PhotoCare Danmark Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

Jeg afleverede 8 engangskameraer og 2 filmruller hos PhotoCare i Ågade – billeder fra vores bryllup og bryllupsrejse. Jeg bad om at få billederne fra kameraerne både som print og digitalt, m... Leggi di più

Gik ind for at få et hurtig print i Viborg. Et så kaldt ekspress foto. Elendige farve på billedet, er i start af februar absolut ingen tørt græs men alligevel er mit græs gulligt på billed... Leggi di più

Photocare Aålborg PhotoCare ågade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det første billede var lidt for mørkt. Kai var meget venlig, imødekommende og professionel, og der... Leggi di più

Bestilte en ny printer og ønskede levering til døren fordi jeg er gangbesværet og ikke kan løfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken på næ... Leggi di più

1. Negozio di articoli per la fotografia

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portræt-fotografering, pasfoto, fotobøger, fotogaver og print i storformat.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dejlig oplevelse

Vi har haft en rigtig dejlig oplevelse hos Photocare i Århus N trøjborgcenteret.
Min kæreste og jeg skulle have taget billeder med vores 6 måneder gamle datter og under selve fotograferingen var der masser af tålmodighed og forståelse fra fotografens side.
Da det kom til at vælge billeder kunne vi bare tage os den tid vi havde brug for.
Efter at have valgt billeder og lagt bestilling gik der blot tre dage, så var billederne klar. De fleste billeder var super fine, dog var der et par billeder som jeg ikke var helt tilfredse med (beskæring) og jeg snakkede med fotografen og hele to gange fik jeg ændret i billederne så jeg var helt tilfreds. Alt i alt en 5-stjernet oplevelse og vi kommer helt sikkert tilbage 🙏🏼

15 dicembre 2020

Magen til ubehagelig ejer skal man lede…

Magen til ubehagelig ejer skal man lede længe efter. PhotoCare sædding centeret i Esbjerg er ikke et sted at gå hen!
I 2019 købte vi julekort derfra, uha der var ingen grænser og hvis vi lige købte et kort til 500kr havde vi de næste mange år kort til kun 1 kr stk.
det gjorde vi og året efter 2020 skulle vi fremkalde kort og pludselig var ikke længere muligt! Ejer Frank var meget heftig om det var en god deal og de solgt os bedste mulighed, velvidende om vi nu ikke kunne bruge kortet til egentlig formål. Jeg ønsket så at betale fuld pris for julekort fra foregående år vi havde fået klippekort og dermed ikke have 477 klip når nu ikke kunne bruges til egentlig formål, men det kunne ikke komme på tale og manden hidset sig op og råbte og mente jeg var idiot, skulle skride ud af hans butik og at det var løgn jeg overhovedet havde fået julekort året før. Jeg bad dem finde min ordre da det selv påstod de kunne gå 1 år tilbage i systemet, men pludselig kunne de kun gå til januar 2020 i deres historik da de nu skulle finde hvad der var købt på kortet.
Så mine 12 julekort kostede 500kr i 2019, fantastisk deal i følge Frank som i øvrigt ikke ønsker os som kunde af egen udsagn, men ikke vil finde en løsning med det for mig nu ubrugelig kort, hvilket jo er klart når han allerede har fået sine 500kr. Så ville det jo være meget belejlig hvis jeg gade droppe at være kunde i PhotoCare sæddingcenteret, så havde han jo tjent 500kr på 12 10*15 billeder!
At så efterfølgende bruger corona og vi skal handle lokalt og støtte og jeg så kommer i sådanne tider og vil have en løsning på de 477 klip (kr da 1 klip koster 1kr) var i følge frank total latterlig, jeg var både for at købe 6 rammer og 12 julekort, jeg vil om ikke andet mene det var at støtte lokalt ! kundeservice og venlighed er ikke at spore og undlad endelig at gå med på hans “gode tilbud” når så skal bruge disse klippekort efter købet kan man slet ikke det som da man købte det til! At sige jeg lyver om hvor vidt vi købte julekort med kortet er jo helt sort! Korter er købt og brugt 14. December til 12 ens billeder det siger da sig selv!
At PhotoCare vil ligge navn til den butik og have et samarbejde er mig ubegribelig !
Køb billeder andre steder og brug fotografer! Jeg er simpelthen målløs over hvordan man åbenlys kan modsige sig selv og oven i købet med god samvittighed opføre sig sådan!

15 dicembre 2020

God service, men fremkald et andet sted (læs hvorfor!)

Inden, jeg graver ned i den dårlige oplevelse, vil jeg starte med at sige, at jeg altid er blevet behandlet godt i butikken på Vesterbrogade. Jeg vil også fortsat få mine 35mm-film fremkaldt på den adresse. Oplevelsen lå i virkeligheden til en samlet 4-5 stjerner, men min erfaring i deres butik ved Torvehallerne er så forfærdelig, at jeg trækker ned.

Jeg skulle have fremkaldt én rulle film i medium-format. Der var skudt i alt 16 billeder på et Zeiss-Ikon Box-Tengor kassekamera, men først og fremmest, så var det ikke det, jeg fik igen. Naturligvis skal PhotoCare spare omkostninger, hvis billederne ikke er værd at scanne alligevel, men til en samlet pris på godt over 150,-, ville jeg alligevel gerne have fornøjelsen af 16 billedfiler i min indbakke. Jeg har også ofte erfaret, at mine negativer og scan er kommet tilbage med skønhedsfejl såsom ridser og mærker. Kæmpe negativ.

Leveringstiden var lovet til omkring 2-3 dage, men i virkeligheden måtte jeg vente 5 på mine film. Billederne blev taget i SoMe-regi, så det var ikke særligt bekvemt. Prisen var også ifølge hjemmesiden lovet langt lavere, end hvad jeg endte med at betale.

13 dicembre 2020

Elendig service

Bestilte 5 billeder via webshoppen i starten af november til brug som julegaver. Der kom 1 med posten to uger senere. Jeg sendte dem en mail som jeg ikke fik respons på. Min man henvendte sig i én af deres butikker, og jeg modtog den 16.november en mail om at resten af billederne var sat i produktion og ville blive sendt til mig, - men nu, over 3 uger senere, har jeg stadig ikke modtaget dem.

8 dicembre 2020

Taknemmelig, glad og tilfreds kunde

Meget hjælpsom personale og rart personale gang på gang, navnlig fotografen i Photocare Rødovre Centret. Jeg stod med professionel tagede billeder som desværre viste sig at have en alt for stor kontrast og dermed virkelig ringe billedkvalitet. Den service jeg blev mødt med og den hjælp jeg fik var helt fantastisk. Jeg er nu en meget glad og tilfreds. Tak.

7 dicembre 2020

Fuldstændig håbløs service fra…

Fuldstændig håbløs service fra franchisen beliggende i Odense. Den pågældende havde ikke integreret deres rabatsystem ordenligt og tilmed skrevet forkert på priserne inde på hjemmesiden. Efter en bestilling er gået igennem i overensstemmelse med hjemmesiden, forlanger den ansatte/indehaveren at få betaling for den del, der blev lovet gratis på hjemmesiden. Der bliver så ringet til butikken for at kræve handelen gennemført, da det klart følger af lovgivningen og bliver så allerede inden samtalen er gået igang mødt med decideret ubehagelig og nedværdigende tone. Sjusket og uprofessionel forretningsførelse og endda uden kendskab til hverken lov eller god kundeservice.

2 dicembre 2020

Det var virkelig god service

Det var virkelig god service, hvor i fra butikken på Vesterbro, ringede til mig for at sige, at pakken er ankommet, da jeg gerne ville nå at give det til min datters fødselsdag som var 3 dage efter bestilling. Tusind tak!

23 novembre 2020