Oplichters
Oplichters, maken de klus niet af. veel ellende door gehad.
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Oplichters, maken de klus niet af. veel ellende door gehad.
Hele nare ervaringen gehad met dit bedrijf. Komen vriendelijk over en heb ze alle dagen vriendelijk behandeld maar ze lieten een ravage achter zonder ooit enig excuus. Zouden een tent bouwen om de isolatie tussen mijn pannen (witte balletjes) te vangen zodat er geen overlast zou zijn. Daarna was er een plan met een stofzuiger het dak op. Beide niet gedaan en nu een jaar later nog elke dag witte balletjes overal. Buurman hele tuin vol. Spijkers en peuken overal. Buurman lekke band. Nooit een excuus gehad. Afrader dit bedrijf. Nergens bij aangesloten dus klacht indienen is bijna onmogelijk. Lang gezocht om een revieuw te posten.
Top gozers wat een werk hebben zs vericht alles zat teggen voor ze maar hebben alles. Netjes gemaakt fijn bedrijf raad iedreen ze aan
Ik wil iedereen waarschuwen om niet in zee te gaan met Platdakspecialist. nl. Mijn ervaring met dit bedrijf was ronduit slecht en ik hoop dat anderen deze fouten kunnen vermijden.
1. Slechte communicatie – Vanaf het begin was het enorm moeilijk om duidelijke afspraken te maken. Ze reageren traag op berichten en telefoontjes worden vaak niet beantwoord. Zelfs nadat ik eindelijk een afspraak had kunnen maken, verschenen ze te laat en zonder een fatsoenlijke update.
2. Matige kwaliteit werk – Het dak zou volledig vernieuwd worden, maar na een paar maanden begonnen de eerste lekkages al. Toen ik hen hierover aansprak, gaven ze mij de schuld en wilden ze alleen tegen hoge extra kosten langskomen om het te ‘controleren’. Dit is pure oplichting.
3. Onprofessioneel personeel – De monteurs werkten rommelig, lieten troep achter en waren allesbehalve klantvriendelijk. Daarnaast leek het alsof ze geen ervaring hadden en gewoon maar wat deden.
4. Te duur voor wat je krijgt – De prijzen die ze hanteren zijn veel te hoog voor de kwaliteit die ze leveren. Ik had verwacht dat een specialistisch bedrijf tenminste degelijk werk zou leveren, maar het lijkt erop dat ze vooral uit zijn op snel geld verdienen en niet om echt vakmanschap te leveren.
5. Garantie is niets waard – Ze adverteren met garanties, maar zodra er problemen ontstaan, verschuilen ze zich achter kleine lettertjes en weigeren ze verantwoordelijkheid te nemen. Je krijgt geen enkele oplossing, alleen extra kosten en frustratie.
Kortom, blijf weg bij Platdakspecialist. nl! Er zijn genoeg andere bedrijven die wél kwaliteit leveren en hun klanten serieus nemen. Ik heb enorm veel spijt dat ik hen heb ingeschakeld en wil anderen behoeden voor dezelfde fout.
Kies een betrouwbare partij en bespaar jezelf ellende!
Dak inspectie gehad plus fijne tips en advies. aardige mannen
Snel een afspraak kunnen maken! Dak laten repareren en we zijn er super blij mee.
Top bedrijf, eerlijke prijzen geen rare praktijken zoals al die andere bedrijven!
nokvorst renovatie laten uitvoeren.
juiste prijs en hele goede service, aanrader.
klus was super uitgevoerd, zelfs op oudjaarsdag!

Risposta di Platdakspecialist
ik heb mijn goot laten vegen door dit bedrijf.
ze geven een eerlijke prijs en waren snel klaar, ik raad dit bedrijf zeker aan voor klussen!
nette jongens ze hebben mijn lekkage goed gerepareerd!
ik raad dit bedrijf zeker aan
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.