok. Men så er det jo når pakken ender hos post til sortering at noget går galt. 1 uge senere og jeg har stadig ikke modtaget pakken. Og nu er pakken sendt tilbage penge returneret så alt i alt utilfreds.