Hej! Jag bor i Strömstad, Sverige. Idag ringde mig en kvinna från Dansk nummer +45 70112223. Hon sa att hon arbetade på ett Svenskt inkassobolag och att jsg köpt en telefon på kredit, 18,000kr, och at... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg henkastede min bil på Boulevarden, da jeg skulle kontakte en kollega ift. hvor vi kunne parkere, da vi skulle ind og montere et skilt. Da jeg sidder i min tændte bil kommer der en gammel nisse gå... Leggi di più
Fik parkeringsbøde på trods af korrekt indstillet p-skive. Efter klage fik jeg blot standard svar om at jeg kan betale eller prøve sagen ved fogedretten. Dvs. betal 510 kr. nu eller risiker at... Leggi di più
Send dine parkeringsbetjente i skole for at lære forskellen mellem 13:15 og 01:15!!! Der skal lægges særlig vægt på Middelfart kommune ved Kwikli!!! Der udstedes bøder uden særlig opmærksomhed, logik... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Mangel på bøde, og ansatte med inteligens på plan med Amalie Szigethy
Jeg fik en bøde for at parkere i et område som var under renovering hvor byggerodet dækkede for skiltningen fra den ende hvor jeg kørte ind.
Jeg fandt ud af at jeg havde fået bøden ved at jeg modtog en rykker med posten. der var ingen bøde tilstede på bilen da jeg kørte fra parkerings pladsen.
Selvfølgelig spørger man om det kan være rimeligt at man får en bøde i et område "uden skiltning" men man får bare en standardiseret mail tilbage som er underskrevet af en elev.
Efter dette ringer man til dem og foreslår at de frem over også kunne tage et billede af bøden mens den sidder i forruden som juridisk bevis for at de rent faktisk har været tilstede ved bilen på det pågældende tidspunkt, Hvorefter personen bare svare tilbage at det kunne hun ikke se nogen grund til da p-vagten bare kunne snyde med at fjerne bøden igen?!?!?
Betyder det at de ansatte snyder med bøderne når det er den første tanke der falder dem ind?
Jeg syntes det lugter af et firma der tror de kan tillade sig at gøre som det passer dem.
Jeg har også set folk få bøder fra pnord for at holde i gruset på deres egen grund.
Urealistisk.
Det lyder lidt vildt at jeg kan forlade bilen i 3 minutter for at aflæsse noget, hvorefter p-vagten på 1 minut og 24 sekunder, har målet afstanden til nærmeste kryds, som sjovt nok var et rundt tal, samt har nået at udskrive afgiften og forsvinde fra stedet igen..
Burde være bedre skiltning!
Deres skiltning ved Teglgårdsplads ved Nordkraft er noget, som virkelig er alt for dårligt!! Der holder altid en bil der med en parkeringsafgift i forruden, og selvfølgelig også en masse med parkeringstilladelse, men derfor er det stadig en MEGET forvirrende plads! De udnytter også virkelig, at pladsen er så forvirrende, for der holder jo biler med p-tilladelse på pladsen, men det er absolut ikke tydeligt, at man SKAL have sådan en, for at holde der..
Desuden er skiltningen ændret, og selvom jeg har sendt endnu en klage til dem, da de jo selv må have ment, at skiltningen var mangelfuld, så fastholder de kravet. Jeg skulle aldrig have betalt den p-bøde, men i stedet have givet dem en hvis finger!
Parkeringskontrol til UG
Jeg har kun gode erfaringer med dette firma og service af deres pvagter
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.