PhotoCare Danmark Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

Jeg afleverede 8 engangskameraer og 2 filmruller hos PhotoCare i Ågade – billeder fra vores bryllup og bryllupsrejse. Jeg bad om at få billederne fra kameraerne både som print og digitalt, m... Leggi di più

Gik ind for at få et hurtig print i Viborg. Et så kaldt ekspress foto. Elendige farve på billedet, er i start af februar absolut ingen tørt græs men alligevel er mit græs gulligt på billed... Leggi di più

Photocare Aålborg PhotoCare ågade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det første billede var lidt for mørkt. Kai var meget venlig, imødekommende og professionel, og der... Leggi di più

Bestilte en ny printer og ønskede levering til døren fordi jeg er gangbesværet og ikke kan løfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken på næ... Leggi di più

1. Negozio di articoli per la fotografia

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portræt-fotografering, pasfoto, fotobøger, fotogaver og print i storformat.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Elendig service

Efter snart 3 måneders opkald, mails og afventen på en reklamation på et objektiv har jeg givet op. Ejeren er vældig rar, men tager desværre intet ansvar for reparationen. Forklaringen er at det er gennem en anden leverandør, som de har lidt eller intet kommunikation med. Efter lang tids venten håber jeg forsat på at mit defekte objektiv igen.

Jeg vil på det kraftigste fraråde at handle der, da de ikke har styr på deres leverandør, og desværre ikke overholder regler for garanti.

19 luglio 2022

Har fået print af billeder

Har fået print af billeder, nogle af billederne fra professionel fotograf og andre fra mobil billeder. De har alle et grynet grønligt skær og af dårlig kvalitet. Derudover er der enormt ringe kundeservice, selv om de var enige, var det ikke deres problem.

19 luglio 2022

Photocare Aalborg Ågade

Hej Photocare Aalborg Ågade.

Jeg var inde i jeres butik for 14 dage siden og få taget pas foto af mine 2 børn, til 150kr stykket.

Idag var jeg så inde at bestille nyt pas til mine børn, og da afviser de det ene billede af min søn, da han har åben mund. Ergo har jeg betalt 150kr for et foto der ikke lever op til kravene, for pas.

Hvordan kan i sende en betalende kunde hjem med et produkt der ikke efterlever reglerne? I tager betaling for ydelsen, men er ligeglad med om produktet virker?

7 luglio 2022

Manglende service

Har nu forsøgt i henholdsvis to forskellige Photocare butikker i Vendsyssel, at bestille takkekort i forbindelse med konfirmation. Det ene sted markedsfører sig på Facebook med en pris til 7,95 pr. takkekort. Det skulle vise sig, at det være en umulig opgave. Ingen af stederne var skyggen af service. Begge steder blev jeg mødt af en meget useriøs og uvidende medarbejder, som bestemt ikke var klædt ordentlig på til opgaven. Det var årsagen til, at jeg gik direkte hjem, og bestilte mine takkekort på nettet, desværre til en dyrere pris. Det kunne bare ikke være anderledes ☹️

17 giugno 2022

Photocare Brønderslev

Photocare i Brønderslev.
Vi fik taget billeder af vores datter i forbindelse med byens sødeste baby. Vi ville købe et billede str. 40x40 som passer til det billede vi har af vores søn. I photocare Aalborg gav vi 1099kr for det af vores søn, og i Brønderslev koster billedet 1649kr. Og her ventede vi først i 3 uger på billedet, hvor vi ved afhentning ser at billedet er beskadet. De vil lave et nyt til os og det var okay, men vi ombestemme os, så ugen efter spurgte vi butikken og sagde at hvis ikke de havde lavet det endnu, så kunne vi godt leve med skaden og slå af prisen, Meeeeen nej det gør de ikke til trods for, at de endnu ikke havde sat billedet i produktion. Så nu sidder vi igen og venter på et nyt billede vi skal køre 30 min efter uden afslag som vi ønskede os.

Vi er skuffet over at vi ikke kan få lov til at beholde det første billede med afslag i prisen og undgå ventetid og køreturen igen... Øv for en oplevelse, jeg glæder mig ikke engang til at hente billedet når det engang er færdig....

15 giugno 2022

Aldrig igen

PhotoCare Odense SV
Skulle være nemt, pasfoto til min kone. Det var det ikke - dårlige billeder + uprofessionel, hektisk og dårlig betjening. Det var så det, aldrig igen.

22 maggio 2022

Hej Boris!
Beklager din oplevelse hos PhotoCare i Odense.
Jeg sender din oplevelse videre til rette vedkommende.

Photocare Hvidovre

Photocare Hvidovre
Henning yder altid en super service. Vi har været svært glade for hans billeder - og jo jo det koster lidt, men vi synes det var det hele værd!

18 maggio 2022

Risposta di PhotoCare Danmark

Hej! Tusind tak for den flotte besked. Det sender vi videre til rette vedkommende.
/Mikkel
PhotoCare

This Photocare is the WORST photo…

This Photocare is the WORST photo studio EVER!!! I do not recommend this place

I felt that I got scammed by this elderly woman who took a picture for my pas foto.

She got the worse attitude I ever seen.

She have time to take a pic like literally, one click one pic… as I sat down and she said close your mouth and looked on the camera, suddenly “click” I wasn’t even ready and after that she said “thats all you can wait outside and pay”… She didn’t even showed me how it look !!

After I payed , she began to printing it out.

Again I still haven’t seen my picture. I don’t know how it looked or how I looked ..

When I saw the picture and I was extremely dissatisfied…. And told her that I was dissatisfied with the outcome…

And she blame me for not telling her how to do her job 😂!?

I’d ask if she can take a new picture because I didn’t saw how it looked .. and she told me that it would cost extra ?!?!?!?

I was so furious and left … luckily I found A way better photo studio called Click at boulevard I highly recommend this place so professional and very friendly and it cost less than this “Photo care” incompetent and unprofessional staff or at least this elderly woman!

You shouldn’t call yourself Photo”care” if you don’t care about your clients/customers

18 maggio 2022

Sorry about your experience at PhotoCare. :/
I will pass on your experience to the right person.

PhotoCare

Bestilte for første gang på deres…

Bestilte for første gang på deres hjemmeside. En foto taske som der var 1. stk på lager af. Der stod lev 1-3 hverdage. bestilt en tirsdag, men fredag har jeg ikke hørt noget. jeg ringer til kundeservice som vil ringe tilbage, men jeg hører intet fra dem. Lev er bestilt hjem til, men jeg måtte dog til sidst selv hente den på et udleveringssted. Tasken kom efter 9 dage fra holland, så den har jo ikke været på lager hos Photocare alligevel. Alt i alt en træls oplevelse med masser af mails frem og tilbage. Dette var første og sidste gang jeg handlede hos Photocare

12 maggio 2022

Hej Jan.
Vi beklager meget din oplevelse hos PhotoCare.dk
Vi er igang med at opgradere vores webshop løsning, så vi skulle gerne vende stærkere tilbage 🤞🏻

Jeg sender din oplevelse videre til rette vedkommende.

PhotoCare

Jeg kommer ind i godt humør - og kom ud i dårligt humør

Jeg kommer ind i godt humør. Jeg får derefter taget et pasbiled, som er elendigt. Kameraet er skævt og servicen er dårlig. Man kommer ud med et selvbillede, der er dårligere end nogensinde, derudover får du ikke lov til at vælge dut eget biled og der bliver ikke taget tid til kunderne.

6 maggio 2022

Hej Thea.
Vi beklager meget din oplevelse. Kan du komme ind på hvilken PhotoCare det er?
Det er eneste måde vi har mulighed for at give besked videre til rette vedkommende.

PhotoCare

Min søster og jeg fik taget nogle…

Min søster og jeg fik taget nogle billeder i butikken i Horsens til min mors 50 års fødselsdagsgave. Vi fik lovet at billederne kunne være klar kun få dage efter fotograferingen. Vi var i god tid, så havde tillid til det hele nok skulle nåes. Alligevel skete der det, som ikke måtte ske. Billederne kom aldrig, og min mor havde intet at åbne på dagen. Jeg måtte til Horsens for at hente nye billeder og generelt oplevede vi en vildt dårlig kunderservice og ingen forståelse for problemet. Rigtig øv oplevelse og her kommer vi ikke igen.

5 maggio 2022

Hej Freja.
Øv! Vi beklager din oplevelse hos PhotoCare i Horsens.
Vi sender din oplevelse videre til rette vedkommende.

PhotoCare

Forkert billedformat, dårlig kundeservice og høj pris

Jeg tog hen i Photo Care på Frederiksborggade for at få printe et pasfoto. Jeg havde taget et billede hjemmefra, så det skulle blot printes. Jeg kan dog ikke få lov til at printe i den størrelse. Der skal være mindst 4 pasbilleder på et udskrift siger ekspedienten. Da jeg siger, det er fint med 4 billeder, siger ekspedienten, at det vil koste 120 kr. som hvis han tog billederne, da han skal gøre alt arbejdet med at sætte de 4 billeder på en side. Jeg går derfor igen.
Et par dage efter kommer jeg igen. Og denne gang har jeg hjemmefra lavet et 10 x 13 billede med 4 pasbilleder på (i 3,5 x 4,5 cm). Først siger ekspedienten at jeg godt kan få det printet, men det vil koste 120 kr. som hvis han tog billederne. Det siger jeg ikke kan passe, da jeg netop for et par dage siden, fik det modsatte at vide. Han spørger af hvem, og jeg siger, ham som lige er gået ud af butikken med overtøj på. Han siger, at det er hans chef i dag, og jeg skal vente 5 min, så burde han være tilbage i butikken igen. Efter 5 min kommer chefen tilbage, og efter en snak mellem de to, siger ekspedienten så til mig, at han havde misforstået det, og jeg bare skulle udfylde diverse felter i fotoboksen. Han står ved siden af mig, mens jeg uploader billede. Derefter overtager ekspedienten skærmen og spørger om format osv. Jeg siger 10 x 13. Derefter siger han, at jeg kan hente mit billede i morgen. Spørger om han mener det, for det tager jo 2 sek at printe. Igen snakker han med chefen og kommer så tilbage og siger, at de kan have det klar på 15 min, hvis jeg bare går en tur. Han trykker derefter på skærmen et par gange, og så går jeg. Efter 15 min kommer jeg tilbage i butikken. Jeg må dog vente 15 min mere, før de kalder på mig. Jeg får billedet (som ikke engang er i synderlig god kvalitet - en god hjemmeprinter med fotopapir kunne have gjort det samme), og en regning på 53 kr. Jeg troede, at det kostede 4 kr., men det kostede åbenbart 4 kr. for billedet, 29 kr. i oprettelsesgebyr og 20 kr. for at få billedet samme dag - intet af det var jeg blevet oplyst om, mens ekspedienten trykkede på skærmen på fotoboksen. Da jeg kom hjem, klippede jeg det ene billede ud. Jeg måler det lige for en sikkerheds skyld, og til min overraskelse er det ikke 3,5 x 4,5 cm, som jeg ellers havde lavet det. Jeg måler så billedet med de fire pasbilleder på, og det måler ikke 10 x 13 cm, som jeg bestilte i fotoboksen, men 10,1 x 13,5 cm, så selvfølgelig er pasbillederne blevet for store. Det er godt nok ringe! Forkert format, dårlig kundeservice, lang ventetid af flere omgange, misinformerede ekspedienter og opskruede priser, som I ikke informerer kunden om undervejs.

2 aprile 2022

min kone skulle have tage billede til…

min kone skulle have tage billede til pas foto og så lokal butik photo care i hadsten da jeg skulle betale var det for 6 billeder hvorfor spurgte han ikke om jeg skulle have 3 eller 6 billeder så jeg betalte 185 kr vidste ikke de også havde en pakke med 3 billeder men butikken skulle åbenbart tjene ekstra så sidste gang i photo care i 8370 hadsten

16 marzo 2022

Photocare, Helsingørsgade 33, 3400 Hillerød

Helsingørsgade 33, 3400 Hillerød, Fik taget fotos til pas til mine piger på 8 og 15 år. Begge fotos blev afvist på kommunen og jeg skrev efterfølgende til butikken i Hillerød. Han var rent faktisk ligeglad. Det havde han åbenbart opleveret før, at kommunen ikke kunne bruge det. Det virkede mere som om, at det var kommunens problem og ikke hans. Butikken har ligget der i årevis og jeg ville støtte den, men det er der vist ingen grund til. Vælger en anden butik næste gang.
Virkelig dårlig og ubrugelig service.

9 marzo 2022

Magen til dårlig service skal man lede…

Magen til dårlig service skal man lede længe efter. Jeg var her for nylig inde og købe et foto til kørekort. Jeg var selv usikker på hvordan jeg skulle modtage fotoet, altså om det skulle sendes på mail eller printet ud. Jeg fik ingen information af dem, så jeg valgte at sige jeg gerne vil have både sendt det og have det i papirform. Her fik jeg ingen pris hvad de forskellige ting kostede. Jeg spørge så SELV om det koster ekstra. Jeg havde ikke fået dette oplyst, hvis jeg selv ikke spurgte. Han siger så det koster 20kr ekstra, så det er fint.
Lige inde jeg skal betale får jeg så at vide det koster 50 ekstra udover det normale beløb, som jeg ikke har fået oplyst endnu.
Jeg ender med at betale 190kr.
Denne service uacceptabel og jeg kommer aldrig igen i Photocare Silkeborg

25 gennaio 2022

Risposta di PhotoCare Danmark

Hej! Mange tak for din anmeldelse, som vi straks sender videre til butikken!

Mv. PhotoCare Danmark

Køber et SanDisk Micro 128 Gb kort

Køber et SanDisk Micro 128 Gb kort, står på hylden til 499 men han ville gå ned på 375.
Tænker kort over det og køber det med hjem men ser så at det står til 139 kr præcis det samme på nettet.
Så stor en forskel er sgu ikke rimelig.

Da jeg snakkede om jeg mente jeg havde set dem noget billigere, så fortalte han bare at det var skrive hastigheden osv hvor hans var bedre.
Det er så bare en løgn.

Handler aldrig i photocare Stenløse igen. Lad butikken lukke når de ikke engang kan give en god service.

24 dicembre 2021